Emily_Bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.774
Sad imam novi problem.Raskinula sam sa deckom,pa se osecam nekako prazno.Al'necu da ga zovem.....mada sam tuznaaaaaaaaaaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raskini s njim.Emily_Bg:Sad imam novi problem.Raskinula sam sa deckom,pa se osecam nekako prazno.Al'necu da ga zovem.....mada sam tuznaaaaaaaaaaaa
Potpuno je normalno da osećaš prazninu. Potrebno je da prihvatiš svoja osećanja, da ne bežiš od njih i da shvatiš da to tako mora da bude. Vremenom će svakako proći, ma koliko da ti se sada to čini kao najveći problem u životu.Emily_Bg:Sad imam novi problem.Raskinula sam sa deckom,pa se osecam nekako prazno.Al'necu da ga zovem.....mada sam tuznaaaaaaaaaaaa
Hvala!Ma znam,prosla sam ja to vec.Ali opet......nije svejedno.:-)shaddow:Potpuno je normalno da osećaš prazninu. Potrebno je da prihvatiš svoja osećanja, da ne bežiš od njih i da shvatiš da to tako mora da bude. Vremenom će svakako proći, ma koliko da ti se sada to čini kao najveći problem u životu.
Tebi treba samoca.Emily_Bg:Pa vec jesam.Ali nema veze.Treba mi samoca.
Kakav plagijator?!?! :shock:Julian_Duranona:Tebi treba samoca.
Potpuno je normalno da osecas prazninu. Potrebno je da prihvatis svoja osecanja, da ne bezis od njih i da shvatis da to tako mora da bude. Vremenom ce svakako proci, ma koliko da ti se sada to cini kao najveci problem u zivotu.
Ma nije uopste.....shaddow:Kakav plagijator?!?! :shock:
Sto? Meni super fora...Emily_Bg:Ma nije uopste.....
Julian_Duranona:Sto? Meni super fora...
'Ajde bre, razveseli se. Zezamo se malo...
Znas i sama da ce brzo da prodje. Bazdarila si se tako, znas da se mora...
Izdacu ti clansku kartu sa nekim VIP brojem... 1010, recimo?
Sevilja, gledao sam te sinoc protiv Espanjola... Cestitam na pobedi. Sad mozes da budes moderator na kulinarstvu, dokazala si da si bolja.

pajamaca:JD a članarina?
ae deliš te kartice ko pijan.
prvo članarina, pa upitnik, pa dve slike,
pa razmatranje molbe...
jaooo dokle da te učim
E, sevilja je dokazani simpatizer JD-a... Vec je prosla sve testove osim zavrsnog, takozvane inicijacije. Secas se, ti si to polagala onomad u senu.pajamaca:JD a članarina?
ae deliš te kartice ko pijan.
prvo članarina, pa upitnik, pa dve slike,
pa razmatranje molbe...
jaooo dokle da te učim
E, sevilja je dokazani simpatizer JD-a... Vec je prosla sve testove osim zavrsnog, takozvane inicijacije. Secas se, ti si to polagala onomad u senu.
A jel mogu sama da biram mesto inicijacije?
Nemo da mi vrdate...Julian_Duranona:Nego, sevilja -
Ne, nisam za tebe namenio seno. U planu mi je bilo da te pitam da li mozes da nabavis kljuc sudske medicine, ali ako ti je zelja da sama biras - samo izvoli. Kod mene je demokratija, ne insistiram na svojim bezazlenim sklonostima.

To čoveku u mojim godinama baš smeta.

Prodaja stana...shaddow:Koji biste problem označili kao trenutno najznačajniji u vašem životu?....