ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.450
Stvarno se bolesni zato što i za poplave krivite Aleksandra Vučića.
za kiše nije kriva vlast, za poplave jeste
to ti je vrlo prosto, pada kiša i u drugim zemljama pa se oni nose sa tim bez većih problema
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno se bolesni zato što i za poplave krivite Aleksandra Vučića.
Ne nije. Kiše su prirodna nepogoda i to niko ne može da predvidi.za kiše nije kriva vlast, za poplave jeste
to ti je vrlo prosto, pada kiša i u drugim zemljama pa se oni nose sa tim bez većih problema
Ne laži!naravno da je za poplave kriva vlast zato što lokalni moćnici sve pare troše na gluposti čist primer je palma stanje u jagodini je katastrofalno ništa se ne ulaže ali zato se on hvali da je domaćin i vodi ljude na putovanja da im pevaju pevaljke..znači arči pare od građana koje imaju svoju namenu kako to da u engleskoj holandiji i drugim zenljama gde stalno padaju kiše nema nijedne poplave zato što su ljudi uredili svaku reku svaki potok tamone mogu političari da rade kao ovde što rade da troše pare na gluposti a dugovi u preduzećima se gomilaju viškovi radnika su veliki i ništa se ne ulaže u prevenciju i infrastukturu
Ne nije. Kiše su prirodna nepogoda i to niko ne može da predvidi.
Ti lažeš! Niko ne može da bude kriv za prirodne katastrofe.Mr.Atom budi pošten prema sebi i svojoj okolini raspitaj se malo pogledaj proveri nešto pre nego optužiš nekoga da laže lako je na pinku pričati gluposti realnost ipak demantuje sve..raspitaj se kakvo je stanje posle poplava i kakvo je stanje u preduzećima i koliki su dugovi..
Nisu. Možesš da napraviš najbolje bedeme i utvrđenja priroda je jača od svega toga.Kiše jesu, poplave nisu
Čitaj šta sam napisao, za kiše nije kriv, ali za poplave JESTE
Poplave su posledica nebrige i nerada
Jesi ti nekad doziveo poplave licno?Stvarno se bolesni zato što i za poplave krivite Aleksandra Vučića.
Jesam i nikada nisam za to krivio vlast.Jesi ti nekad doziveo poplave licno?
Ne laze nista mi smo od EIF dobili bespovratna sredstva za sredjivanje vodotokova, ovo je rezultat onoga sto su sredili u poslednjih pa skoro 10 godina, od 2014 se racuna.Ne laži!
Razumem vaš bes i vašu bolesnu mržnju, ali da tako lažete smanjite malo tog soma.Ne laze nista mi smo od EIF dobili bespovratna sredstva za sredjivanje vodotokova, ovo je rezultat onoga sto su sredili u poslednjih pa skoro 10 godina, od 2014 se racuna.
A lazem ja a nemas internet da proveris nego nas optuzujes da lazemo i da smo bolesni!Razumem vaš bes i vašu bolesnu mržnju, ali da tako lažete smanjite malo tog soma.
Blago tebi znaci da nisi ni bio stvarno plavljen, voda ti nije ulazila u kucu ili u stan od reke.Jesam i nikada nisam za to krivio vlast.
Nisu. Možesš da napraviš najbolje bedeme i utvrđenja priroda je jača od svega toga.
Bolesni ste od mržnje. Ne znate više ni šta pričate.A lazem ja a nemas internet da proveris nego nas optuzujes da lazemo i da smo bolesni!
Da vi bi ste to radili isto ako ne i gore. Bili bi ste još veći lopovi kao što ste sada još veći lažovi,darkmoon naravno da većinu tih para stave i u svoje džepove zato su nam tako i bogati političari ugrade se na svaki posao na svaku donaciju su maheri da operu pare i da stave u džep tu im nema ravnih..našli su sve moguće i nemoguće načine da se obogate
Kakvo je vaše mišljenje o gospodinu predsedniku Aleksandru Vučiću?Da li mislite da kao predsednik Srbije radi dobar posao i da predstavlja Srbiju u pravom svijetlu?
Hoce da stvori novu garnituru kriminalaca, ubica, lopova, ulizica ovi stari su istroseni a ove sto mnogo znaju o njemu i drze ga za jaja njih ce ostaviti da mu i dalje lizu bulju.Šta mislite na koga je Vučić mislio kad je rekao da bi ga gađao olovkom što je doveo Euleks na kosovo da li na dačića i palmu koji su bili u vlasti i glasali za to d ali na malog vesića dinkića koji su isto glasali za to vučić je najveći licemer na političkoj sceni srbije čičj mu je samo da je na vlasti što duže ako ne može doživotno jer ništa drugo ne zna da radi samo da laže po televzijama drži onologe i glumata zato i pravi sada ovaj kvazi pokret za državu nalik kominističkoj partiji jer će tu usisati sve vidi i on da je iscrpeo SNS i da je to već izlizana priča pa mora da ptavi nešto novo i da prima u svoj pokret i političke protivnike samo da ostane na vlasti
Znam ja to nego Mr Atom nije upoznat sa tom stavkom.Darkmoon pa to je opšte poznato da naši političari kada dobiju pare od EU fondova za sređivanje vodotokova, za toplovode, za neke veće projekte to sve skrkaju na gluposti jer im je samo bitno da ostanu na vlasti što duže