buudala
Stara legenda
- Poruka
- 81.551
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne da su medju nama,nego su bili tu pre nas...a mi smo im glavna vrsta ishrane...gde inace nestane nekoliko miliona ljudi godisnje,koji nestanu u svetu?
a odgovor na temu....prica se nesto da smo mi ustvari mocnija bica od njih,samo sto su nas oni ogranicili...na kojekave nacine...bitno je ne pokazati strah....jer su emocije njihova hrana i jako ih privlaci...dakle samo hrabro na njih...i pobeci ce...
Tu si u pravu da smo mi mnogo mocniji ali te moci svaki covek moze da otkrije uz pomoc prakse (meditacije i ostale stvari), a oni su nas ogranicili jedino neznanjem jer su napravili takav sistem da ljudi nemaju vremena da upoznaju pravog sebe a ne ovo telo koje vide jer je to samo iluzija, a to da ce pobeci bas ne bih rekao pre ces im privuci paznju jer ce zeleti da te eliminisu ali ako si ti dostigao dovoljan nivo svesnosti i uz mnogo prakse smrt ce za tebe biti nista i to ce biti samo jos jedna lekcija u tvom daljem ucenju!
ja sam za to, da se mi ovde sa ovog pdf-a lepo izorganizujemo i napravimo skloniste za nas i nase porodice dok je vreme![]()
Mi smo rodjeni tako ograniceni, ali nasi neki tamo preci su posedovali sve te moci i bili mnogo mocniji od reposa.... Pa ajde mi objasni kako su ih reposi, koji su onda u to vreme bili mnogo slabiji, onda ogranicili ?
Pa već sam tu, a ako bi na tom brodu bio moj šef, otišao bih da mu podnesem izvještaj o stanju na Zemlji i prebacim spisak potencijalno opasnih.
(ne, ne bojte se, niko od vas nije na tom spisku)
Nase drustvo sa foruma u tom sklonistu.Tajac od soka .Mi se salili ,a oni stigli.
Samo na kratko tajac .
Onda velika galama.
Duska. vodojija,Oziman,Svabov,Milica cobanica,Sal....prednjace...
Svi vicu: JESMO LI MI PRICALI?
Svabov samo sto ne place onako lijep...nesto mrmlja sebi u bradu
Oziman Salu gdje su ti sad tvije VC solje?
Milica cobanica di je ona Duska.vodolija da umiri Ozimog nju ce poslusati?
Duska .vodolija Milice bolje vidi dje ti je Sal vidis da je nestao.
Kuku nestao Sal...Odjednom opet tisina...
Evo Sala... sapuce.... VIDIO SAM IH...NIJESU REPTILI.![]()
A jel da da te kopka da li moze da bude neke frke?
HAHAHAHHAHAHAHHAHA
Bravo, Duskice...
Prvo bi im ponapijao muske, a onda im "odradio" zene.
Da znaju gde su dosli i s kim imaju posla.
Ako se posle toga budu nesto qurtchili, okupio bih moje Mocne Rendzere i svakog posebno nabio nogom u dupe u te njihove letelice ili sta vec.
Zene bi im plakale, ali sta im ja mogu.....
Onda bi otvorio to vase skloniste i rekao vam "Izlazite, sve reseno".
Eto..![]()
ne, od kad napunih 12 sve mi ravno....po pitanju invazije iz svemira.![]()
Zanima me dali je neko od vas pokusavao, uopste da sam tumaci te Sumerske tablice (odnosno njihove prevode) , a ne da veruje tamo nekim ljudima koji su pokrenuli ovu pricu, mozda iz nekih njima znanih razloga.Videcete da to uopste nije tako, pa koliku god metaforu stvorili.U pravu su da smo rodjeni mnogo ograniceni u odnosu na nase pretke koji su imali 12 DNK spirala a mi sada imamo samo 2 (Drako rasa nas sredila!) a time su imali i mnogo duzi zivotni vek od nekoliko stotina godina za razliku od nasih najvise 100 godina, imali su i mnoge druge sposobnosti kao sto je teleportacija, govor putem misli, a najvaznije uskratili su coveku da vidi druge dimenzije!
Reptili nikad nisu imali nikakvu duhovnu moc, ali su zato imali svu tehnologiju koju im je dala rasa sa Sirusa, a oni su nas uspeli da porobe tako sto su nam usadili njihov um, nacin razmisljanja koji njima odgovara, da imamo mentalitet roba!Tako mi ne vidim sta nas ceka posle smrti, u buducnosti, pa je danasnji covek opterecen strahom za opstanak i prezivljavanje!
na pdf-u se stalno spominje da su mali-zeleni vec poodavno medju nama, mada neki govorkaju da se doticni tek stici.
e sad, ajde da zamslimo da su oni dosli, na svim kanalima su vesti, svemirski brodovi iznad grada, bla bla, kakva bi bila vasa reakcija?
U vezi moja dva prethodna odgovora:
Ako sam dobro shvatio, ne radi se o invaziji, samo su se pojavili, zar ne?
na pdf-u se stalno spominje da su mali-zeleni vec poodavno medju nama, mada neki govorkaju da se doticni tek stici.
e sad, ajde da zamslimo da su oni dosli, na svim kanalima su vesti, svemirski brodovi iznad grada, bla bla, kakva bi bila vasa reakcija?
smisli scenario koji ti odgovara
btw, ne kopka me jer imam dovoljno tema za razmisljanje u rl da bih se opterecivala dal ce doci, nece, tu su, nisu tu....![]()
Lazes!
zasto bih lagala?
znas kako, kad jednom vidis vlastitim ocima sta obican....medjuljudski sukob tipa rata napravi...
nemas vise potrebu da mijesas zivot i Fallout...![]()