Da,skoro sam saznao za neku tamo babu i dedu...Morao sam da odem kod njih na 10 dana,neko selo na Zlatiboru.Bilo je jezivo,njihova kuca je stara jedno 150 godina,velika,nekada je bila hotel,pola soba u toj kuci je zakljucano.Ja sam naravno dobio kucu na kraju hodnika,bilo je bas jezivo,nisam izlazio iz sobe,hodnik kao iz horor filma,malo hvali da nesta izleti iz njega.U odnosi na taj jeziv hodnik soba je bila nova,skoro renovirana.Baba i deda nisu bili sami,imaju 2 sina i troje unucadi,svi su bili na prizemlju,a ja sam jedini morao na drugi sprat.Moj krevet je bio pored prozora,nije bilo svetla,moja soba je gledaja ka nekom ambisu,samo mala suma deli kucu od ambisa.Culi su se jezivi zvuci,kao da neko zove iz tog ambisa,moj drug kaze da mi se cini posto sam tu prvi put.Prvi dan sam se zakljucao i sve moguce stvari dovukao do vrata.Posle nekoliko dana sam se navikao.U subotu sam zavrsio veceru i posao u sobu,sve je bilo ok dok nisam cuo neku buku u sobi 15,odjednom se iza mene pojavio deda i rekao da nije to nista,i da odem u svoju sobu.Dugo sam razmisljao i pitao se sta se nalazi u toj sobi.Odlucio sam da obijem sobu i da vidim sta je unutra,kada sam prisao osetio sam nalet hladnom vazduha,kao da mi nije davao da udjem u tu sobu,kao da se nesta lose desilo u njoj.Odlucio sam da se povucem i da odem u svoju sobu.Negde oko 7 sati ujutru sam zacuo lupanje na vratima moje sobe,to je bio deda,rekao je da idem sa njim u malu sumu da nasecemo drva.Posao sam sa njim,mislio sam da idemo u malu sumu pored kuce,ali sam video da idemo mnogo,mnogo dalje.Dosli smo do nekog brda i deda mi je pokazao gde se nalazi ta suma.Suma je bila udaljena jedno 12 km,moralo je da se pesaci bas bas dosta.Posle nekoliko kilometara zastali smo da se odmorimo,Deda je poneo celu kuhinju u njegovom malo rancu.Posle pola sata pauze nastavili smo.Kad smo stigli ja sam zastao nekoliko metara pored sume.Suma kao da je imala ulaz u nju,zastao sam i kao da me je neko hipnotisao,mogao sam da cujem svaki zvuk i pokret zivotinja u sumu,odjednom je sve to prestalo i poceo sam da cujem vrisku,u tom trenutku deda me je povukao za ruku i rekao da ne slusam zvukove u sumi.Pitao sam ga zasto,a on se pravio da me nije cuo.Nasekli smo drva,I posli smo kuci predvece.Stigli smo kasno uvece.Odmah sam zaspao jer sam bio umoran.Sutra ujutru sam video da je deda upalio traktor za koji nisam znao ni da postoji,pitao sam ga zasto nismo posli sa traktorom.On mi je rekao da je bilo 20 godina od kad je jednog coveka suma "pojela" sa svojim traktorom,kako je on rekao,od coveka je samo ostala cizma,a od traktora samo tocak.Brzo smo stigli sa traktorom,natovarili smo drva i posli kuci.Ponovo smo stigli uvece.Konacno je stigao ponedeljak i posao sam kuci,tata je dosao po mene,bio sam mnogo umoram jer nisam ni spavao,mislio sam o tom coveku koga je suma "pojela".Na putu sam video tocak od traktora,koji kao da nas je pratio,kada smo prolazili pored te sume on je "usao" u tu sumu,ja sam se prestravio.Uspeo sam da zaspim,i sutradan sam se nasao na ulazu u kucu.Tata me je probudio i ja sam usao u kucu.Odluci sam da zaboravim na taj dogadjaj,ali nikako da ga izbacim iz glave.