VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

moze_bolje:
1 godinu sam mladji -84. , a mislio sam da si 1964 lol nisam video 8
A onda važi za drugarice?...Imam i mlađe, starije, može da se bira....Samo pošalji CV i obavestićemo te ako uđeš u uži izbor ;) :D

A sad ozbiljno- opusti se malo bweee! Koja te je tako strašno odbila da se sad tako plašiš? Kaži da je tučemo
a045.gif

Čoveče u najboljim si godinama, zezaj se malo. Ajd malo ozbiljno pročitaj naše savete i da razmisliš o tome.

Ajmo, Novi Sad!
g030.gif

izvini ines ali mnogo me to nervira:VI je izraz postovanja i distance,ne znaci nikako da si matora!!!ja ispizdim kad mi u srbiji po buticima i kaficima nepoznate osobe kazu TI,alo bre koje smo ovce cuvali zajedno?i tako:cak i da imas 15 godina ja bih ti persirala na ulici ;) :p (a ovo na forumu,jbg ovde nema ni postovanja ni distance:lol: )
ovo je komenatr na post koji si obrisala;)

phenomenon:
E ja sam proputsila da procitam to za persiranje ccc.
Ništa, ja rekla kako mi persira dečak (od 14 godina),a ja punim 24 u novembru. A još mi prvi komšija. Malo mi bezveze, ja se još osećam kao dete, ali šta ja znam očigledno njemu ne delujem tako.
Inače mislim da treba persirati nepoznatim ljudima, ali mene ovaj dečak em poznaje em ga svaki put opomenem da mi se slobodno obraća sa ti....ali ili je on jako lepo vaspitan ili ja stvarno delujem ''matoro''. To je slična priča kad me je muvao neki lik, 53 godina ima, ja kažem mami ''Bože kakav pedofil'', a ona mi kaže ''nije pedofil, ti si već žena''. U jbt. Lik voli mlade žene, ja sam njegova kategorija. Eto o tome koliko se staro (mlado) ja osećam.

samo ostro pheno.
ines
oni su mnogo slatki u tim godinama.evo drugari mog sina,koji ima toliko kao tvoj komsija, redom mi persiraju.i ako se zezamo i kreveljim se vise nego oni.to je postovanje i to je lepo.nemoj ga terati da ti ne persira.njemu to znaci vise nego tebi.

ja ne podnosim kad sam preozbiljna.i dodje mi da sve ozbiljne postove obrisem.keve mi.smuci mi se kad ja kao nesto filozofiram.
nekako mi neprijatno.
vise sam svoja kad se zezam.sto ne znaci opet da sam povrsna.samo ne treba da mi to bude ulaznica za svet.neam pojma.

shaddow:
Koji biste problem označili kao trenutno najznačajniji u vašem životu?

Ja imam problm sa nedostatkom vremena. Ne znam da li je to zato što mnogo hoću, ili je to u današnje vreme jednostavno normalno, ali mnogo mi je kratak dan. :(

PS: Problemi sa parama se podrazumevaju. Svima bi nam dobro došlo više para. ;)

Trenutno moj najveci problem je to shto imam jedinicu za avgust...I shto ce mi propasti ceo raspust.... :(

Back