Vasa zivotna filozofija

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako hoces da zivis u miru spremaj se za rat.
Ako hoces rat, cuti. -Ako hoces mir cuti.

Iz toga provazilizi da je rat nesto sasvim normalmo.
Da nije rata ne bi smo ziveli mirno.
Mirnoca je ratovati kada je mir.
Sve logicno spada u nelogicno, i sada rat prema miru ispada sasvin uvredu.
Ono sto se razlikuje, je o kakav rat voditi.
Nisu svi ratovi isti. Neki se i gube, treba znati da filozofija nije nama data da bi smo ratovali. Vec da bi pronasli mir.
Na drugi nacin ko zeli mir neka pronadje neprikatelja.

Umetnost ratovanja.

Zavisi ko ti daje, kolika je reputaciona moc onoga ko ti daje....Ja sam ih do sada dobio preko 200 pa mi pise 56.

Ja ih ne brojim...Meni je najviša reputacija ribolovca,ali ni ona ,ko Miki Alasu nije neka zadovoljhština-više služi za zajebanciju...:mrgreen:
Kad se vraćam kući bez riba,žalim se drugarima,a oni onda savete...:mrgreen:Drugi put komšinicu za...Drugi put ne idi bez...u svatove i sl...:hahaha:

Ja ih ne brojim...Meni je najviša reputacija ribolovca,ali ni ona ,ko Miki Alasu nije neka zadovoljhština-više služi za zajebanciju...:mrgreen:
Kad se vraćam kući bez riba,žalim se drugarima,a oni onda savete...:mrgreen:Drugi put komšinicu za...Drugi put ne idi bez...u svatove i sl...:hahaha:

Secam se fishermana..bas me je doceo prijateljski na forumu.....odmah su krenule sinapse, kvanti i strune...a meni vec tad bio izbrisan post dok sam jos bio narandzast i mlad... :hahaha:...dobro je izgledala ta macka...lepo potsisana..:mrgreen: A coviaxa ne znam kao aktivnog ni dal je imao sliku...vidjao sam ga samo upokojenog.

..ratnik je imao dobrog konja i svi su rekli da je to sreca..ratnik rece mozda..zatim je jednog dana konj pobjegao i svi su rekli da je to nesreca..ratnik rece mozda..zatim se konj vratio sa hordom divljih konja..svi su rekli da je to sreca..ratnik rece mozda..zatim je konja jahao ratnikov sin, pao i slomio nogu i svi su rekli da je to nesreca..ratnik rece mozda..zatim je izbio rat medju plemenima i mnogi mladici su otisli u rat i poginuli..ratnikov sin nije mogao ici jer je imao slomljenu nogu..svi su rekli da je to sreca..ratnik rece mozda...

Zivot ?

Ja sam njegovo remek delo
I to je dovoljno.
icon_biggrin.gif.pagespeed.ce.g3F8dN-bDO.gif

Back