Vaše ideološko opredeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta je vaše ideološko opredeljenje?

• Socijalni liberal

• Klasični liberal

• Anarho liberal

• Liberalni konzervativac

• Nacionalni konzervativac

• Autoritarni konzervativac

• Socijaldemokrata

• Komunista

• Anarho komunista

• Fašista

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Yup, objektivizam, drugim riječima - tko nije u stanju raditi, nije dostojan jesti i živjeti, pa sve da je rođen kao paraplegičar.

Meni je bolji ovaj test. Savetujem ti ga da ga uradiš pa da vidimo...

Такође исто један одличан и веома детљан политички тест када су у питању идеологије.
:pivce:

Closest Match: Liberalism
Next Matches: Classical Liberalism, Neoliberalism, Fiscal Conservatism

Тест: https://10groups.github.io

Pogledajte prilog 1631083

Naravno, ali para vrti gde burgija nece...
kao u onoj pesmi:" sve se na malu ljudsku meru svelo"...
Зато што су данас људи премало људи, и превише "бургијају".
Хистерична потера за новцем, који је ултимативна вредност- не може дати боље резултате.

Pre svega suverenist , preuzimanje razvojnih funkcija države pod njenu kontrolu , monetarna politika sledstveno i struktura privrede bila bi izvoznička jer mi nemamo veliko tržište , u vezi toga što se tiče dalje distribucije kapitala; monopolske poslove distribuirati državnim preduzećima dok sve gde je potrebna efikasnost privatnim. Pošto bi odnos bio nesrazmerno veći u korist privatnih preduzeća pohapsio bih sve privatne tajkune i sa njima napravio dogovor kao u Južnoj Koreji.
Dalje je kadrovsko pitanje što je i najvažnije pitanje , apsolutna meritokratija , čak bi za prvo vreme ukinuo privatne fakultete, povećao kriterijum upisa i polaganja ispita , furao samo testove , i naravno testove u karijerenom napredovanju (po ugledu na Kini, Južnoj Koreji , ranije Japan itd)
Fiskalna politika mi se u glavi nije kristalizovala kada se to bude desilo obavestiću vas.
Sama ideologija mi je sekundarno pitanje , lično sam zagovornik diktature , nešto kao prosvetiteljske diktature međutim pošto treba uvažiti realnost savremenog sveta i nametnutu mantru o demokratiji primoran sam da autokratiju smatram nešto kao najmanje zlo . Po samu Srbiju treba izbegavati oligarhijski sistem vladavine krupnog kapitala kakva je recimo u Americi jer bi takva struktura neminovno vodila ka odlivu sredstava i u konačnici ponovo bi postali neokolonija kakvu već sad imamo što znači predavanje razvojnih funkcija države strancima.

Poslednja izmena:
Нисам неки фан политичких теорија.
Једино мрзим комунизам и његову братство и јединство умоболну ретардацију.

Светом владају елите. Политика је увек ком господару служиш и коме верујеш, чији си витез и коме своју душу дајеш.
Ако не желиш да се бавиш политиком онда си обичан човек и тобом владају други.
Ја нисам у српској политици нити ћу бити, био сам у једној странци и то је био животни промашај.
Остаје ми да тугу убијем вотком и навијам за руске тенкове. Нот бед ет ол.

:eek:

Prije bi se bacio s Ciboninog tornja naglavačke, nego bio za liberalizam.
1000001063.jpg

@Jugoslav Čvarak

To je kao neki paprikas u koga ubacis sve, i na kraju ne mozes ni da ga jedes koliko mu je odvratan ukus.
Иначе, јел знаш да је Србска Народна Одбрана, четничка организација из емиграције тј. Америке, званично подржала Трампа, чак је њихов председник био и на њиховом победничком скупу:

20241106_211938.jpg

:D

Могу да се сложим, осим око једења и укуса. :)

А и Америма се очито свидео тај паприкаш. ;)
Za to da im se ocigledno svideo si u pravu.

Samo to je lose, ne dobro.

Ali, kako se kaze, treba ponekad i osetiti to lose, i pustiti da se slobodno izabere, da bi se videle posledice istog.

To je isto kao ono kada cerka hoce da ode za krimosa.

Dzaba joj i branis, pa makar je i zakljucao, samo gore posledice ce da budu.

Nego je lepo pustis da ide, pa nek' sama snosi posledice svog izbora, pa makar te posledice bile i najgore za nju.

Sloboda izbora.

Иначе, јел знаш да је Србска Народна Одбрана, четничка организација из емиграције тј. Америке, званично подржала Трампа, чак је њихов председник био и на њиховом победничком скупу:

Pogledajte prilog 1638476
:D
Jesu li to pravi cetnici, ili kao ovi u Srbiji komunjarski cetnici?

Back