vasa reakcija.

ne da su medju nama,nego su bili tu pre nas...a mi smo im glavna vrsta ishrane...gde inace nestane nekoliko miliona ljudi godisnje,koji nestanu u svetu?

Medju nama se nalaze i losi i dobri alieni ali dobri ne zele nista da namecu pa tako ne ocekujte da ce se oni iznenada pojaviti i dati nam svu tehnologiju itd jer to nije po prvom pravilu u svemiru a to je sloboda izbora! Mi moramo sami da se izborimo sa nasim problemima, ali zbog izvrnutih (sve je potpuno izmenjeno u odnosu na izvorne stvari koje su Isus i drugi duhovnici rekli) religija kao sto je hriscanska, ali i mnoge druge, ljudi misle Bog, Isus, Andjeli ce sve da im urade a oni ne moraju da mrdnu prstom!

a odgovor na temu....prica se nesto da smo mi ustvari mocnija bica od njih,samo sto su nas oni ogranicili...na kojekave nacine...bitno je ne pokazati strah....jer su emocije njihova hrana i jako ih privlaci...dakle samo hrabro na njih...i pobeci ce...

Tu si u pravu da smo mi mnogo mocniji ali te moci svaki covek moze da otkrije uz pomoc prakse (meditacije i ostale stvari), a oni su nas ogranicili jedino neznanjem jer su napravili takav sistem da ljudi nemaju vremena da upoznaju pravog sebe a ne ovo telo koje vide jer je to samo iluzija, a to da ce pobeci bas ne bih rekao pre ces im privuci paznju jer ce zeleti da te eliminisu ali ako si ti dostigao dovoljan nivo svesnosti i uz mnogo prakse smrt ce za tebe biti nista i to ce biti samo jos jedna lekcija u tvom daljem ucenju!

Tu si u pravu da smo mi mnogo mocniji ali te moci svaki covek moze da otkrije uz pomoc prakse (meditacije i ostale stvari), a oni su nas ogranicili jedino neznanjem jer su napravili takav sistem da ljudi nemaju vremena da upoznaju pravog sebe a ne ovo telo koje vide jer je to samo iluzija, a to da ce pobeci bas ne bih rekao pre ces im privuci paznju jer ce zeleti da te eliminisu ali ako si ti dostigao dovoljan nivo svesnosti i uz mnogo prakse smrt ce za tebe biti nista i to ce biti samo jos jedna lekcija u tvom daljem ucenju!

Mi smo rodjeni tako ograniceni, ali nasi neki tamo preci su posedovali sve te moci i bili mnogo mocniji od reposa.... Pa ajde mi objasni kako su ih reposi, koji su onda u to vreme bili mnogo slabiji, onda ogranicili ?

misterija, ebena misterija....:zper:

tema; pa sta da radim..da trckaram ko statista u Danu Nezavisnosti...neka fala
ti statisti su potrosna roba...kao i vecina nas, al bez ikakvog dostojanstva ginu...mislim, stvarno...
uostalom, imam i previse posla : )))

ja sam za to, da se mi ovde sa ovog pdf-a lepo izorganizujemo i napravimo skloniste za nas i nase porodice dok je vreme :)

Nase drustvo sa foruma u tom sklonistu.Tajac od soka .Mi se salili ,a oni stigli.
Samo na kratko tajac .
Onda velika galama.
Duska. vodojija,Oziman,Svabov,Milica cobanica,Sal....prednjace...
Svi vicu: JESMO LI MI PRICALI?
Svabov samo sto ne place onako lijep...nesto mrmlja sebi u bradu
Oziman Salu gdje su ti sad tvije VC solje?
Milica cobanica di je ona Duska.vodolija da umiri Ozimog nju ce poslusati?
Duska .vodolija Milice bolje vidi dje ti je Sal vidis da je nestao.
Kuku nestao Sal...Odjednom opet tisina...
Evo Sala... sapuce.... VIDIO SAM IH...NIJESU REPTILI.:hahaha:

Poslednja izmena:
Mi smo rodjeni tako ograniceni, ali nasi neki tamo preci su posedovali sve te moci i bili mnogo mocniji od reposa.... Pa ajde mi objasni kako su ih reposi, koji su onda u to vreme bili mnogo slabiji, onda ogranicili ?

