VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

e slusaj jedan strava vic
kaze uciteljica deci da ce sutra imati kontrolni iz matematike i da je ne zanimaju nikakvi izgovori i opravdanja i da svi moraju da dodju u skolu.
gleda je perica i pita" uciteljice,a sta bi bilo ako bih dosao, recimo iznuren od seksa?"
"nista perice" na to ce uciteljica "pisaces drugom rukom."

po tom dlakavom pitanju nisi nasla dobrog sagovornika u meni.ja dlake ne volim. moji muskarci moraju da se depiliraju. drugo, volim da su im lobanje sveze izbrijane.ne volim preterano izrazene ni ostale osobine karakteristicne za muskarce.ali, moraju da budu senzualni i strastveni. kao voda i vatra. ako mozes da zamislis takav spoj.

SINDI:
:lol: unosis pometnju u decje redove..nevaljalice:mrgreen:
uvek zaboravim efekat napisanog ili recenog kada se zezam. i to da otkud neko moze da zna sta zapravo mislim.a da ne govorim o razlikama u godinama i iskustvu, koje se zapravo u ovom sajber svetu nekako rastapa.
zato, molim da me ne shvatate bas sasvim ozbiljno i u bukvalnom smislu.ali, sve sto kazem stoji, mada je stvar ugla iz koga se posmatra.
struja u zemlji cuda.

Struja:
ako smem da primetim, rekla bih da ako vam fali neki konkretan decko onda jbga!
a ako je u pitanju samo decko kao opsta zamenica za konkretnu osobu suprotnog pola onda je vibracioni aparat savrsena zamena. em mozes da biras dimenzije, boje, kvalitet materijala.em nema bolestina, nema preuranjenog snosaja, ne znoji se, nije dlakav, ne zanoveta, prevariti te sigurno nece i sve one sprdacine od gluposti koje nose sa sobom
drugo resenje da nadjete devojku. prednosti iste da ne navodim, smislite same.
molim, da ovo sto sam napisala ni slucajno ne probate da uradite sami kod kuce, jer su u nasem programu korisceni iskusni kaskaderi.

haha.....a sta ako imas vibracioni aparat pa ti opet fali decko...ajajajaj...sta onda...

well, dobro pitanje.
zapravo i ne bi morala i sama imam grivu na glavi. navela sam primer mog ukusa kada su muske frizure u pitanju.
i naravno zamena ne postoji. original je to sto je jer je jedinstven. treba teziti ostvarenju zelje, ali veoma paziti sta zapravo zelis. ljudi cesto ne znaju sta ce sa tim kada im se desi.
definitivno ima nekog razloga sto je svet dvopolan, bio bar u pocetku.
bitno je da se negde sastavis sa ocekivanjem i dobijenim.
naci osobu suprotnog pola sa svim kvalitetima koje zamislimo, a pri tom da i sami nudimo kvalitet meni sve vise izgleda nemoguce.
vidi se da je zemlja malo iskocila iz orbite.
zapravo, sve je tako jednostavno.samo ljudi imaju tu retku bolest zvanu mozak koji im je doneo vise stete nego koristi.

Struja:
ako smem da primetim, rekla bih da ako vam fali neki konkretan decko onda jbga!
a ako je u pitanju samo decko kao opsta zamenica za konkretnu osobu suprotnog pola onda je vibracioni aparat savrsena zamena. em mozes da biras dimenzije, boje, kvalitet materijala.em nema bolestina, nema preuranjenog snosaja, ne znoji se, nije dlakav, ne zanoveta, prevariti te sigurno nece i sve one sprdacine od gluposti koje nose sa sobom
drugo resenje da nadjete devojku. prednosti iste da ne navodim, smislite same.
molim, da ovo sto sam napisala ni slucajno ne probate da uradite sami kod kuce, jer su u nasem programu korisceni iskusni kaskaderi.

Molim te, objasni mi ovo... :twisted:

shaddow:
Dopada ti se da, kako sama kažeš, smaraš?
Shvataš to kao šalu?

shta znam osecam se dobro dok pisem ali kapiram da to 89% ljudi ne zanima
u stvari sad se osecam mozhda manje dobro
ne ne bih da budem pisac to nije isto
lozim se cesto da sam neka velicina a samo sam cesto jako sama
ili ne kapiram da ih ne zanima...sve se nadam kao citaju me do jaja...ma koji bre ljudi nishta u zivotu ne mogu da uradim ali evo sad cu da zavrsim zadatak a ti ako imash jos da mi nesto kazes pisi mi na mail vec te vidim kao buduceg muzha i tome se radujem!!! ali da me izdrzavash a ja cu da budem nezhna i ti ces brinuti o meni

cudno mi je shto se lakse sprijateljim virtuelno s muskima tj na icq mi pisu dobro oce da me iskoriste zlikovci ali ipak ih koliko toliko ima... aovde samo sam rasterala zhene

u chemu je kvaka

mada se lozim malo ali opet previse momaka nije ni to dobro!!!!!! aaaaaaaaa

uchiti - raditi - e to je lek..i ne biti kukavica..a ja se uvek uobrazim...

Back