Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.532
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi je drzo u krilu do Berlina jos bi je i ljuljo.

Koga popeJa bi je drzo u krilu do Berlina jos bi je i ljuljo.Opa cupa..Opa cupa...
![]()

Bake se izvestile znaju sa kim imaju posla.Ајде, ајде, не знамо целу причу.
А и знамо како баке знају да буду брзе кад треба заузети место у бусу...
Ко Болт...![]()
Kakvo je vaše mišljenje o gospodinu predsedniku Aleksandru Vučiću?Da li mislite da kao predsednik Srbije radi dobar posao i da predstavlja Srbiju u pravom svijetlu?
mozda je rodjeni baxuzVladavinu mu prate teški maleri od početka. Poplava, Korona, rat u Ukrajini ...
Da je bilo mirno ovih 11 godina, već bi nam plate bile 1500€ ...
Znači u društvu sa Hitlerom,Staljinom,Pol Potom,Brozom ?Učenik devedesetih,vrhunski manipulator ljudi sa lošim obrazovanjem,dikatator.
Učenik devedesetih,vrhunski manipulator ljudi sa lošim obrazovanjem,dikatator.
Ne u toj ravni kao zločinac ali je diktator jer je prisvojio svu vlast u svoje ruke.Ne poštuje ustav svoje države.Znači u društvu sa Hitlerom,Staljinom,Pol Potom,Brozom ?
Legenda.Precednik će vladati večno
NenadiebivLegenda.
Kolko si para dobio da pljuješ po našem precedniku??Ne u toj ravni kao zločinac ali je diktator jer je prisvojio svu vlast u svoje ruke.Ne poštuje ustav svoje države.
Obično diktatorovi ljudi preuzimaju kontrolu nad svim medijima, cenzurišu ili uništavaju opoziciju i svakodnevno daju jake doze propagande, često izgrađene oko kulta ličnosti.
Radim za žutu ološ elitu.Kolko si para dobio da pljuješ po našem precedniku??
Džaba vam trud precednik će vam pokazati koliko ga volimo na kontra mitingu mitinga protiv nasiljaRadim za žutu ološ elitu.
On je fenomenalan ja se njemu divim do imbecilnosti!!
Dao mi poso i 2 plastenika.On je fenomenalan ja se njemu divim do imbecilnosti!!
Džaba vam trud precednik će vam pokazati koliko ga volimo na kontra mitingu mitinga protiv nasilja