Vaše male tajne

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Podseti me sad jedna forumašica, koja je pokazala nešta iz svoje kolekcije stvari, i upitah se budući da ja imam celu kolekciju svakakvih još čudnijih stvari, koje sam skupio više radi radoznalosti , bez pretenzije za korišćenjem - šta mislite koliko to može ostavljati loš utisak na neku potencijalnu ili sadašnju ljubav, kao i kako vi doživljavate kad odete kod nekog i nađete neke igračke i zezalice ?

Edit:

Morao sam da dodam zbog zlonamernih insinuacija nekih učesnika u diskusiji.
Mislio sam na čudne stvari uopšteno, što može biti recimo, lančić sa priveskom na kojem se nalazi neki neobičan simbol,kristalna kugla za predviđanje budućnosti, čarobni pasulj, metla za letenje itd.:hahaha:

Čudne stvari uopšteno.

Poslednja izmena:
ne utice ako imam vec formirano misljenje o nekome bar delimicno a i zavisi sta sadrzi ta kolekcija. to je odlucujuce.
ne treba se izletati prerano ako nas neko ne poznaje ali i ako nas pogresno shvati pa srecan mu put.

Podseti me sad jedna forumašica, koja je pokazala nešta iz svoje kolekcije stvari, i upitah se budući da ja imam celu kolekciju svakakvih još čudnijih stvari, koje sam skupio više radi radoznalosti , bez pretenzije za korišćenjem - šta mislite koliko to može ostavljati loš utisak na neku potencijalnu ili sadašnju ljubav, kao i kako vi doživljavate kad odete kod nekog i nađete neke igračke i zezalice ?

Kako si napisao ovu zadnju rečenicu pomislih kako se brineš da će ti devojka naći kolekciju ružičastih dildoa i imati pogrešnu sliku o tebi :mrgreen:

Živimo u suvremenom dobu, dobu novogradnje tj. jeftinih stanova, loše izolacije, tipskog nameštaja i malog prostora, tako da sumnjam da neko štekuje inkvizitorski točak u svom šajzu.

improvizacija je uvek moguca
kao sto rekoh neki predmeti koji se koriste za izazivanje bola i teror zarad seksualnog uzbudjenja bi mi dale znak da bezim i da se ne okrecem
ozbiljan bol i ozbiljan teror. ne mislim na zezancije i igrice tog tipa. ok je igrati se do neke mere..
i bas ako provalim da nosi zenski ves ili tako nesto pederski odmah bih ga odjebala

Nece uticati negativno, nego pozitivno. Bice ono: Opa bejbe, pa sta to imas u sport bili fijoci., Pa da zavirimo...

imam nekoliko dzakova netucanih oraha od pre par godina na tavanu a prodajem ih ko ovogodishnje:rumenko:

a da...i kosti od komunizma za vezbanje zubitja ljubimaca...i bakin prst na ledu...ostatak bake je u zamrzivachu:rumenko:

ovo bih volela da pronadjem kod njega ali novo neotpakovano sa datumom kupovine kad je vec bio samnom :p
$(KGrHqJ,!igE-8GNUy!gBQEbW4OqPg~~60_35.JPG

Imam samo zastrašujuće kolekcije obuće i još obimniju biblioteku, a to i nije neka ,,prljava mi tajna"............Kuglice, lance i skelete ne pohranjujem, izgleda imam ozbiljan problem, opet sam out :lol:
Ustvari nikada i nisam kod bilo koga našla nešto što me je zgrozilo ili zapanjilo, sem što jedan drugar ima kolekciju fotografija u telefonu-ženskih dupeta, a to sam se ipak smejala, fotka sve žive guze i svuda, msm videla sam one obučene, za neke druge se značajno nasmejao.

ovo bih volela da pronadjem kod njega ali novo neotpakovano sa datumom kupovine kad je vec bio samnom :p
$(KGrHqJ,!igE-8GNUy!gBQEbW4OqPg~~60_35.JPG

Ja bih voleo da nađem njen mobilni koji je izgubila.
Ne bih čitao naravno, ali neka razmišlja.Te male ženske ljutnje su zabavne po pitanju mobilne telefonije.:lol:

Ona voli da je uvek glavna
voli druge da ogovara
da priča tračeve
i stalno smeje se
a ha

Svaki put kad kući sama je
vrti broj ona zove me
u svoje naručje
da da mi poljupce
a-ha

:rotf:

Ja bih voleo da nađem njen mobilni koji je izgubila.
Ne bih čitao naravno, ali neka razmišlja.Te male ženske ljutnje su zabavne po pitanju mobilne telefonije.:lol:

Ona voli da je uvek glavna
voli druge da ogovara
da priča tračeve
i stalno smeje se
a ha

Svaki put kad kući sama je
vrti broj ona zove me
u svoje naručje
da da mi poljupce
a-ha

:rotf:

mozda nista ne bi nasao u njenom telefonu . evo i u mom telefonu nema niceg osim muzike koju slusam. :)

nikad se ne zna ima uvek budala
evo recimo pre neko doba bacio u kontenjer svu moju bdsm opremu
ogrlicu lance povodac bicebve kaiseve lisice maske
ma oću bre da idem u normalne
uvek postoji neka budala
a ovek postoji i loša loza
in lza veritas est

Back