Vaše prvo pušenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uf, uf...uf... :shock:

Pa, recimo da ima veoma interesantnih odgovora... :wink: Cak sam za malo umro od smeha citajuci neke! :lol: Kao sto neko spomenu-mnogo se muskaraca zainteresovalo za ovu temu he,he... :roll: Ko zna zasto je to dobro... :wink:

Sto se mene tice... Za sada oralni sex... :oops: :oops: :oops:

Emily_Bg:
Pre,kod mene je sve islo nekako postepeno,ja sam tek na kraju,probala klasican sex.....a pre tog famoznog "prvog puta",sam isprobala sve ostale vrste!A kada sam skinula mrak onda sam sve to sklopila u jednu celinu......!

8) 8) 8) Veoma zanimljivo i originalno iskustvo. Divim ti se na iskrenosti, hrabrosti i snazi licnosti, Emily... KISS ! :) :) :)

Snezna_kraljica:
-Da te krese otpozadi i pljeska po dupetu
-Da ti postavi mek jastuk na pod ispre kreveta, pa ti stavis glavu na jastuk a noge na krevet (tj. uvisinu).On te lize a ti mu pusis pod uglom 90 stepeni
[/quote]

ja sam nekad imala takve zhelje u toku nekih akcija tako da mogu i zene to da hoce eto kad se setim eeeee.....pardon sorry

ej ovo mu dodje ko neek lovacke priche

jagodica:
Snezna_kraljica:
-Da ti postavi mek jastuk na pod ispre kreveta, pa ti stavis glavu na jastuk a noge na krevet (tj. uvisinu).On te lize a ti mu pusis pod uglom 90 stepeni

ja sam nekad imala takve zhelje u toku nekih akcija tako da mogu i zene to da hoce eto kad se setim eeeee.....pardon sorry

ej ovo mu dodje ko neek lovacke priche[/quote]
Jagodice Jagodice, :wink: :wink:

mladja:
jagodica:
Snezna_kraljica:

ej ovo mu dodje ko neek lovacke priche
Jagodice Jagodice, :wink: :wink:[/quote]

blowjob.gif

U moje vreme normalno je bilo imati prvu simpatiju, prvi poljubac, drzanje za rucice i 'ne diraj me dole'..kasnije prvi sex i to obavezno u misionaru prvih nekoliko meseci.. a sad prvo puse, drkaju, sisaju, cak idu tamo gde se retko ide, pa tek onda normalni sex..a kao da ovo sve nije bio sex, ali nisu culi za oral i anal, pa se prave..a ako ipak dodje prvo do klasicnog sexa, pa onda sve ostalo, uglavnom decko insistira da promene pozu..svidi mu se, pa pozeli cak da promeni i rupu..i ok promene i rupe..posle vise ne ostane nista od rupa, pa guraju medju sise, ako su dovoljno velike, ako nisu moze u nos i usi.

juggalo:
Boli vas uvo za sve to ali ja imam obrnuti problem! Ne mogu da nateram curu na streight sex! Prica kako je strah kako misli da nije spremna ali je8emu mater ona ima 18 god! Ja ne razumem! Peting i oral to je ok! I to je redovno ali sta cu sa ovim drugim da nedjem neku kres-kombinaciju po strani! Svasta....

Cuti i uzivaj :wink: :D

xpajamacax:
moja generacija je jako vodila racuna o tome da sacuva nevinost...
sve su se cuvale bar do 20 god.(sto i nije svima poslo za rukom)
pa je oralni sex bio u upotrebi...
ja sam eto to uradila sa tadasnjim drugom iz razreda,u parkicu na klupi... :oops:

