S
Struja
Gost
e crna ti.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e crna ti.E da....blpd_girl:e, što sam bezveze pisala "sad je sve dobro", samo sam se urekla:-?
![]()

Pa i ja sve cekam da se desi i razmisljam o tome al nista ne mogu da uradim, dodje mi osecaj da je to ne moguce, kao da treba da trazim 1000 din od nepoznatog coveka na ulici, osecam da uzalud pokusavam.Struja:moze_bolje to stvarno razdire kad jedno mislis a drugo osecas.jbg a da probas pa polako.mislim,jednom moras da probas.moze da se desi da i kada bi ti devojka prisla da je odbijes.tome onda nema kraja.kakvo ti je drustvo?kakvi su oni po tom pitanju?to mnogo znaci.mada mislim kada bi ti se neka devojka bas veoma dopala da bi mozda i presekao to.ne znam,vi vojvodjani ste mnogo sjebani po tim pitanjima.i vazda depresivni.ni ne pomisljaj vise na tu terasu.znas.skloni ste tome sacuvaj boze.
ako me neko potkaci zbog ovoga usi cu mu otkinuti. Tačno! A ako baš omaneš u svojim pokušajima da ohrabriš samog sebe ( ;-) ;-) ;-) ), javi se meni, imam bar 3-4 drugarice koje (kao i ti) čekaju da neko drugi učini taj prvi korak...Sve za moje sugrađane Novosađane! :-Dvd:p.s. opušteno i bez nervoze
neko to od gore vidi sve
bolje je i to mnogo da si sam nego sa nekim ko ti ne odgovara
a ona prava je tu negde samo se još zvezde nisu postavile u pravi položaj
što se tiče društva mislim da nemaš razloga za povlačenje
čak šta više tako ne rezervisan odnosno kao ničija svojina možeš flertovati do mile volje
E ovo me vec pomalo jedi. Nisam nervozna, opustena sam, samo sam nestrpljivavd:p.s. opušteno i bez nervoze
neko to od gore vidi sve
bolje je i to mnogo da si sam nego sa nekim ko ti ne odgovara
a ona prava je tu negde samo se još zvezde nisu postavile u pravi položaj
što se tiče društva mislim da nemaš razloga za povlačenje
čak šta više tako ne rezervisan odnosno kao ničija svojina možeš flertovati do mile volje
, procitao sam pazljivo razmisljanja i razmislicu dobro jos jednom o celoj problematici, pa cu da vidim sta dalje.Struja:znas sta meni nije jasno, to si rekao i pre,da se trudis.to ne razumem,ako ti nije problem da objasnis taj tvoj trud.kako se on ogleda.mislis na to da se trudis u sebi u svojoj glavi da to prevazidjes,je l to?
Jao moram da menjam nick pod hitno!!!!!! Nisam 1964 godište, a kontam da to svi tako doživljavaju iz mog nicka :sad: Mislim, ništa protiv četrdesetogodišnjaka, ali bato ja sam još dete...moze_bolje:@Ines1964
izmami mi osmeh, hihi, ty

Ali toliko nagomilanog straha, to je zabrinjavajuce... Veruj mi, kreni na vreme, kasnije je jos gore!!! 
Jao strujo drmnu me sa svih 220 VStruja:ovo drugo.pogotovo sto si svestan kako svet funkionose i da si zapravo u silaznoj fazi i imas sve manje vremena,a mnogo tereta koliko god si realan i optimista.i da, zaboli te glava i znas eventualno resenje,ali recimo nailazis na zid preko puta od osobe koja jos nije spoznala sto ti jesi.ili koja jednostavno nema hrabrosti.

Struja:ovo drugo.pogotovo sto si svestan kako svet funkionose i da si zapravo u silaznoj fazi i imas sve manje vremena,a mnogo tereta koliko god si realan i optimista.i da, zaboli te glava i znas eventualno resenje,ali recimo nailazis na zid preko puta od osobe koja jos nije spoznala sto ti jesi.ili koja jednostavno nema hrabrosti.
qq