Vaše mišljenje o predsedniku

Kako ocjenjujete rad predsednika Aleksandra Vučića

• Ukupno glasova
    86
Uhapšeni sa oružjem pušteni posle 12 dana
Fzjr7e0WIAELnak

Uhapšen zbog majce robijao 8 meseci
Fzjr7oWX0AAq0la

da sam njegov savetnik, savetovao bi ga da napravi u udarnom terminu na rts koji je najgledaniji, emisiju sa neogranicenim trajanjem gde ce svaka stranka dati po jednog predstavnika a da on bude sam i da ima direktno suceljavanje sa svima povodom svih gorucih tema iz proslosti i ovoga sta se danas desava.

kako god da ti iz stranaka daju argumente i da ga saranjuju u prici, u sta licno sumnjam da ce uspeti, cak i to da se desi on ce iako porazen imati vecu simpatiju naroda srbije jer mi generalno vise volimo zrtve, a nikako nabusite istinoklepce. jedan protiv svih. jos ako bi im na pitanja odgoarao kvarno sta bi oni uradili u slicnoj situaciji da su bili na njegovom mestu, a uvek bi imao spreman odgovor kojim bi im pokazao da su amateri skocio bi mu rejting.

za kraj emisije bi mu predlozio, da kaze jasno i glasno da ce dati ostavku posle emisije samo li ga svi iz studija ponaosob ubede da ideje kako da se drzava izvuce iz kala u kom se nalazimo imaju ikakvo realno uporiste...i tu bi se videla nemoc svih zutih varijanti kao i kvazi nacionalnih idiota koji blage veze nemaju sa sirom slikom spoljne politike.

i stavio bi tacku na javna pojavljivanja koja mu ne bi vise bila potrebna. naravno odmah posle emijije, trebao bi da rasformira celu vladu ili najveci deo i da stavi preko noci bez izbora samo top strucnjake iz svake oblasti bez obzira na stranacku pripadnost ili animozitet spram njega.

to je 30 posto recepta za izlazak iz krize.... protesti ne bi imali vise smisla, tzv opozicija bi bila stavljena na stub srama, oni na vlasti bi morali da se smire i tenzije bi nestale. to je recept samo sa te strane sta bi bilo potrebno. i garant bi imalo odjek i na istoku i na zapadu. pogotovo ako bi u emisiji kompromitovao neke od njih za cije babe zdravlje rade to sto rade.

Вучић никада није рекао да ће протерати шиптаре. Интересантно ми је да неко ко је за српско Косово може да измишља неки планирани геноцид албанаца. Али добро, могу да разумем ток мисли

Радикали чине злочине над Албанцима > изгубимо Косово > наш народ сад пати због тога а Европа ћути

BlackRock otkupio spoljni dug Srbije.Možemo ugasiti svetlo, sad je kraj
Vučiću da li si normalan? Prodao si Srbiju.
otkako si došao na vlast zadužio si ovu zemlju za 20 milijardi evra...na svako tvoje veštačko povećanje plata u javnom sektoru dva privatnika zatvore radnju ili firmu jer privreda ne može da izdrži ovako glomazan javni sektor da bi stranačka mašinerija koju si zaposlio glasala za tebe a ti dodatno zadužiš zemlju umesto da izvršiš reformu javnog sektora ti još zapošljavaš.. posle tebe potop...ponašaš se kao ludak...nismo do sada imali ovakvog ludaka na vlasti nikada u istoriji...tako bi i moja baba mogla da vlada da zadužuje zemlju da povećava plate a ko će da vraća sve te dugove

Back