Ja sam imao isti slucaj sa drugaricom, bila je zaljubljena u mene,jurila me a nije htela da mi da nikako... sve,sve peting,prstici ali nikako da ga primi :oops: Za njen 17. rodjendan nekako me smuljala da ostanem da spavam kod nje i zadrzala jos jedan stariji par (22-23g)da ne bude trulo jer su joj svi bili na gajbi: Cale,keva,burazer i sveca.
Cim smo ugasili svetlo bez obzira na ovo dvoje ja je napao :roll: opet sve isto,ona nece,ja predlozim alternativu,tj pusenje,femkala se malo i premisljala i na kraju pade prvo pusenje iako su ovi bili u sobi ... Posle smo ostali u "pus kombinaciji" neko vreme. Nismo bili zajedno ali bi se ponekad povatali,j... bi je u sise i pusila bi mi po zurkama kad se nabodemo u neku sobu ili kad smo negde drugde sami :roll: :oops:
Posle nekog vremena je svako otisao na svoju stranu... dan danas je sretnem ponekad i skroz smo kul.Samo mi je zao sto se nismo nikad kresnuli :cry:

Srdj@n:
xpajamacax:
moja generacija je jako vodila racuna o tome da sacuva nevinost...
sve su se cuvale bar do 20 god.(sto i nije svima poslo za rukom)
pa je oralni sex bio u upotrebi...
ja sam eto to uradila sa tadasnjim drugom iz razreda,u parkicu na klupi... :oops:

Ja sam imao isti slucaj sa drugaricom, bila je zaljubljena u mene,jurila me a nije htela da mi da nikako... sve,sve peting,prstici ali nikako da ga primi :oops: Za njen 17. rodjendan nekako me smuljala da ostanem da spavam kod nje i zadrzala jos jedan stariji par (22-23g)da ne bude trulo jer su joj svi bili na gajbi: Cale,keva,burazer i sveca.
Cim smo ugasili svetlo bez obzira na ovo dvoje ja je napao :roll: opet sve isto,ona nece,ja predlozim alternativu,tj pusenje,femkala se malo i premisljala i na kraju pade prvo pusenje iako su ovi bili u sobi ... Posle smo ostali u "pus kombinaciji" neko vreme. Nismo bili zajedno ali bi se ponekad povatali,j... bi je u sise i pusila bi mi po zurkama kad se nabodemo u neku sobu ili kad smo negde drugde sami :roll: :oops:
Posle nekog vremena je svako otisao na svoju stranu... dan danas je sretnem ponekad i skroz smo kul.Samo mi je zao sto se nismo nikad kresnuli :cry:

ha-ha!Mogu da zamislim koliko si suza prolio trazeci ribu.Ali neka-postao si KRALJ PRSTOYEBA.

Ma nisam jer mi se nije nesto svidjala,a probao sam vec kako to izgleda pre nje :roll:
A da sam je davio kao zmija zabu,jesam :oops: i da sam joj je razglavio prstima jesam ali mi do kraja nije dala... Ali zato sto su mi oticala jaja od lozenja i "prstojeba" moralo je da padne pusenje :wink:

Srdj@n:
Ma nisam jer mi se nije nesto svidjala,a probao sam vec kako to izgleda pre nje :roll:
A da sam je davio kao zmija zabu,jesam :oops: i da sam joj je razglavio prstima jesam ali mi do kraja nije dala... Ali zato sto su mi oticala jaja od lozenja i "*" moralo je da padne pusenje :wink:

Tvoj post mi je toliko simpa da se smejem grohotom.Ali ako ti je uteha, svi smo to prosli a ja jedno deset puta.I danas,kada me pitaju koja ti najveca zelja ja kazem:DA SE VISE NE PROLIJE NIJEDNA DECIJA SUZICA.

p.s.Sto je ne pitas kad se sretnete zasto je ispala necovek prema tebi.

Ma boli me uvo,nije mi zao,zao mi je sto su se neke izvukle i od pusenja a vamo mi stenjale i balavile me :D Decija posla :D
Sve su to davno prosla vremena kad su jaja oticala i bolela od lozenja u prazno :D :D :D
Sad prvo otvorim salter pa ako prodju prijemni moze da se prica o necem visem :wink: :D

P.S. Kad je vidim samo odgovrim smeskom na njen smesak upucen meni :) Dugo je u nekoj vezi,velika ljubav pa nije fora da potezem neke stare stvari, znam joj decka i ovako je ljubomoran jer zna da sam joj bio velika ljubav,jos da zna za pus kombinaciju izgoreo bi. Nisam taj tip... da se nabodemo oboje slobodni verovatno bi obnovili staro :D i ubacili malo novo gradivo :roll: :D

