arebis777
Legenda
- Poruka
- 50.964
Управо сам преживела једно захваљујући свом провајдеру ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm sto lol??
Sta??Управо сам преживела једно захваљујући свом провајдеру ...
Било је страшно у смислу количине изазваног стреса, сам догађај није битан ...
Kapiram odlicno, ali si mi dao sajt koji sam trazio mesecima.
P.S. Ako je nekako dosla u kontakt sa demonom, nek pocna da uziva u tome.
Za plasljive nigde nema mesta.![]()
Hmm sto lol??
Ma ovih dana radim nesta i u skoli sam po ceo dan,evo sad cu da pisemMa procitala sam nesto i u trenutku se nasmejah, vise nije ni bitno...
Nije mi tvoja poruka bila smesna ako si se zbog toga pitao zasto "lol", ne brini![]()
Nego, ajde gde su te strasne price, nije valjda da vise niko nista strasno ne dozivljava...
Da ili tamo u mom kraju su blizu katolicka i nasa crkva(pravoslavna),jedno 500 metara odatle ima neka basta sirine mozda 20 sa 20 metara,tamo ima divljih ruza svega ima kucica,nikad se nisam usudio da pridjem blize...Ja ko što rekoh više mi je strašan neki ambijent ili bolje rečeno jezovit...Recimo tamo iza keja u blokovima pa pored save ima mesta na obali koja su skoro neposećena od ljudi a svuda šuma i priroda u sumrak zna da bude scary.
Kako to mislis xDA' su iskustva![]()
Imam ja...Evo neko moje iskustvo koje sam doziveo pre vise godina i tesko objasnjiva je stvar:
Ja klinac spavam u krevetu. negde oko 11 sati verujem. nije bilo kasno. Kad odjednom DUM DUM DUM ! Ja se us*rao zesce i sakrijem se pod jorgan. Kad ono sa tavana se cuju tupi ponavljajuci udarci. To se ranije desavalo u nekim nepravilnim intervalima ( u mesecima, nedeljama)
Kada sam to nekom rekao, rekli su mi macka je. Znaci macka koja ima 2 kg i sunja se odlicno NE MOZE proizvesti tako snazan zvuk udaranja. Cak i kada sam slusao dok su majstori popravljali internet na tavanu, dok su setali po podu tavana opet nisu proizvodili tako intenzivan zvuk. Sanjao nisam jer sam 100% bio budan, kasnije sam se ohrabrio i palio svetlo ali to je prestajalo tad. Znaci zvuk kao da neko skace po tavanu ili lupa sve snage,
Da li je neko imao slicna iskustva ??
Evo,bio sam mali imo sam 8 ili 9 godina,tako nesta.Bilo negde oko 23:30 pun mesec,uvek kad je pun mesec nemogu da zaspim.I tako se ja okrecem u krevetu i cujem neko jako lupanje u dvoristu,a svi spavaju.I ja se uplasim i sakrijem se iza kreveta.Skupim ja snagu i odem napolje.Otvorim vrata da izadjem,vidim moje pse leze pored vrata,osetili su da sam se uplasio.A lupanje se cuje sve jace i jace,tek cujem da se lupanje cuje u drugom dvoristu.Skupim snage i odem sa psima da to proverim,a bilo leto vrucine jake.Odem u drugo dvoriste i cujem da zvuk dolazi iz komsijinog dvorista.Popnem se ja na senjaru poraku i bacim pogled na komsijino dvoriste.Kad vidim neka kao senka crna lupa od nesta,i psi krenu da laju bas ljutito.To cudo u crnom se okrene ka meni i pobegne preko ograde od komsije.Samo sam video da to cudo ima "VENCANICU",ali crne boje...Jezivo zar ne???
Jel to film ili?Hmmm.....da nije odbegla mlada 3. deo?![]()
Ја сам пуно писао и причао,сад ти причај нешта..Ajde ljudi pricajte divilac ispricaj taj svoj dogadjaj
Hmm i ja sam jos pre nekoliko godina citao o toj kuci...IDITE U ***** BRE SVE SAM SE ISPREPADO!!!!!!EVO NA TV - U GLEDO ONO AKO ZNATE - UKLETA KUCA U AMITIVILU- SAV SAM SE NAJEZIO I SAD I VI JOS!!!!
...o njima ne želim pričati,...
kao prvo, nećete mi verovati da sam tako nešto preživeo,...
kao drugo, želim vas poštedeti te patnje positovećivanja,...![]()