електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
И то студирање уз посао, дај не зајебавај. Имала сам предавања и вежбе по цео божји дан.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ок, смири се. Лично нисам познавала људе који су у тим годинама већ били у радном односу.
И опет питам - какве то везе има са мојим особинама?
Sasvim sam smirena, još više na mene deluje tvoj umirujići ton.
I, nećemo se više citirati.
Ne znam da li sam ikada ovoliko odgovarala na pitanja, ni u reali : D
Golube taman ce ovako bit bojim seKo tebe šta pita?
Biće kako ona kaže, malo prilagođeno željama roditelja obe strane.
Ti ćeš moći da izabereš kuma i možda kaiš i cipele, a možda i nećeš.
Moj savet - ne batrgaj se, pusti je, to je ionako dan koji je njoj i roditeljima mnogo bitniji. Probaj da utičeš na izbor tvoje garderobe, e da bi to odelo mogao još koji put da obučeš, probaj da sto sa tvojim ortacima staviš blizu muzike (dobro mesto za oslobađanje od stresa). Sve ostalo je manje bitno.
Prebroj pare posle i kuliraj.
Ne znam ko koga analizira, ko koga citira, ko koga ispituje i ko kome veruje, samo znam da je svaki tvoj postupak najispravniji i da je svaka tvoja poslednja.Видим да покушаваш да ме анализираш. Немој. Аматер си.
Duki , pusti elektriku, i mene je odmah napala kad sam dosao. Previse je negativna...Ne znam ko koga analizira, ko koga citira, ko koga ispituje i ko kome veruje, samo znam da je svaki tvoj postupak najispravniji i da je svaka tvoja poslednja.
I, ovo već nije provokacija, ovo je još jedan u nizu tvojih bezobrazluka!
The end!
P.S. nemoj se radovati, nisi uspela da mi pokvariš dan, samo si mi oduzela vremena malo više od planiranog![]()
Ne znam ko koga analizira, ko koga citira, ko koga ispituje i ko kome veruje, samo znam da je svaki tvoj postupak najispravniji i da je svaka tvoja poslednja.
The end!
P.S. nemoj se radovati, nisi uspela da mi pokvariš dan, samo si mi oduzela vremena malo više od planiranog![]()
Грохотом се смејем.Naravno, znaš i ti da se posle srednje moglo lako zaposliti i studirati uz posao
E gospođo. Svaka čast i tebi i mužu pužu..Nasa svadba je bila super, 50 bitnih ljudi. Nikog nebitnog nismo zvali. Sami smo platili i nismo ocekivali poklone, to smo i naglasili ali ne mozes nasim ljudima objasniti
To što si i pored celodnevnog učenja i oslobađanja svih obaveza ostala bez diplome, ne znači daИспитујем јер су твоје тврдње смешне.
Грохотом се смејем.
У овој држави се НИКАДА није било ЛАКО запослити а још мање је било лако студирати уз рад.
Мислим, те цртане филмове можеш да продајеш некоме другоме, мени немој.
Можда си ти имала среће, везе, наднаравне способности...Ко зна. Ја ето нисам, чак ни са дипломом.
To što si i pored celodnevnog učenja i oslobađanja svih obaveza ostala bez diplome, ne znači treba svoje frustracije ovde da istresaš!
Za prvi deo posta nemam komentar, pčelice moja, samo ću ti reći: NE SERI!
E,da, nastavi da se smeješ grohotom. Svako se zabavlja onako kako ume![]()
A sto, oprosti? Da uzmes pare od rodbine? Je li to nesto lose?Ne bih pravila svadbu,...ni za zilion dolara!
Naše klasične svadbe liče na cirkus.Jako su degutantne.I ne mogu sebe zamisliti u belom! Venčanice su mi totalni horor.I one "tortetine" na 100 sprata, šuntavo skroz.A sto, oprosti? Da uzmes pare od rodbine? Je li to nesto lose?![]()
Izvini, evo sada sam pročitala pažljivo, madamСА дипломом, мадам. Са. Не читаш пажљиво.