VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

blpd_girl:
e, što sam bezveze pisala "sad je sve dobro", samo sam se urekla :( :-? :(
E da....
Zato uvek treba da se vodiš u životu onim ''Sve će to proći'', i kad ti je loše i kad ti je odlično. Jer tako ćeš razumnije prihvatiti svoju iznenadnu sreću i neće te boleti kad prođe, a opet kada ti nešto loše ide, znaš da će i to proći i opet će granuti sunce.

E samo još kad bismo mi znali da se vodimo time u životu možda bismo svi bili zen budisti :D

Struja:
moze_bolje to stvarno razdire kad jedno mislis a drugo osecas.jbg a da probas pa polako.mislim,jednom moras da probas.moze da se desi da i kada bi ti devojka prisla da je odbijes.tome onda nema kraja.kakvo ti je drustvo?kakvi su oni po tom pitanju?to mnogo znaci.mada mislim kada bi ti se neka devojka bas veoma dopala da bi mozda i presekao to.ne znam,vi vojvodjani ste mnogo sjebani po tim pitanjima.i vazda depresivni.ni ne pomisljaj vise na tu terasu.znas.skloni ste tome sacuvaj boze.
Pa i ja sve cekam da se desi i razmisljam o tome al nista ne mogu da uradim, dodje mi osecaj da je to ne moguce, kao da treba da trazim 1000 din od nepoznatog coveka na ulici, osecam da uzalud pokusavam.
Imao sam dva prilaza meni ali mi se bash ni malo nisu dopale, a nisam zahtevan previse. A drustvo, pa svi sad imaju neku i pre sam se nervirao, sada menjam temu odma kroz salu, kad pocnu sa "moras nesto i ti da navatas". Svake nedelje neko spomene i rastuzi me :sad: . A ta terasa je bila samo primer, necu umreti ako budem sam al ono, ne zelim da budem sam, ko to zeli...
Sada postepeno radim na totalnom povlacenju na neko vreme, o samoizolaciji mimo faxa i obaveza jer pocinjem da osecam kao da sam sebe razocaravam jer sam takav, i ne zelim da gledam druge parove jer pomislim na tu temu, i malo se rastuzim. I nerviram se dosta kada mi neko pametuje da ne vidi prepreku i razlog da budem sam, ne fali mi nista... ispada ja ocu da budem sam i ja necu nikoga, a eto oni brizni me nagovaraju , ko da ja ne bi zeleo, i kao da nije dosta tesko sto zelim a vreme prolazi uzalud.

joj nemoj mi o vremenu,molim te i o prolaznosti.ja sam na ivici nervnog sloma zbog toga.mada se ne vidi :lol:ako me neko potkaci zbog ovoga usi cu mu otkinuti.
pa da, ovi sad vrse pritisak i staju ti na muke.opet ako se povuces toliko mozes izazvati osim te tuge veliko nezadovoljstvo.mozes i da se razbolis.ali nije lose da svoju snagu fokusiras na studije.kada se budes opustio pre ces imati sanse da ti se ostvari veza.znas sta meni nije jasno, to si rekao i pre,da se trudis.to ne razumem,ako ti nije problem da objasnis taj tvoj trud.kako se on ogleda.mislis na to da se trudis u sebi u svojoj glavi da to prevazidjes,je l to?nije ti to dovoljno.moras da se pokrenes,ali stvarno.onda ces imati koliko toliko realnu sliku.mada stvarno ne treba da te pokoleba i neuspeh.sve sto nam se desava gradi nas.nemoj da budes tuzan,zakocen,nemoj se plasiti.ja sam zensko pa se ne plasim i da pokazem i da pridjem i da kazem i da puknem.i da apelujem na coveka kada vidim da nije ok prema meni.mislim da kad si otvoren i hrabar,lud nazovi to kako hoces,koliko god pucas negde si sve jaci.znam bar da sam probala na sve nacine.mogu samo da budem besna jer sam se trosila i poklonila brdo emocija i pokusaja na nekoga ko me ne cuje,ko ne ume, ko mi nije dosao u pravo vreme,ali ne i tuzna sto nisam probala.taj bes ce pre proci nego tuga.razumes me?znas sta se meni desava? mene su gotovo svi bivsi momci posle nekog vremna zvali da ponovo budemo zajedno,da sam im sve,sta meni to znaci posle? ne mnogo. mogu samo da se zablenem i da ne znam sta da mislim.da kazem sebi sta hoce ova budala sad od mene?ali me to ne obeshrabruje.jednom ce valjda da bude pravi u pravo vreme,***** mu bas materina,a i ako ne bude,jbg to je moj zivot.ali,ne mogu svi tako.ima stvarno ukocenih ljudi.i jednostavno ne mogu da se pokrenu,bez obzira na zelje.ja to ne opravdavam.mislim da covek uvek moze i da treba.
neka, sada tako uradi.zabavi se fakultetom,kazi drugovima da te ne smaraju, da cekas jednu neponovljivu.nasmej se to je dobro.i probaj da se opustis i da gradis slicicu svog prilaska devojci koja ti se dopadne.probaj da zamisljaj te situacije i da se tako polako opustas.neka traje i dve godine i pet,budi uveren da ce da se desi i raduj se tome.kada jako zelis desi se.ali posle se trudi svim silama da to sto dobijes i odrziz,da stvarno bude posebno.

