S
Struja
Gost
ja se zajebavala.
da vam olaksam muke.
al vidim dubiozno vi to posmatrate.
izvinjavam se.
da vam olaksam muke.
izvinjavam se.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Struja:ja se zajebavala.
da vam olaksam muke.
izvinjavam se.![]()
unosis pometnju u decje redove..nevaljalice
uvek zaboravim efekat napisanog ili recenog kada se zezam. i to da otkud neko moze da zna sta zapravo mislim.a da ne govorim o razlikama u godinama i iskustvu, koje se zapravo u ovom sajber svetu nekako rastapa.SINDI:unosis pometnju u decje redove..nevaljalice
![]()
Struja:ako smem da primetim, rekla bih da ako vam fali neki konkretan decko onda jbga!
a ako je u pitanju samo decko kao opsta zamenica za konkretnu osobu suprotnog pola onda je vibracioni aparat savrsena zamena. em mozes da biras dimenzije, boje, kvalitet materijala.em nema bolestina, nema preuranjenog snosaja, ne znoji se, nije dlakav, ne zanoveta, prevariti te sigurno nece i sve one sprdacine od gluposti koje nose sa sobom
drugo resenje da nadjete devojku. prednosti iste da ne navodim, smislite same.
molim, da ovo sto sam napisala ni slucajno ne probate da uradite sami kod kuce, jer su u nasem programu korisceni iskusni kaskaderi.

Struja:ako smem da primetim, rekla bih da ako vam fali neki konkretan decko onda jbga!
a ako je u pitanju samo decko kao opsta zamenica za konkretnu osobu suprotnog pola onda je vibracioni aparat savrsena zamena. em mozes da biras dimenzije, boje, kvalitet materijala.em nema bolestina, nema preuranjenog snosaja, ne znoji se, nije dlakav, ne zanoveta, prevariti te sigurno nece i sve one sprdacine od gluposti koje nose sa sobom
drugo resenje da nadjete devojku. prednosti iste da ne navodim, smislite same.
molim, da ovo sto sam napisala ni slucajno ne probate da uradite sami kod kuce, jer su u nasem programu korisceni iskusni kaskaderi.

shaddow:Dopada ti se da, kako sama kažeš, smaraš?
Shvataš to kao šalu?

jao de me nadjeshaddow:FORMIRANJE VLADE