Srdj@n:
Ma boli me uvo,nije mi zao,zao mi je sto su se neke izvukle i od pusenja a vamo mi stenjale i balavile me :D Decija posla :D
Sve su to davno prosla vremena kad su jaja oticala i bolela od lozenja u prazno :D :D :D
Sad prvo otvorim salter pa ako prodju prijemni moze da se prica o necem visem :wink: :D

P.S. Kad je vidim samo odgovrim smeskom na njen smesak upucen meni :) Dugo je u nekoj vezi,velika ljubav pa nije fora da potezem neke stare stvari, znam joj decka i ovako je ljubomoran jer zna da sam joj bio velika ljubav,jos da zna za pus kombinaciju izgoreo bi. Nisam taj tip... da se nabodemo oboje slobodni verovatno bi obnovili staro :D i ubacili malo novo gradivo :roll: :D

Ma zezaj decka.Kad ga vidis, odvali kez od uva do uva i jos neka mu neko proturi pricu da imas ogromnu patku(a mozda i imas).Pa nek vidi kakvu je zanimaciju imala njegova draga.Jos ako provali da devojka ima problema sa krajnicima, skocice sa mosta.

Ma jok,nisam iz te price,a i dobar je deckic...
Nikad nikom nisam ni rekao a bila je to ogromna druzina,nas 20-30 se tu znalo,okupljalo,druzilo,bilo je to neko sportsko vreme.
Njoj je bilo lepo da je samnom,meni da mi ona pusi i svima lepo.
A sad sam se setio,htela je da mi da na jednoj od tih zurki ali nisam imao kurton :( sledeci put sam ga poneo ali se nesto femkala pa sam odustao,vec smo se navikli na pusenje i bilo nam to dovoljno oboma :wink:
Posle se nutkala ali posto je provlacila pricu da moramo da se smuvamo i da kad mi da nema vise pusenja ja sam je iskulirao :roll:

Srdj@n:
Ma jok,nisam iz te price,a i dobar je deckic...
Nikad nikom nisam ni rekao a bila je to ogromna druzina,nas 20-30 se tu znalo,okupljalo,druzilo,bilo je to neko sportsko vreme.
Njoj je bilo lepo da je samnom,meni da mi ona pusi i svima lepo.
A sad sam se setio,htela je da mi da na jednoj od tih zurki ali nisam imao kurton :( sledeci put sam ga poneo ali se nesto femkala pa sam odustao,vec smo se navikli na pusenje i bilo nam to dovoljno oboma :wink:
Posle se nutkala ali posto je provlacila pricu da moramo da se smuvamo i da kad mi da nema vise pusenja ja sam je iskulirao :roll:

Ti si dobro prosao.Ja sam se u teenage dobu nekada telio i drkanje da dobijem.I sto je najgore, ona drkucka a ja moram da finaliziram.Ma bruka.To je rad kada covek izgleda kao najgori idiot.Ona drkucne par puta i sramezljivo okrene glavu i kaze:'zao mi je, volim te ali ne mogu.To je jace od mene'. a ti ko budala:Ma sta nemoOoOoOoOZzzEeEeEessss....Saltas brate ko Mika Hakinen.
Posle se isposvadjas, ona obeca cak i ribu sledeci put i opet ista prica.SALTAJ MIKA.

Usamljena mala:
n_i_c_k_y:
xmmm... ja sam toliko zelela da probam,da je to neverovatno. imala sam toliku zelju da sam htela da uradim to pod vedrim nebom... al' nisam. sacekali smo malo... posle nego sto sam pocela da upraznjavam sex, naravno.

xmmmmm...pa recimo da sam ja to uradila i pod vedrim nebom i nije me sramota da kazem.Volim ga i ne ustrucavam se da ispunim sve njegove "fantazije" i zelje :P a i sve sto ja pozelim on to i uradi :lol:
i super je mogu vam reci,sama pomisao da neko moze da naidje i vidi vas JOS VISE VAS UZBUDJUJE :wink:

Mene neshto zanima: otkud nick "usamljena mala" ako imash dechka s kojim imash taj rad koji si opisala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back