@struja
odličan 5
@ može bolje
drži se svog imena
a ako hoćeš mogu i da te utešim
lako se može desiti da uvidiš koliki problemi mogu nastati ako ,,navataš,, neku
mislim samo skokni do ljisa , pun je forum takvih problematičnih tema
tipa
imam neku boleštinu
raskinula me devojka
hoću da se ubijem
a na podforum dom i porodica nemoj da svraćaš ako li imaš osetljivo srce
tamo obitavaju najteži slučajevi odnosno oni koji su u poslednjem stadijumu problema
eto nadam se da sam pomogao

p.s. opušteno i bez nervoze
neko to od gore vidi sve
bolje je i to mnogo da si sam nego sa nekim ko ti ne odgovara
a ona prava je tu negde samo se još zvezde nisu postavile u pravi položaj
što se tiče društva mislim da nemaš razloga za povlačenje
čak šta više tako ne rezervisan odnosno kao ničija svojina možeš flertovati do mile volje

vd:
neko to od gore vidi sve
čak šta više tako ne rezervisan odnosno kao ničija svojina možeš flertovati do mile volje
Tačno! A ako baš omaneš u svojim pokušajima da ohrabriš samog sebe ( ;-) ;-) ;-) ), javi se meni, imam bar 3-4 drugarice koje (kao i ti) čekaju da neko drugi učini taj prvi korak...Sve za moje sugrađane Novosađane! :-D ;) ;) :-D

vd:
neko to od gore vidi sve
E ovo me vec pomalo jedi. Nisam nervozna, opustena sam, samo sam nestrpljiva :lol:
A te zvezde kad ce se postaviti tamo gde treba ni moja astroloskinja nikako da ubode?!
Neki predlazu aktivan pristup, tipa radi na sebi, trudi se i spokojno cekaj rezultati ce vec doci sami, a neki da je to prosto sticaj okolnosti koji ce se namestiti hteo ti to ili ne. Malo me zbunjujete 8-) . Nikako da se opredelim koji pristup da primenjujem na svojim zivotnim problemima :roll:

jao kako ste dobri, :cry: , procitao sam pazljivo razmisljanja i razmislicu dobro jos jednom o celoj problematici, pa cu da vidim sta dalje.

Struja:
znas sta meni nije jasno, to si rekao i pre,da se trudis.to ne razumem,ako ti nije problem da objasnis taj tvoj trud.kako se on ogleda.mislis na to da se trudis u sebi u svojoj glavi da to prevazidjes,je l to?

Da, bas to, govorim sebi tj razmisljam o tome da je to uobicajeno, normalno, da momci tako prilaze cesto, da nista nije strasno i ako me odbije, da je bolje da probam a ne uspem, nego da samo gledam jel tako nista nece biti sigurno. I dok ja tako sebe ubedjujujem, organizam se postavlja u gard kao da treba da udjem u kavez sa lavovima - nisam vise za salu, nisam za opustenciju, vec sam tada vise za samoodbranu. I de cu onda takav pred nju, onda mi se ni ne prilazi.

@Ines1964
izmami mi osmeh, hihi, ty

ovo drugo.pogotovo sto si svestan kako svet funkionose i da si zapravo u silaznoj fazi i imas sve manje vremena,a mnogo tereta koliko god si realan i optimista.i da, zaboli te glava i znas eventualno resenje,ali recimo nailazis na zid preko puta od osobe koja jos nije spoznala sto ti jesi.ili koja jednostavno nema hrabrosti.

RAzumem te u potpunosti....
Imam takve drugove....
;)

Na zalost ne mogu ti pomoci, niti bilo ko drugi, nikakvo ubedjivanje nema uspeha. Probala sam milijarduuuu puta... Ne vredi!!!

Uvek ima nekih opravdanja....
Zadnji slucaj: Mom drugu je prisla devojka!!! I on je odbio, plasi se da ne zatrudni?!?!?!?!!? :S Haos!!!

Moras sam sa sobom da rascistis neke stvari... Strah od bliskosti, odbijanja... cega? Od necega moras poceti, to stoji, samo rascisti sam sa sobom.... Nije smak sveta, mlad si :) Ali toliko nagomilanog straha, to je zabrinjavajuce... Veruj mi, kreni na vreme, kasnije je jos gore!!!
Dosta si vezbao, sad u grad!!! jedna, druga, treca, peta... ngde ce upaliti... ako se plasis da te prijatelji ne ismejavaju...zadrzi neke stvari za sebe... ili na neki nacin to opravdaj... pa na kraju, ako ne razumeju kako se osecas... zasto bi znali tvoju intimu....

Nije strasno sto nemas devojku, strasno je sto se tako osecas!!!1
:)

Struja:
ovo drugo.pogotovo sto si svestan kako svet funkionose i da si zapravo u silaznoj fazi i imas sve manje vremena,a mnogo tereta koliko god si realan i optimista.i da, zaboli te glava i znas eventualno resenje,ali recimo nailazis na zid preko puta od osobe koja jos nije spoznala sto ti jesi.ili koja jednostavno nema hrabrosti.
Jao strujo drmnu me sa svih 220 V :lol:

Struja:

Ovo je zemlja mojih snova....

Back