U pravu su da smo rodjeni mnogo ograniceni u odnosu na nase pretke koji su imali 12 DNK spirala a mi sada imamo samo 2 (Drako rasa nas sredila!) a time su imali i mnogo duzi zivotni vek od nekoliko stotina godina za razliku od nasih najvise 100 godina, imali su i mnoge druge sposobnosti kao sto je teleportacija, govor putem misli, a najvaznije uskratili su coveku da vidi druge dimenzije!
Reptili nikad nisu imali nikakvu duhovnu moc, ali su zato imali svu tehnologiju koju im je dala rasa sa Sirusa, a oni su nas uspeli da porobe tako sto su nam usadili njihov um, nacin razmisljanja koji njima odgovara, da imamo mentalitet roba!Tako mi ne vidim sta nas ceka posle smrti, u buducnosti, pa je danasnji covek opterecen strahom za opstanak i prezivljavanje!

Poslednja izmena:
Nase drustvo sa foruma u tom sklonistu.Tajac od soka .Mi se salili ,a oni stigli.
Samo na kratko tajac .
Onda velika galama.
Duska. vodojija,Oziman,Svabov,Milica cobanica,Sal....prednjace...
Svi vicu: JESMO LI MI PRICALI?
Svabov samo sto ne place onako lijep...nesto mrmlja sebi u bradu
Oziman Salu gdje su ti sad tvije VC solje?
Milica cobanica di je ona Duska.vodolija da umiri Ozimog nju ce poslusati?
Duska .vodolija Milice bolje vidi dje ti je Sal vidis da je nestao.
Kuku nestao Sal...Odjednom opet tisina...
Evo Sala... sapuce.... VIDIO SAM IH...NIJESU REPTILI.:hahaha:

HAHAHAHHAHAHAHHAHA :):)
Bravo, Duskice... :)

Prvo bi im ponapijao muske, a onda im "odradio" zene.
Da znaju gde su dosli i s kim imaju posla.

Ako se posle toga budu nesto qurtchili, okupio bih moje Mocne Rendzere i svakog posebno nabio nogom u dupe u te njihove letelice ili sta vec.
Zene bi im plakale, ali sta im ja mogu.....

Onda bi otvorio to vase skloniste i rekao vam "Izlazite, sve reseno".
Eto.. :)

HAHAHAHHAHAHAHHAHA :):)
Bravo, Duskice... :)
Prvo bi im ponapijao muske, a onda im "odradio" zene.
Da znaju gde su dosli i s kim imaju posla.
Ako se posle toga budu nesto qurtchili, okupio bih moje Mocne Rendzere i svakog posebno nabio nogom u dupe u te njihove letelice ili sta vec.
Zene bi im plakale, ali sta im ja mogu.....
Onda bi otvorio to vase skloniste i rekao vam "Izlazite, sve reseno".
Eto.. :)

Vidi ovog kako masta da je supermen.
Prvo trebas pokenuti svoje du.pe iz fotelje, a to nije bas lako, a za to vreme reptili otese Dusku, Milicu i ostale dame.

Drzite se vi nekog ovakvog kao na snimku , pustite Sala. ;)

Conan the Barbarian fights a giant serpent

U pravu su da smo rodjeni mnogo ograniceni u odnosu na nase pretke koji su imali 12 DNK spirala a mi sada imamo samo 2 (Drako rasa nas sredila!) a time su imali i mnogo duzi zivotni vek od nekoliko stotina godina za razliku od nasih najvise 100 godina, imali su i mnoge druge sposobnosti kao sto je teleportacija, govor putem misli, a najvaznije uskratili su coveku da vidi druge dimenzije!
Reptili nikad nisu imali nikakvu duhovnu moc, ali su zato imali svu tehnologiju koju im je dala rasa sa Sirusa, a oni su nas uspeli da porobe tako sto su nam usadili njihov um, nacin razmisljanja koji njima odgovara, da imamo mentalitet roba!Tako mi ne vidim sta nas ceka posle smrti, u buducnosti, pa je danasnji covek opterecen strahom za opstanak i prezivljavanje!
Zanima me dali je neko od vas pokusavao, uopste da sam tumaci te Sumerske tablice (odnosno njihove prevode) , a ne da veruje tamo nekim ljudima koji su pokrenuli ovu pricu, mozda iz nekih njima znanih razloga.Videcete da to uopste nije tako, pa koliku god metaforu stvorili. :bye:

smisli scenario koji ti odgovara ;)

btw, ne kopka me jer imam dovoljno tema za razmisljanje u rl da bih se opterecivala dal ce doci, nece, tu su, nisu tu.... ;)

Ok,ok... tvoja je tema.

@tema

Pa velika je razlika u reakciji u zavisnosti od njihovog pojavljivanja. Ako su miroljubivi, sigurno nece samo da se nacrtaju iznad gradova i da cute. Pocece komunikaciju pre nego sto ih vidimo,... nesto kao : We come in peace.

Back