Vaše ideološko opredeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta je vaše ideološko opredeljenje?

• Socijalni liberal

• Klasični liberal

• Anarho liberal

• Liberalni konzervativac

• Nacionalni konzervativac

• Autoritarni konzervativac

• Socijaldemokrata

• Komunista

• Anarho komunista

• Fašista

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Za knjigu nisam čuo, ali mislim da čak ima pojam za tu vrstu etnorasizma - minjok ili tako nekako.
Uglavnom, dok su u J. Koreji tu i tamo ostavili po koji kanji simbol u imenima nekih jela i sl., S. Koreja je u potpunosti pročistila jezik i piše se isključivo s hangul pismom.
Alergičniji su na strano pismo od Hrvata na ćirilicu.
1729676300980.jpeg

То је ова књига. Аутор тврди управо да је идеологија ДНРК крајње националистичка и десна што поктрепљује разним аргументима, од којих си и ти неке навео.
Корејанци се уче да се не мешају са другим расама и народима.

U Svajcarskoj se dobro zivi jer tamo svi drze lovu i nikad nisu ratovali i trpeli materijalne gubitke. Takodje nemaju ni elementarne nepogode. Imaju sve preduslove da zive najbolje na svetu. Ali dzabe im sve kad je tamo najdosadnije ikad.
Pa šta znam, sve zavisi od senzibiliteta čoveka, a možda i od godina. Meni Švajcarska nekad baš prija baš zato što sve funkcioniše kako treba (uglavnom).

Pa šta znam, sve zavisi od senzibiliteta čoveka, a možda i od godina. Meni Švajcarska nekad baš prija baš zato što sve funkcioniše kako treba (uglavnom).

Ne znam, meni malo smeta taj sistem koji je previse isprogramiran i u procedurama. Naravno da ima to svoje pozitivne strane, sto je sve uredjeno i sto tacno postoje nacini kako bilo sta da resis sistemski, i postoje jasna pravila i granice, ali ja licno imam neki osecaj kao da me sve to gusi i suzbija mi slobodu. Ziveo sam u Nemackoj pa iz tog iskustva pricam. Malo mi vise prija ova sloboda i fleksibilnost kao kod nas, ali naravno svestan sam nedostataka sistemskog resavanja problema ovde.

Na kraju se samo svodi na to sta ti licno vise prija, tacnije sta ti manje smeta.

On deli istu opciju kao i ti, samo on iz ubeđenja, ti iz koristi.
Ја који симпатипшем Џуче и који сам се изјаснио као ауторитарни конзервативац и он који је либераш и индивидуалиста, а ја убеђени колективиста, делимо ,,исту" опцију???

Обриши ову поруку да ти се не смеју људи.

Ја који симпатипшем Џуче и који сам се изјаснио као ауторитарни конзервативац и он који је либераш и индивидуалиста, а ја убеђени колективиста, делимо ,,исту" опцију???

Обриши ову поруку да ти се не смеју људи.
I ti i on imaste iste gazde i ložite se na EU, NATO i modernu levicu. Pozdravi Vulina i Dačića.

Back