Vasa omiljena zivotinja odaje vas karakter

Moja mačka je kao veverica, ima pravi veveričji rep :)

I da, svima koji ne vole mačke, poručujem da ni mačke ne vole njih :malav:

- - - - - - - - - -

:lol:
Веверица... пацов с раскошним репом што би рекла БЗПЖ.
Имали смо веверице у трећем дворишту кад смо се уселили у кућу, а потом су мачке спровеле коначно решење веверичијег питања, иначе веверице и веверКи баш и нису тако Цлатки мали цакуши, да видите како једу птичија јаја и мале птиће ако родитељи истих нису ту, или су немоћни да се одупру(нпр сенице).

Hajde malo da se zabavimo :)

Dugacak je tekst, pa samo stavljam link http://www.krstarica.com/zabava/omiljena-zivotinja-odaje-vas-karakter/

Sta da vam kazem, sve su mi pogodili :mrgreen:

ne moram da citam ovo znam vec da sam macka :cool:

i bolje da nisam citala digla mi se kosa na glava ko sve danas pise
elem degena koji je ovo napisao nataci na neomascen kolac za primer
freja je iz skandinavske mitologije ne iz egipatske, bastet je iz egipatske, pobrko je loncice tupavac ko god bio
i za zezanje treba neko predznanje :evil:

ne moram da citam ovo znam vec da sam macka :cool:

i bolje da nisam citala digla mi se kosa na glava ko sve danas pise
elem degena koji je ovo napisao nataci na neomascen kolac za primer
freja je iz skandinavske mitologije ne iz egipatske, bastet je iz egipatske, pobrko je loncice tupavac ko god bio
i za zezanje treba neko predznanje :evil:

Otvorim intelektualnu temu, ti se bunis, otvorim ovu, ti se opet bunis, au bre nikako vam ugoditi :lol:

Hajde malo da se zabavimo :)

Dugacak je tekst, pa samo stavljam link http://www.krstarica.com/zabava/omiljena-zivotinja-odaje-vas-karakter/

Sta da vam kazem, sve su mi pogodili :mrgreen:

ja htedoh da kazem soko..
Ako se divite orlovima ili nekim drugim pticama grabljivicama: znači da je ponos vaša dominantna crta. Od ljudi ne očekujete mnogo, ali pokatkad imate potrebu da ih unizite. Vrlo ste ambiciozni i postavljate sebi visoke ciljeve

od svakog ocekujem mnogo i nemam zelju nikog da unizim,e regina los ti ovaj tekst:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Mislim da ima nešto što je tačno, nešto što nije, i nešto što je možda tačno i nešto što je preterivanje

hahah dilejo,care:lol:

malo je ovo projekciono određivanje karaktera na osnovu omiljene životinje naivno, ima tu više faktora. recimo ako najviše volim pse to ne znači da sam veran kao pas, kao što članak implicira, nego pre da volim da mi budu verni, cenim tu osbinu kod drugih iako je možda ne posedujem. ili ako je u pitanju vuk to možda jer mu se divim zbog neke 'osobine' koju bih voleo sam da posedujem a ne posedujem itd... misim ja sad kao filozofiram na osnovu razbibriga članka al eto čisto momenta jednog za razmišljanje

Otvorim intelektualnu temu, ti se bunis, otvorim ovu, ti se opet bunis, au bre nikako vam ugoditi :lol:

ono nije tema koja podstice na truckanje, ono je teska i tuzna tema i nije bas pogodno rasplamsivanje verbalno-tipkastih sposobnosti :(

pa sta da ti radim, kad si baksuz, pogadja me nepoznavanje macije istorije i mitologije :ljutka:

treca sreca? :zper:

Back