VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

umnjak koji moram da vadim( o njemu sam vec pisala),naocare koje ponovo moram da pocnem da nosim a nemam ih,racun za gas za celu zimu koji stize tek sada,posao koji trazim,neki da dobro placaju a da se malo radi,da bih mogla da ucim i zavrsim fax,i konacno fax...ima ih jos...ali cune vise...

problem je sto ne znam sama sta hocu u zivotu.
osim da sto prije okoncam ovaj glupi faks!!! a i to kilavim kad ne vidim neku perspektivu s njim..
imam decka,fin,obrazovan,kulturan,radi u svojoj firmi, ma sve po ps-u ali......
ne mogu ni da se udam ni da se vodam jos koju godinicu...
nemogu da se zadrzim u ovoj zabiti , a onda opet kontam ma kuda da idem da citav zivot budem stranac tamo a stranac i ovdje...
neke prolazne veze i vezice,izlasci sve me to kratkotrajno ispunjava a onda opet upadnem u neko raspolozenje da se pitam cemu sve to ...

:?::?::?::?:

osim da sto prije okoncam ovaj glupi faks!!! a i to kilavim kad ne vidim neku perspektivu s njim..

nemogu da se zadrzim u ovoj zabiti , a onda opet kontam ma kuda da idem da citav zivot budem stranac tamo a stranac i ovdje...
neke prolazne veze i vezice,izlasci sve me to kratkotrajno ispunjava a onda opet upadnem u neko raspolozenje da se pitam cemu sve to ...

Upravo to i mene muci...

* Isto*

a uz sve to imam na vratu mamu koja mi se nakacila i pametuje li,pametuje..
a svaka druga joj je da sam "poludjela" po "stare dane", da me udario neki kasni pubertet, da sam joj najvece razocaranje u zivotu
(zbog toga sto se ne ponasam po nekim njenim pravilima i zivim zivot kakvim je ona zivjela i sad zali ustvari sto ga je tako provela..).... ali ne mogu jednostavno da se smirim i odlucim i kazem e to hocu i sad cu tako i tako! NE MOGU:!::!::!:

a uz sve to imam na vratu mamu koja mi se nakacila i pametuje li,pametuje..
a svaka druga joj je da sam "poludjela" po "stare dane", da me udario neki kasni pubertet, da sam joj najvece razocaranje u zivotu
(zbog toga sto se ne ponasam po nekim njenim pravilima i zivim zivot kakvim je ona zivjela i sad zali ustvari sto ga je tako provela..).... ali ne mogu jednostavno da se smirim i odlucim i kazem e to hocu i sad cu tako i tako! NE MOGU:!::!::!:

Vidi, ako ona baš ni malo nije u pravu, a ti ne možeš da joj kažeš da nećeš da živiš na njen način (jednostavno drugačija si i ti i vremena) onda živi na svoj način, a nemoj ništa govoriti. Ako baš navaljuje, kažeš kao svaka lepo vaspitana devojčica, "da, mama" i ideš dalje. Umoriće se, ili će uvideti da si u pravu. Neće odmah. (kad ti kaže da si joj najveće razočarenje u životu imaš puno pravo da joj kažeš da te niko do sada nije tako povredio, pa neka se zamisli)

d020.gif

Back