SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
marlon:E ovog sam ja zvao mozes da mislis, al nemoj da se smejes DASA![]()
hahhaahhahahahhahahahahahahhahaahhaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahahahahaahhaha

srce moje ljubim te tamo gde najvise volis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marlon:E ovog sam ja zvao mozes da mislis, al nemoj da se smejes DASA![]()
bejbica:
Imala sam i ja tu lutku sa crvenom vunenom kosom.Ne znam dali je tvoja imala pegice po nosu i obrazima.Moja jeste.Zao mi je samo sto vise nemam pojma gde je:sad:
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Meni ju je doneo tata iz Slovenije i bila je u malom prozirnom plasticnom rancu:-).Obozavala sam tu lutku od svega najvise sto sam imala od igracaka kada sam bila mala!Samantha Jouns:Jel to ona lutka koja ima pegice i obucena je u neku roze haljinicu i ima kapicu na glavi???:shock:
klara_m:Ja se ne sećam šta sam im sve radila, uglavnom ih nema više, sem jedne koja je bila u kutiji sa sve odelcima visoooko na regalu, nameštena da mogu da je vidim,
sećam se da sam moljakala da mi je daju, čak sam poneki put bivala i "bolesna" i samo ona je mogla da me izleči - sve džabe. E, ona je i dan danas kompletna i zove se Klara. Dok je moja sestra sve lutke sačuvala, a i Klara je kod nje. Za svaki slučaj
A da vas pitam, sad kad bi kojim slučajem dobile lutku - kako bi se osećale. Ja kao neka mala :?
tasicka:Aphroditi:Ah moja Barbie, toliko zeljena i tako dugo cekana. Moje dve najbolje drugarice su do tada vec imale i Barbie i Kena i onu malu kako se bese zove, dete njihovo. QUOTE]
Skiperka bre!
Скипер је била Барбикина сестра, а деца су им биле оне бебице!
Увек сам била (и остала) луда за барбикама и дан-данас се залепим за излог продавнице играчака да би их гледала.![]()
Имала сам их 6, плус Кена и Скиперку.
Стално сам их чешљала, чешљала, чешљала, једна је скоро остала без косе, а имала је дугу до колена!
Углавном је Кен опслуживао свих 6. Шта ћеш, једини мушкарац.![]()
Престала сам да се играм са њима кад сам се први пут заљубила.
Samantha Jouns:hahhaahhahahahhahahahahahahhahaahhaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahahahahaahhaha
srce moje ljubim te tamo gde najvise volis![]()
Dobro me podseti, meni je mama to stalno radila. I kad bih je pitala - zašto da čuvam lutke, kad ću da odrastem?Hellen:Него, да вас питам, да ли су вам лутке служиле за играње или за стајање на полици?
Мислим, ни једна моја лутка после пар дана није имала оригинално одело и фризуру јер сам их ја све ''дотеривала''на свој начин. Али неке моје другарице никада нису луткама свуке оригинално одело, и дан данас их чувају, са све ципелицама и чарапицама. Имале су једну, две лутке за игру, а за остале су морале да питају маму да ли смеју да се мало поиграју, па да их онда уредно врате на полицу. Никада ми није била јасна сврха таквих ''излог лутака''.
ja sam bila spremna da se zakunem da ti nisi imala lutkeLexa:Dobro me podseti, meni je mama to stalno radila. I kad bih je pitala - zašto da čuvam lutke, kad ću da odrastem?
"Biće ti posle žao što si ih upropastila" :shock:
Naravno, uvek bih, na kraju, uspela da ih se dokopam, ne upropastim ih jer se i ne igram sa njima. Bilo mi je mnogo zanimljivije igrati se sa gomilom dece, juriti, tući se :shock: , prskati, svađati...:
ra-ta-tat:Vaša barbie lutkica...
Ko je ona bila?
koja joj je profesija ... da li je imala neku priču ili je služila za presvlačenje i pravljenje frizura?
Da li je išla na posao?
Da li je imala dečka ili muža? :-D
i dođavola![]()
Da li je diplomirala?
Aphroditi:Ah moja Barbie, toliko zeljena i tako dugo cekana. Moje dve najbolje drugarice su do tada vec imale i Barbie i Kena i onu malu kako se bese zove, dete njihovo. A ja sam svoju prvu, pravu Barbie dobila sa 11 godina, doletela avionom iz Nemacke, isto je kupio kevin kolega na nekom aerodromu.
Bila je prelepa, sva u zutom, sa vokmenom, patikama, rezervnom kasetom. Onako sportski tip, spreman za trcanje. E onda sam se ja bacila na sivenje i pletenje stvarcica za nju. Pa je pocela da menja uloge i zanimanja.
Imam je jos uvek, sad je jadna sva ofucana, osisana, nasminkana jezivo.....uzas, bas je propala. :-( Eh, ali proslo je od tada 16 godina.:shock: Ajoj! :|