Vaša najveća greška u životu

Koja mi je najveca greska i imam li ih uopste moci cu reci tek na kraju zivota.
Do sada mi se cesto cinilo da sam napravila gresku ili vise njih a ono se kroz neko vreme pokaze da je to u stvari bio pravi potez samo se nije odmah cinilo tako.
Isto tako moze se desiti da se neke stvari na koje sam ponosna sto sam ih ucinila pokazu kao najgluplja moguca stvar u mom zivotu.
Javicu se na ovu temu za nekih trideset pet godina. ;)

Tokom života sigurno ste uradile mnoge pametne stvari, ali mene interesuju one druge....
Dakle, koja je vaša najveća greška u životu?
(Sitne greškice me ne interesuju, za to imate ispovedaonicu........)
Ko je hrabar da prizna?

Hmm ... Pa recimo da sam pogrešila u jednom periodu života, kada sam mogla mnogo toga da uradim a nisam - iz nehata :lol:, niti sad mogu nadoknaditi propušteno.
Ali, ko zna zašto je to dobro ... :think: Možda i nije bila greška.

Ja sam napravila razne gluposti... ali za svaku od njih je postojao razlog, i uopste mi nije zao - nisam spontana, i nista od toga sto sam uradila se nije dogodilo bez umisljaja... jedina stvarna greska je sto sam pocela da pusim, i prestala da se bavim sportom (redovno). Za to ne postoji nikakvo opravdanje.

Ja sam napravila razne gluposti... ali za svaku od njih je postojao razlog, i uopste mi nije zao - nisam spontana, i nista od toga sto sam uradila se nije dogodilo bez umisljaja... jedina stvarna greska je sto sam pocela da pusim, i prestala da se bavim sportom (redovno). Za to ne postoji nikakvo opravdanje.
To što si počela da pušiš i nije ti neka greška............:per:

Back