Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
tudje greske koje mene mogu da kostaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hello_world:je l mogu jos da dopisem...sto oklevam da pridjem ljudima i da pricam s njima kao da im nesto kayem i da ih pitam...evo ovo je bonus problem
Kada ga prodas, kupovina stana ce biti jos veci problem, veruje mi :sad:shaddow:Prodaja stana...![]()
Neki, naravno.Ma ja sam čovek koji ne voli da odlaže probleme.Harmony:Kada ga prodas, kupovina stana ce biti jos veci problem, veruje mi :sad:
(uzivaj jos malo u ovom problemcicu dok ti jos traje)
razdeli desetke i resices mnoge zivotne probleme...donamileva:to što mi se ostaje na krstarici, a moram da kolokviram mali milion studenata..
dollyy:Trenutno imam stambeni problem , koji cu ,nadam se, rjesiti u toku ove godine i
VJECITI NERJESIVI PROBLEM EMOTIVNE PRIRODE:
Kako naći NORMALNOG muskarca koji je spreman da se emotivno veze i funkcionise u NORMALNOJ vezi,a da nije opterecen kojekakvim kompleksima, i da je sposoban da se snadje u zivotu , i da ja mogu da se oslonim na njega i odmorim malcice svoj mozak!?!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
chika_doktor:takvog muskarca neces nikad pronaci! mozesh jedino da nadjesh nekog koji ispunjavaa neki od tvojih uslova...e onda ti kao svaka zena trebas da ga kroz deset godina oblikujes po svojoj zelji i to na najperfidniji nachin kako samo zene umiju...onda dobijesh svog omiljenog debila i rijeshish se svog problema...ne poznajem ni jednog muskarca koji je u braku 10 godina a da je zadrzao svoju osobnost..sve go retard do retarda...al zene ih obozavaju..i krvavo se bore da im se muskarac ne probudi iz zimskog sna zvani brak, obaveze, i kao nesto najgore od svega VEZE

A koga želiš da prevariš?Svan:Trenutni problem broj 1 :
Sve veca zelja da obmanu, prevaru vec isklesanu u svojoj glavi, pretvorim u javu, a znam da ce me onda stici problem broj 2 : ...3 : ...?
dollyy:VJECITI NERJESIVI PROBLEM EMOTIVNE PRIRODE:
Kako naći NORMALNOG muskarca koji je spreman da se emotivno veze i funkcionise u NORMALNOJ vezi,a da nije opterecen kojekakvim kompleksima, i da je sposoban da se snadje u zivotu , i da ja mogu da se oslonim na njega i odmorim malcice svoj mozak!?!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
shaddow:To što ti tražiš nije previše. To bi tražila svaka normalna žena. Samo je potrebno biti u pravom trenutku na pravom mestu, i upoznati pravu osobu.
Što se tiče kompleksa, mnogi ljudi su veoma iskompleksirani. Ne samo muškarci, već isto tako i žene. Pokušaj da nađeš nekoga ko je uspešan u životu, u svojoj profesiji. Ne mora da bude bogat, ali bi trebalo da je zadovoljan sobom (naravno ne previše, jer je i skromnost vrlina).
Svaka žena traži muškarca na koga može da se osloni. Samo... nemoj preterivati, pa krenuti u smeru potiskivanja sopstvene individualnosti i ući u pasivno-zavistan odnos.
shaddow:A koga želiš da prevariš?
ma pricaj Srbima na japanskom i obavezno stavi nao chare,mislice da si naj naj najSamantha Jouns:Moj zivotni problem je trenutno posao
TREBA DA SAVLADAM SVE U VEZI TOYOTINIH AUTOMOBILA!!! A o muskarcima i o vezi ne razmisljam,..sex moze naravno!!!