Ha? ...kontinuirano prozivanje subjektivne prirode... ...subjektivne prirode... Subjektivne prirode?! Pa ti devojko zaista nisi normalna. Ne znam ja ko je ovde pao u vatru i bacao prozivke (posve subjektivno) na rachun boje kose i mojih RL sklonosti (a ni o jednom ni o drugom nemash blage veze), a sve zbog toga shto se moji stavovi u nekoj levoj diskusiji nisu slagali sa tvojim. Prichash o nekim argumentima, a ti u zadnjih par postova nisi imala niti jedan koji se ticao nechega drugog osim slovnih greshki (i btw, kazhe se po neshto, a ne poneshto). Sad ide opet deo koji se tiche moje kose, neverovatno. Mozhesh ti nastavish da izigravash virtualnog psihijatra poput 95% danashnje balavurdije (kao shto rekoh u nekom od prethodnih postova, svi su danas vajni psihijatri, zanimljiva stvar), a iskreno me zabole polni organ shta si ti zakljuchila o meni na osnovu jedne slike i neshto pisanija, a mozhesh i da priznash sebi da nemash pojma o chemu prichash, da ne znash ko sam i kakav i zashto sam se uopshte farbao i da me se okanesh vishe. I da, nemoj toliko da padash u vatru - ipak ja za tebe nisam nishta vishe do par slova na ekranu, par jedinica i nula u tvom procesoru. Nemoj toliko da se nervirash zbog, faktichki, virtualne osobe. (;
da.subjektivne prirode.subjektivne prirode.subjektivne prirode.
hm,pola od onoga sto sam ja napisala bnila je sprdnja,a buduci da ti je tog dana bio malo dignut,poceo si malcice da histerises,pa je do vatrice i doslo.
prozivas mene zbog necega sto i sam radis,prozivajuci moje zivotno iskustvo and so on,mada je ono moje bila sprdnja,mada ne toliko ocigledna.
Ti si u pljuvacinu usao bez ikakvog argumenta,samo,ono tvoje standardno trabunjanje o elokvenciji,inteligenciji,kvakva,sto je jedan od tvojih standardnih postova na ovom pdfu,zabroravila sam dodati.
naravno,isto kao sto ti ne znas nista o meni,kao sto vec rekoh,sto te nije nimalo sprecilo,tako da skini taj fake oreol sa glave,izgleda pomalo groteskno.
I jedna od losih strana foruma je to sto je svaki post sklon subjektivnom dozivljaju,a ko ima logiku u skoli,zna da koja je istinitosna vrednost psihologisticke teorije.
Sto ce reci,bas mi puca.
i da-po nesto je nekada bilo pravilno,po novom gramatickom pravilu vise nije.Tuzno.
Zadnji post,mrzi me da se zaludjujem.