VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

pa cim se s nekim mnogo vidjas tesko da ces da zadrzish osobnost moras da se stopis s njim u neku ruku ni meni se to ne dopada ali mrzi me da se trudim da ne bude tako....? ali ja ni nemam nikog takvog tj kao da ali kao razmisljam kao da nije tako mnogo mi je frka dajte ljudi sta je koren problema?

e shadoww ti mnogo teoretises... ti kao da si progutao sve moguce knjige kako biti OK i tako si onda dosadan ne znam ko bi tebe slusao da nastupis na bini znash
ali eto ja bih i dalje da se udam za tebe nisi se izjasnio da si slobodan bash mi takvi kao ti trebaju nisam sigurna mozda sam u pravu ovaj s kojim se vidjam kao josh uvek mi nekako drma dzigericu ne mogu vise sta da radim pa da mi ne drma

e ali nisam rekla koju dzigericu belu ili crnu...bela su pluca to je ok
dodje mi da pushim ali da probam razne cigare to je sto svi oko mene nesto puse primetila sam marlboro i viceroy mislim probudio se anketar u meni :)

da li neko od vas pushi vek ja ne

jos uvek mi nedostaje slobodni novinar koji je pricao sa mnom pola sata...

kako lazem mislim i mi propali anketari imamo neki zivot...

idem da legnem i da zamisljam da sam na pustom ostrvu samo ja i tri slona i svi imamo seksualne odnose. :shock:

e dollly nadji nekog sveshtenika..ili vojnika...mozda su oni pre takvi izdrilovani su pa su jachi danas ova mladezh zazire od vojske a nashi ocehvi su pouzdaniji ja kapiram da je i zato shto su isli tamo ne znam mozda se varam : ) ali posto se ne varam onda je to tako idem sad da trazim onaj sajt de sviraju onaj ruski ostavicu ga

shaddow:
O čemu se konkretno radi?

Konkretno ? Problem, u mojoj glavi, lako resiv, ukoliko se uklopim u klise zivota i normi, koje je postavio neko pre mene...a ja jednostavno zelim nesto vise, pa dajem masti na volju, delim je sa jos nekim, a ono sto opterecuje moje nerve, je da li osobe oko mene kapiraju sta je meni cilj, (trudim se da naglasim,u blazoj varijanti, ali ne znam koliko mi to polazi za rukom ), pa razmisljam, koliko ce to dobra doneti bilo kome, a i o svojoj odgovornosti u svemu sto ce proizaci iz onoga sto uradim, ili kazem...

dollyy:
Kako naći NORMALNOG muskarca koji je spreman da se emotivno veze i funkcionise u NORMALNOJ vezi,a da nije opterecen kojekakvim kompleksima, i da je sposoban da se snadje u zivotu , i da ja mogu da se oslonim na njega i odmorim malcice svoj mozak!?!
Nema idealnih muškaraca (ni žena).
Ima samo onih kojima možeš da se prilagodiš i onih kojima ne možeš.
Svaki ima poneki kompleks, poneku lošu stranu, u to sam sigurna. E sad- pitanje je koliki su tvoji kriterijumi i čemu možeš da se prilagodiš.

Svan:
Konkretno ? Problem, u mojoj glavi, lako resiv, ukoliko se uklopim u klise zivota i normi, koje je postavio neko pre mene...a ja jednostavno zelim nesto vise, pa dajem masti na volju, delim je sa jos nekim, a ono sto opterecuje moje nerve, je da li osobe oko mene kapiraju sta je meni cilj, (trudim se da naglasim,u blazoj varijanti, ali ne znam koliko mi to polazi za rukom ), pa razmisljam, koliko ce to dobra doneti bilo kome, a i o svojoj odgovornosti u svemu sto ce proizaci iz onoga sto uradim, ili kazem...
Meni još uvek nije jasno o čemu se konkretno radi?

phenomenon:
E bas si pomogao...samo nisi dao smernice kako se stize do pravog mesta i pravog trenutka gde nas ceka prava osoba ;) a bre shaddow :roll: :confused: kao da odes u bastu i naberes tresnje :lol:

Kako doći do pravog mesta i pravog trenutkta gde nas čeka prava osoba?
Dobro pitanje, zar ne? :)

Ne postoji jednostavan recept. To svako sam mora da otkrije. U tome i jeste štos.
Ono što osoba može da uradi, jeste da poveća verovatnoću da se to desi, odnosno da se više kreće u krugovima ljudi gde bi mogla da upozna nekog potencijalno "pravog". Treba da proširuje krug ljudi sa kojima je u kontaktu, da upoznaje nove ljude. Nikad se ne zna preko koga će upoznati "pravu osobu". Ukoliko se neko zatvori u kuću i kontaktira isključivo sa istim ljudima, mala je verovatnoća da se desi nešto neverovatno.
Dakle, na čoveku je da stvara situacije i povećava mogućnosti da se to desi.
Međutim, u krajnoj liniji mnogo toga zavisi i od sticaja okolnosti, ili da kažemo sreće.

