Vase misljenje, molim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Ako me iko poznaje, vi me znate, drugari moji. Znate ko sam i sta sam. Takva sam kakva sam. Dobro, iskrena, postena cestita. U potrazi za ljubavlju. Nikom ne zelim zlo. Uvek probam lepim. Ja kazem: Lepim je nabolje. Neko se posvadja, ja mirim. Neko se voli, ja pojacavam. Lepim se sv moze postici. Konacno sam se resila bivseg decka iz stana. Sad cui vam reci i zasto. MOlim vas! Molim vas, vi znate da cenim vas misljenje, pa zato lepo rzmotrite iskreno situaciju i recite mi sta stvarno mislite.
Gledali smo slike moj bivsi decko i ja. On i ja. On, kojeg sam dovela usukanog i izgladnelog. Gledali smo slike mog bivseg decka iz Izraela. Njegova zena stalno nesto apdejtuje i ide mi na zivce. Onako obavezno se kezi i smeje i veoma me nervira. Sada slika samo gornji deo, posto posle porodjaja ne lici na nesto, ali to nije bitno. Dakle, gledali smo mi tako slike. On je davao neke glupe komentare na racun njegovog izgleda, naravno, jer je ljubimoran. I onda smo videli njenu sliku sa nekom bebom, valjda njihovom kako se kezi. I on, on! On, koji nema dostojanstva i koji treba da mi se zahvaljuje i spominje moje ime ujutru i pred spavanje mi kaze: "Cico, ti si ljubomorna na njihovu porodicnu srecu." Meni se zvrtelo u glavi. Pao mi je mrak na oci. Da nisam dobra zgazila bih ga i zadavila. Ja ljubomorna? Ja sam ostala dostojnstvena i rekla sam mu da je gostoprimstvo zavresno i da moze da ide kuda hoce. On se iscudjavao, i becio, a ja sam samo ustala od mog roze laptopa i otisla. Cula sam da nesto ronda po kuci. Posle sat vremena sam videla da je otisao. Predivno! Ponovo mir i sloboda.
Sada mi vi recite, da li sam ja ljubomorna.
:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back