Vaša svadba..

Ок, смири се. Лично нисам познавала људе који су у тим годинама већ били у радном односу.
И опет питам - какве то везе има са мојим особинама?
:mrgreen:
Sasvim sam smirena, još više na mene deluje tvoj umirujići ton.
I, nećemo se više citirati.
Ne znam da li sam ikada ovoliko odgovarala na pitanja, ni u reali : D

Ko tebe šta pita?
Biće kako ona kaže, malo prilagođeno željama roditelja obe strane.
Ti ćeš moći da izabereš kuma i možda kaiš i cipele, a možda i nećeš.
Moj savet - ne batrgaj se, pusti je, to je ionako dan koji je njoj i roditeljima mnogo bitniji. Probaj da utičeš na izbor tvoje garderobe, e da bi to odelo mogao još koji put da obučeš, probaj da sto sa tvojim ortacima staviš blizu muzike (dobro mesto za oslobađanje od stresa). Sve ostalo je manje bitno.
Prebroj pare posle i kuliraj.
Golube taman ce ovako bit bojim se 😂

Видим да покушаваш да ме анализираш. Немој. Аматер си.
Ne znam ko koga analizira, ko koga citira, ko koga ispituje i ko kome veruje, samo znam da je svaki tvoj postupak najispravniji i da je svaka tvoja poslednja.

I, ovo već nije provokacija, ovo je još jedan u nizu tvojih bezobrazluka!

The end!
P.S. nemoj se radovati, nisi uspela da mi pokvariš dan, samo si mi oduzela vremena malo više od planiranog :)

Ne znam ko koga analizira, ko koga citira, ko koga ispituje i ko kome veruje, samo znam da je svaki tvoj postupak najispravniji i da je svaka tvoja poslednja.

The end!
P.S. nemoj se radovati, nisi uspela da mi pokvariš dan, samo si mi oduzela vremena malo više od planiranog :)
Duki , pusti elektriku, i mene je odmah napala kad sam dosao. Previse je negativna...

The end!

Испитујем јер су твоје тврдње смешне.
Naravno, znaš i ti da se posle srednje moglo lako zaposliti i studirati uz posao
Грохотом се смејем.
У овој држави се НИКАДА није било ЛАКО запослити а још мање је било лако студирати уз рад.
Мислим, те цртане филмове можеш да продајеш некоме другоме, мени немој.
Можда си ти имала среће, везе, наднаравне способности...Ко зна. Ја ето нисам, чак ни са дипломом.

Да наставим - лупетање како је провод по дискотекама у младости знак мањка индивидуализма.
Јок, требало је да се удам са 15. То би значило да сам јака личност и изузетан индивидуалац.

Где ти видиш безобразлук? Озбиљно те питам?

Испитујем јер су твоје тврдње смешне.

Грохотом се смејем.
У овој држави се НИКАДА није било ЛАКО запослити а још мање је било лако студирати уз рад.
Мислим, те цртане филмове можеш да продајеш некоме другоме, мени немој.
Можда си ти имала среће, везе, наднаравне способности...Ко зна. Ја ето нисам, чак ни са дипломом.
To što si i pored celodnevnog učenja i oslobađanja svih obaveza ostala bez diplome, ne znači da
treba svoje frustracije ovde da istresaš!

Za prvi deo posta nemam komentar, pčelice moja, samo ću ti reći: NE SERI!
E,da, nastavi da se smeješ grohotom. Svako se zabavlja onako kako ume:kiss:

И сад замисли, направиш гала свадбу, потрошиш паре, дође стопедесет људи и брак пропадне.
Два рођачка венчања на која сам ишла завршила су се управо тако. Један брак је пукао после 6 месеци, други после 7.
Први случај - муж се смувао са сопственом секретарицом и напустио стан.
Други - батине су почеле да падају већ после недељу дана.

Back