VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

Emily_Bg:
Sad imam novi problem.Raskinula sam sa deckom,pa se osecam nekako prazno.Al'necu da ga zovem.....mada sam tuznaaaaaaaaaaaa
Potpuno je normalno da osećaš prazninu. Potrebno je da prihvatiš svoja osećanja, da ne bežiš od njih i da shvatiš da to tako mora da bude. Vremenom će svakako proći, ma koliko da ti se sada to čini kao najveći problem u životu.

Izdacu ti clansku kartu sa nekim VIP brojem... 1010, recimo?

Eto, jos cu biti i pocasni clan! Uvek me tako prijatno iznenadis!

Sevilja, gledao sam te sinoc protiv Espanjola... Cestitam na pobedi. Sad mozes da budes moderator na kulinarstvu, dokazala si da si bolja.

Ma najbolja sam bre!
Inace, zahvaljujem na ponudi ( dozvoli) za moderatorsko mesto, ali s obzirom da mi je kuvanje pasija, radje cu se time baviti u realnim okvirima! :)

pajamaca:
JD a članarina?
ae deliš te kartice ko pijan.
prvo članarina, pa upitnik, pa dve slike,
pa razmatranje molbe...
jaooo dokle da te učim
E, sevilja je dokazani simpatizer JD-a... Vec je prosla sve testove osim zavrsnog, takozvane inicijacije. Secas se, ti si to polagala onomad u senu.
A za clanarinu cemo lako... Meni ne treba mnogo - prevoz od kuce do kafane i nazad, te placanje piva.
Prvi transfer koji sam napravio u zivotu placen je dvema gajbama piva.

Shaddow brate, izvini. Sad tek videh da se veselimo na temi o problemima No.1.
Da imam neki problem, sigurno bih napisao. Znam da sam mnogima koji su se ovde obratili pomogao, pa sam siguran da bih i sam dobio pomoc od dobronamernih forumasa.

Nego, sevilja -
Ne, nisam za tebe namenio seno. U planu mi je bilo da te pitam da li mozes da nabavis kljuc sudske medicine, ali ako ti je zelja da sama biras - samo izvoli. Kod mene je demokratija, ne insistiram na svojim bezazlenim sklonostima.

Julian_Duranona:
Nego, sevilja -
Ne, nisam za tebe namenio seno. U planu mi je bilo da te pitam da li mozes da nabavis kljuc sudske medicine, ali ako ti je zelja da sama biras - samo izvoli. Kod mene je demokratija, ne insistiram na svojim bezazlenim sklonostima.

Ah, Juliane, pogodio si u centar mojih afiniteta.
Ne treba nam kljuc!
Utaljena sam s tetkicom, odavno! 8-)

Back