radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Dabogda te krava ritnula pa nemo nijedan zub u glavi.Ova lupa ko maksim po diviziji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dabogda te krava ritnula pa nemo nijedan zub u glavi.Ova lupa ko maksim po diviziji
Samo neprijatelj i budala je mogla da uradi ovo sta je srbima Vucic uradio na Kosovu i Metohiji.Reci im da ne izlaze na izbore gde mogu imati apsolutnu vlast to je izdaja za to se u nekim drzavama strelja i vesa.
nula plus sa sto minusa?Ja sam velika cepidlaka, ali generalno pozitivno. Ima tu dosta toga za promeniti i poboljšati, ali je mnogo bolje nego što je bilo. Vođenje države nije ni malo lak posao. Zato veliki plus sa dosta malih minusa.
Pa pazi lako je kritikovati, ali ipak je nešto urađeno. Ja prvi volim to da radim, ali kao je bilo nije loše sada.nula plus sa sto minusa?![]()
Час негативно, час неутрално, благо позитивно... Не знам ни сам више. Раде нас сви како стигнуKakvo je vaše mišljenje o gospodinu predsedniku Aleksandru Vučiću?Da li mislite da kao predsednik Srbije radi dobar posao i da predstavlja Srbiju u pravom svijetlu?
Samo nek ne pucaPa pazi lako je kritikovati, ali ipak je nešto urađeno. Ja prvi volim to da radim, ali kao je bilo nije loše sada.
posle čitanja tvita zamišljam Brnabićku u kostimu Petra Pana
Nema boljeg predsednika od Vučića to je moje lično iskustvoSamo jedna mera ima smisla: demontaža Vučićeve autokratije.
Pope akad sam dobio pasoš zahvaljujući Vučiću.Pre toga nisam imao šanseSamo neprijatelj i budala je mogla da uradi ovo sta je srbima Vucic uradio na Kosovu i Metohiji.Reci im da ne izlaze na izbore gde mogu imati apsolutnu vlast to je izdaja za to se u nekim drzavama strelja i vesa.
Njin nece ni razoruzati,vec samo one koji nisu clanovi,ili pristalice SNS-aVučić: Razoružaćemo narod! Otac psihopate Koste je doktor i ugledni član SNS-a. Kod njega je pronađeno 5 pušaka i 3 pištolja. Sad zamislite kakvo tek naoružanje imaju kumovi, nepismeni,krimosi i ostali članovi SNS-a. Oni su tempirana atomska bomba opasna po nevin narod!
Овим може врло лако да направи контраефекат. Колико сам прочитао овде видим почињу људи све отвореније и јавније да негодују на митинг 26.04. Врло лако може да му се деси потпуни крах. Систем је пренапрегнут до границе пуцања а он и његови уместо да растерете све више затежу и сами ће довести до сопственог краја.2.200 autobusa po 50 ljudi, to vam je 110.000 ljudi, ali i: 2.200 parking mesta za autobuse, 220.000 hiljada sendviča i 250.000 evra za lanč pakete, 220 miliona dinara ili 1.834.000 evra dnevnica, 1.100.000 evra za troškove autobusa i vozača, kompletno angažovan državni aparat i svi do poslednjeg policajca, mediji, ostali resursi, sve zajedno minimum 3 I PO MILIONA EVRA DIREKTNIH TROŠKOVA na sprdnju, na čistu provokaciju.
Ima li tvojih cigana 26. na skupu?Pope akad sam dobio pasoš zahvaljujući Vučiću.Pre toga nisam imao šanse
Како ти рече, не слуша он никога, а сврха овога је ваљда да покаже колико га људи подржава али да ли он зна да ће један велики проценат људи доћи присилом. Да ли он зна да тако само прави контраефекат без обзира да ли он пао сада, догодине или када већ, јер ће у народу само бес да изазове.Ne znam ko mu je savetnik/ci ili on ne slusa nikoga ali kako je mislio da je nekakav kontramiting stop nasilju dobra ideja? Koja je svrha, sta da pokazu koliko buseva su angazovali?