FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 12.173
Šta sam ovo "zadnje"?Reci da si ovo zadnje, nemoj da se stidis![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta sam ovo "zadnje"?Reci da si ovo zadnje, nemoj da se stidis![]()
Za knjigu nisam čuo, ali mislim da čak ima pojam za tu vrstu etnorasizma - minjok ili tako nekako.
Uglavnom, dok su u J. Koreji tu i tamo ostavili po koji kanji simbol u imenima nekih jela i sl., S. Koreja je u potpunosti pročistila jezik i piše se isključivo s hangul pismom.
Alergičniji su na strano pismo od Hrvata na ćirilicu.
Не, ниси у праву.Nisu, oni su zločinci kao i svi drugi komunisti. Kao i ovi tvoji iz naše vlade kojima se klanjaš.
Да, ми смо за белоруску опцију.Evo pomoći ću ti
Da li si za sistem kao u Belorusiji gde se za sve pita otac nacije. To je autoritarna skala
Ili za švajcarski gde se ne zna ni ko im je predsednik, to je libertarijanska skala
Znamo kako 99% žitelja Vučićlenda razmišlja
Што је позитивна појава.Pa vecina danasnjih Srba je to.
Samo sto su vecina ili glupi, ili foliranti pa nece otvoreno da definisu sta je to sto su.
Srbi su mesavina nacionalizma i levicarskih ideja, sa izrazitom notom etatizma.
Postavlja se pitanje da li bolje žive ljudi u Belorusiji ili u Švajcarskoj.Evo pomoći ću ti
Da li si za sistem kao u Belorusiji gde se za sve pita otac nacije. To je autoritarna skala
Ili za švajcarski gde se ne zna ni ko im je predsednik, to je libertarijanska skala
Znamo kako 99% žitelja Vučićlenda razmišlja
Kako da ne.Што је позитивна појава.
U Svajcarskoj se dobro zivi jer tamo svi drze lovu i nikad nisu ratovali i trpeli materijalne gubitke. Takodje nemaju ni elementarne nepogode. Imaju sve preduslove da zive najbolje na svetu. Ali dzabe im sve kad je tamo najdosadnije ikad.Postavlja se pitanje da li bolje žive ljudi u Belorusiji ili u Švajcarskoj.
Šalim se, ne postavlja se.
Da, a i na ekonomskom frontu ste u pogrešnom kvadrantu.Да, ми смо за белоруску опцију.
Тачно, не поставља се,јер боље се живи у Белорусији, где сви имају посао и незапосленост је 0% .Postavlja se pitanje da li bolje žive ljudi u Belorusiji ili u Švajcarskoj.
Šalim se, ne postavlja se.
Него не видех за коју си ти опцију гласао?Kako da ne.
Pa, nemaju Baćku Lukašenka da vlada 40 godina, a da onda priprema sina za istu poziciju.U Svajcarskoj se dobro zivi jer tamo svi drze lovu i nikad nisu ratovali i trpeli materijalne gubitke. Takodje nemaju ni elementarne nepogode. Imaju sve preduslove da zive najbolje na svetu. Ali dzabe im sve kad je tamo najdosadnije ikad.
Pa šta znam, sve zavisi od senzibiliteta čoveka, a možda i od godina. Meni Švajcarska nekad baš prija baš zato što sve funkcioniše kako treba (uglavnom).U Svajcarskoj se dobro zivi jer tamo svi drze lovu i nikad nisu ratovali i trpeli materijalne gubitke. Takodje nemaju ni elementarne nepogode. Imaju sve preduslove da zive najbolje na svetu. Ali dzabe im sve kad je tamo najdosadnije ikad.
Pa šta znam, sve zavisi od senzibiliteta čoveka, a možda i od godina. Meni Švajcarska nekad baš prija baš zato što sve funkcioniše kako treba (uglavnom).
Sta mislis?Него не видех за коју си ти опцију гласао?
Jesam, ti podržavaš sve svestke teroriste jer su ti tako naredili iz vrhovnog štaba partije za koju sad služiš.Не, ниси у праву.
Nema tovje opcije - liberalni NATO levičar.Sta mislis?
Od ovih ponudjenih, lako je videti za koju bi opciju ja glasao.
Анархистички либерализам.Sta mislis?
Od ovih ponudjenih, lako je videti za koju bi opciju ja glasao.

Не разумеш се у политику.Jesam, ti podržavaš sve svestke teroriste jer su ti tako naredili iz vrhovnog štaba partije za koju sad služiš.
On deli istu opciju kao i ti, samo on iz ubeđenja, ti iz koristi.Анархистички либерализам.![]()
Zato se vi preletačevići razumete. Ko Marica.Не разумеш се у политику.
Da, nesto tako.Анархистички либерализам.![]()
Ја који симпатипшем Џуче и који сам се изјаснио као ауторитарни конзервативац и он који је либераш и индивидуалиста, а ја убеђени колективиста, делимо ,,исту" опцију???On deli istu opciju kao i ti, samo on iz ubeđenja, ti iz koristi.
Ти се дефинитивно не разумеш. Чим мислиш да су Џуче и НАТО америкаизам,,исто", види се да си тешко заглибио...ј незнање.Zato se vi preletačevići razumete. Ko Marica.
I ti i on imaste iste gazde i ložite se na EU, NATO i modernu levicu. Pozdravi Vulina i Dačića.Ја који симпатипшем Џуче и који сам се изјаснио као ауторитарни конзервативац и он који је либераш и индивидуалиста, а ја убеђени колективиста, делимо ,,исту" опцију???
Обриши ову поруку да ти се не смеју људи.