goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Никада не дозволите некоме да вас промени из онога што сте, у оно што је њему потребно."
Допада ми се.
Занима ме шта мислиш колико кошта та философија? ("кошта" = пара, нерава, физичког напора, менталног напора.)
једва чекам тридесете. дословце бих волела да се некако квантум leаp - ујем у тридесете"Četrdesete su starost mladih godina.
Pedesete su mladost starih godina."
Sve se u životu plaća,na ovaj ili onaj način.Ako sagledaš krajnji ishod,cena je onda relativna stvar,nekom je malo mnogo a nekom mnogo malo.
Since the differentiated consciousness of civilized man has been granted an effective instrument for the practical realization of its contents through the dynamics of his will, there is all the more danger, the more he trains his will, of his getting lost in one-sidedness and deviating further and further from the laws and roots of his being.
"The Psychology of the Child Archetype"
Jel ti to Tolstojevski na avataru?Pozdrav.Privukle su me ove teme i natjerale da se registrujem ; želim podjeliti sa vama neka svoja razmišljanja i uvjerenja o životu,kao i podiskutovati o tuđim mišljenjima i uvjerenjima.
Moj životni moto je: Život se ne može zamisliti bez ljubavi.Kada volimo,tek tada dolazi svijest,razumijevanje,shvatanje ljudi i saživljavanje sa njihovim životom,što i samim tim nas čini čovjekom,jer u svakom,ali baš svakom čovjeku postoji i dobro i zlo,koje prema okolnostima vagaju čovjekovu ličnost.Potrebno je težiti ka tome da dobro u nama prestigne,nadjača zlo,što je jedino ostvarljivo sa ljubavlju; i ne dozvoliti da ta ljubav umre u nama u bilo kakvim okolnostima.Tek iz ljubavi se rađa vjera,sigurnost da postignemo nešto u životu.Stvara se i nada bez koje bi samo stajali u mjestu i nestali iz vremena kao što se sruši neka loša građevina,bez naročitog smisla,koja nema razlog da se zapamti po nečemu.Dakle,dragi moji,čovjek je pusta praznina,ako ne osjeća ljubav prema bližnjem.
P.S ovo i jeste dug i zamoran tekst,ali bi bio prekratak kada bi napisao samo ljubav