Takođe, treba preispitati sopstvene stavove. Zapitati se: "Da li ja možda u nečemu grešim?", "Da li možda postoji neki problem u meni?", "Da li zaista previše očekujem?".

meni danas mnogo tesko "pada" ovo vreme.
eo danas da mi dodje ne znam ko rekla bih mu da se vrati odakle je dosao.
sve me smara.
najlakse mi da se osisam na keca.ali onda ce svi da misle da sam musko.opet.i to *****.
ovako ovo nesto leti.

shaddow:
Kako doći do pravog mesta i pravog trenutkta gde nas čeka prava osoba?
Dobro pitanje, zar ne? :)

Ne postoji jednostavan recept. To svako sam mora da otkrije. U tome i jeste štos.
Ono što osoba može da uradi, jeste da poveća verovatnoću da se to desi, odnosno da se više kreće u krugovima ljudi gde bi mogla da upozna nekog potencijalno "pravog". Treba da proširuje krug ljudi sa kojima je u kontaktu, da upoznaje nove ljude. Nikad se ne zna preko koga će upoznati "pravu osobu". Ukoliko se neko zatvori u kuću i kontaktira isključivo sa istim ljudima, mala je verovatnoća da se desi nešto neverovatno.
Dakle, na čoveku je da stvara situacije i povećava mogućnosti da se to desi.
Međutim, u krajnoj liniji mnogo toga zavisi i od sticaja okolnosti, ili da kažemo sreće.

Takođe, treba preispitati sopstvene stavove. Zapitati se: "Da li ja možda u nečemu grešim?", "Da li možda postoji neki problem u meni?", "Da li zaista previše očekujem?".
Ne slazem se....padam na nos od povecavanja verovatnoce i ne pali, kanda jos nije dosao pravi trenutak :lol: uhhhh Ajnstajne i ta tvoja relativnost vremena qq :lol:

Tuzni_patak:
Kao i svuda, ako dobro spremiš ispit , uspeh ti malo zavisi od sreće.

Ako mnogo povećaš verovatnoću upoznavanja i dobrog utiska na traženo biće, to ti sreća neće biti toliko potrebna.....
A ja sam bas dobar djak, mislim uvek sam se temeljno spremala za ispite a srecice ni na vidiku. A od te verovatnoce mi se vrti u glavi kad je nesto preracunam :shock:

Ines1864:
Nema idealnih muškaraca (ni žena).
Ima samo onih kojima možeš da se prilagodiš i onih kojima ne možeš.
Svako ima poneki kompleks, poneku lošu stranu, u to sam sigurna. E sad- pitanje je koliki su tvoji kriterijumi i čemu možeš da se prilagodiš.

Upravo tako. A ovome bih dodao još i to da je suština u tome da se dve osobe nađu, odnosno da odgovaraju jedna drugoj, u smislu da su komplementarne.

Evo, da odem malo u oblast struke (nadam se da neki to neće pogrešno shvatiti). Jedan veoma poznati porodični psihoterapeut Natan V. Ekermen, u svojoj knjizi "Psihodinamika poridičnog života", napisao je da neuroza partnera, ne mora nužno da rastura vezu. Neuorza upravo može biti faktor koji održava vezu.
Pa u tom kontekstu, komentariše rečenicu koja se često ponavlja, da "neurotična osoba traži drugu neurotičnu osobu", za partnera.

Ovaj autor smatra da je to samo delimično tačno, i kaže:
"Neurotična osoba traži osobu koja može da zadovolji njene neurotične potrebe".
U tome je štos. Ukoliko se nađu dve osobe koje međusobno zadovoljavaju jedna drugoj, različite potrebe, koje su za te osobe veoma važne, mogu ostati u dugoj vezi. Na primer, jedna osoba možđe imati izraženu potrebu da bude zaštitnik, a druga da bude zaštićena.

Nekada se čak dešava da kada jedna od dve osobe koje su u dugogodišnjoj vezi izleči svoju neurozu, veza se prekine. Naravno, ovo ne treba shvatati bukvalno i moramo naglasiti da su moguće mnogobrojne varijacije.

Back