vase misljenje

pa, da je dobra i razumna osoba definitivno bi uradila tako, to joj ocigledno nije jaca strana.sto se prastanja tice verujem da ne zna ni znacenje te reci..nisam ni hteo da je muvam,hteo sam samo malo da procaskam sa njom, cujem njeno misljenje i to je to.posto sam joj video slike i sa kim se druzi njeno ponasanje me uopste ne iznenadjuje

sta ste odma napali coveka bre....kad je u pravu...
a jel bila nevina?:think:
ako si joj bio prvi sigurno te pamti i jesi kreten sto si je ostavio ...

E sad ako je bila razbusena pa si bio "drugi" ko i svi ostali ,u tom slucaju: naravno da te zaboravila jer te nikad nije ni volela ,i uradio si pravu stvar sto si otisao jer se zene svadjaju i teraju inat samo kad nisu u pravu, da te voli ucinila bi ti i rasirila nogice cak iako nije raspolozena jer to je lako, tuzna je bila jer joj nije prosla manipulacija ....dokaz da si bio u pravu je i sto se nije ni udala nakon 10+ godina kresanja sa kojekakvim muskarcima , -dakle nije za kucu ,nije porodicni materijal....

E, moj milojko izgubio si nekadasnju ostrinu ,smekshao si ,trebao si to ostrije i direktno u oci nikako preko fejsa z:D

Poslednja izmena:
sta ste odma napali coveka bre....kad je u pravu...
a jel bila nevina?:think:
ako si joj bio prvi sigurno te pamti i jesi kreten sto si je ostavio ...

E sad ako je bila razbusena pa si bio "drugi" ko i svi ostali ,u tom slucaju: naravno da te zaboravila jer te nikad nije ni volela ,i uradio si pravu stvar sto si otisao jer se zene svadjaju i teraju inat samo kad nisu u pravu, da te voli ucinila bi ti i rasirila nogice cak iako nije raspolozena jer to je lako, tuzna je bila jer joj nije prosla manipulacija ....dokaz da si bio u pravu je i sto se nije ni udala nakon 10+ godina kresanja sa kojekakvim muskarcima , -dakle nije za kucu ,nije porodicni materijal....

E, moj milojko izgubio si nekadasnju ostrinu ,smekshao si ,trebao si to ostrije i direktno u oci nikako preko fejsa z:D
interesantno vidjenje stvari...nisam joj bio prvi nego drugi, nevinost je izgubila sa 15 sto mi je bilo stvarno sokantno..upravu si omeksao sam..ko zna koliko je ona muskaraca zavrnula sa tolikim jebackim stazom i takvim izgledom i naravno smem da se kladim da ne oseca nikakvu krivicu i kajanje.svi oni imaju kod nje status- nebitni..bitni su samo oni koji dobro izgledaju i puni para, to zakljucujem jer je iz obicnog sela u sumadiji i iz sasvim prosecne porodice i bez jake skole stigla do svedske..mada i ne znam dal je to za osudu ona se ocigledno lepo snasla, ima sve, uspela je.sad samo uziva u zivotu i glumi vip

pre nekih 10-11 god imao sam jednu devojku koja mi je i dan danas ostala u secanju.ja sam je ostavio, ispao sam kreten ali jbg znam da je to tako ispalo jer sam bio mlad i neiskusan a i pio sam dosta u to vreme.spavali smo jednom zajedno i kad smo se sledeci put videli ja sam hteo da spavamo opet a ona nije htela, rekla je ima vremena nesto u tom fazonu..sedeli smo na jednoj klupi u parku i ja sam se zbog toga naljutio, posvadjali smo se i otisao sam.znam da je bila mnogo tuzna..jbg ispao sam kreten znam. za sve ove god mozda sam je video dva puta i uvek kad sam pomislio na nju imao sam zelju da joj kazem kako sam lose postupio i da joj objasnim zbog cega je to tako..povredio sam je..jednom sam pokusao da je nadjem na fb i da joj to kazem ali nisam mogao jer se nisam secao prezimena, i danas je slucajno nadjem.posle 10 god i vise.kad sam joj se javio odmah me je izblokirala, poslao sam joj poruku sa drugog profila i u njoj sam joj sve rekao sta mi je bilo na dusi ali od nje nisam dobio nikakav odgovor..ostala mi je u dragom secanju i znam da sam pogresio pa sam eto imao zelju da to uradim.mislim da je trebala da me udostoji nekog odgovora iako sam joj ja sad totalno nebitan, sta vi mislite? vidim da je sad bogata, znam da nije udata, i predobro izgleda..ja da sam na njenom mestu napisao bi nesto, udostoio bih je za toliko, nemoguce da je ljuta posle 10 god..ja mislim da je to njeno ponasanje posledica isfoliranosti, nadmenosti i tako tih stvari.sta vi mislite o tome

1. Dobro si postupio sto si joj se izvinuo, i obrazlozio situaciju.
Iako nije odgovorila, sve te price zive u nama i dalje... i ja sam sigurna da je napravilo razliku to sto si uradio.

2. Nije ti odgovorila, jer joj je sada dobro i ne zeli te u svom zivotu vise.

Moja jedna drugarica je imala sl. Situaciju...Bila je sa deckom u sr.skoli. I duze vremena se nisu culi, i posle ga je samo videla sa drugom. A nije imao m*da da raskine sa njom...
On se ubrzo ozenio tom drugom devojkom, pa i razveo..nakon godinu-dve.
I kad su se sreli negde, ona nije htela da mu se javi...kao, sto bi mu se ja javljala,on je sada propao.. a ja sam super devojka,studiram na prestiznom faxu itd....

Moja jedna drugarica je imala sl. Situaciju...Bila je sa deckom u sr.skoli. I duze vremena se nisu culi, i posle ga je samo videla sa drugom. A nije imao m*da da raskine sa njom...
On se ubrzo ozenio tom drugom devojkom, pa i razveo..nakon godinu-dve.
I kad su se sreli negde, ona nije htela da mu se javi...kao, sto bi mu se ja javljala,on je sada propao.. a ja sam super devojka,studiram na prestiznom faxu itd....

nisam shvatio, ona nije htela da mu se javi jer je on propao a ona je super devojka, studira na prestiznom faxu itd..pa dobro to moze da bude i pametno ko zna u sta je zaglibio taj covek a i nije duzna da se ona njemu prva javi

nisam shvatio, ona nije htela da mu se javi jer je on propao a ona je super devojka, studira na prestiznom faxu itd..pa dobro to moze da bude i pametno ko zna u sta je zaglibio taj covek a i nije duzna da se ona njemu prva javi

Pa da...
Ali da je on ispao OK prema njoj, i prvo raskinuo pre nego udje u novu vezu....ali on je ispao nekorektan.
Pa naravno, on nije zasluzio da bude u njenom drustvu vise.... em je propao, em se nije pokazao kao ok osoba.

Pretpostavljam da je nesto tako i sa ovom tvojim.
Ali ti si uradio sta si mogao...
Nadam se da ti je bar malo umirena savest !:-)

Back