Ваше романтичне приче и анегдоте

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Хајде да овде мало проћаскамо о нашим личним "романтичним анегдотама". Ја имам једну занимљиву од пре годину и по, скоро две.

Будући да сам се нешто посвађао са девојком, иако је била нека глупост, то је био повод да она од мене затражи "паузу". Да не раскинемо, већ као да паузирамо, да видимо шта ћемо и како даље.

Ја нисам присталица тих полуеаскида, те сам јој ја рекао да је боље да одмах раскинемо, но она није хтела. И тако смо се мазили, мало исплакали, шта ћемо како ћемо...

Ја је убеђујем да је боље да раскинемо, она неће, није сигурна. Међутим, ја сам био сигуран.

И она седа на бус, а ја јој кажем "хајде да се пољубимо последњи пут". Пољубили смо се, загрлили, она је села на бус, и отишла.

Ето, то је нека моја "романтична прича".

Dobro si postupio.
Čim je ona tražila pauzu znači više nije to to i da hemija polako isparava.
Тачно тако, чим је то рекла, рекао сам јој да то више није то. Јер да јесте, она то не би тражила. Не желим да се нико ломи око мене. Или оћемо или нећемо, нема средине

Jao ti izgovori pauza i nisu trenutno za ozbiljnu vezu tresh obican
Баш тако, пауза је ср'ње. Као у вези смо а нисмо... За то време као не смемо друге партнере шта ја знам... А ни ти не знаш какав си са том девојком с којом си у паузи. Тотална једна глупост и смеће

Хајде да овде мало проћаскамо о нашим личним "романтичним анегдотама". Ја имам једну занимљиву од пре годину и по, скоро две.

Будући да сам се нешто посвађао са девојком, иако је била нека глупост, то је био повод да она од мене затражи "паузу". Да не раскинемо, већ као да паузирамо, да видимо шта ћемо и како даље.

Ја нисам присталица тих полуеаскида, те сам јој ја рекао да је боље да одмах раскинемо, но она није хтела. И тако смо се мазили, мало исплакали, шта ћемо како ћемо...

Ја је убеђујем да је боље да раскинемо, она неће, није сигурна. Међутим, ја сам био сигуран.

И она седа на бус, а ја јој кажем "хајде да се пољубимо последњи пут". Пољубили смо се, загрлили, она је села на бус, и отишла.

jel te zvala posle telefonom nekad ?

jel te zvala posle telefonom nekad ?
Није ме после звала.
Ne znamo razlog zbog trazenja pauze. Da li je u medjuvremenu srela nekog drugog pa kalkuliše ili je svadja bila povod. Tj da li je Bernardo bio u toj svadji previše agresivan sto devojke ne vole pa se premišljaju.
Ја ти иначе нисам агресивац

Pa da, treba to odmah prekinuti. Kakva crna pauza. Čuj, treba mi pauza. Kad to čuješ znači da joj osećanja nisu kao nekada i da u toj pauzi ona gleda druge opcije jer "preispituje" svoju ljubav prema tebi. I dok ti tako čekaš kao simp, ona nađe drugog i ti ga izvisiš

Pa da, treba to odmah prekinuti. Kakva crna pauza. Čuj, treba mi pauza. Kad to čuješ znači da joj osećanja nisu kao nekada i da u toj pauzi ona gleda druge opcije jer "preispituje" svoju ljubav prema tebi. I dok ti tako čekaš kao simp, ona nađe drugog i ti ga izvisiš
trebao je da joj kaze "sta je problem da imas 2 decka u isto vreme" .. cisto da zna da ju je procitao ali i da je originalan. Ne volim direktne odgovore "ne zelim da budemo zajedno u tom slucaju ili tip necu tako ..." Sa ovom prvom varijantom se razvija kreativnost. Bitna je i vezba u svako vreme i u svim situacijama.

Back