VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

Betty:
E pa može mi se :D

Da li nekad i STVARNO glupi ljudi misle da su glupi? Nemam pojma.
Moj problem se sastojao u nedostatku odmora. Ali ne fizičkog, nego psihičkog....samo sam vrtela neki unutrašnji dijalog ...a to zamara. Plus nigde se ne stiže tako.
Sada imam gomilu pitanja ali napisanih i poslaganih u svesku. 8)
I gomilicu planova (nekoliko) i barem duplo više opcija (od kojih su neke protivrečne drugima, tako to ide )...imam i neke nerealizovane stvari, a osećam se preslabo za njih ovog momenta.
Zbunjena :lol:

(traži se LUD :lol: )

Hahahhahahaha. Valjda se to svima desava kad su pod presijom. Nego bude malo neprijatno kad se taj unutrasnji dijalog odvija u GSP ili na ispitu ili predavinnjima, negde gde ima ljudi, (kad si sam onda nisi sam, pa ti nije dosadno :lol:), pa unutrasnji monolog postane moderan vid umetnickog izrazavanja MONODRAMA, publika tapse i umire od smeha... Oh moji obozavaoci, kako me vole!!1 :lol: E to je da umres od blama... :oops:
To obicno bude kad racionalizujes neku situaciju u glavi, koja verovatno nije bila i nece se ni desiti.. Srecom ovo mi se retko desava, ali se ipak desava. Osim sto pricam sa kompjuterom i projektima... :lol: :lol:

ja nemam problema sa parama....moji su mi sve pružili...vozim audija tt imam extra mob.. garderobu medjutim problem je u tome sto nemam slobodu...ako mi se casovi zavrsavaju u 19h. ja moram da sam kuci u 19:30h najkasnije...drustva nemam jer svi misle da sam uobrazena jer i kada me pozovu na kafu ja moram kuci,u grad izlazim sa bracom ili rodjacima....decka imam(krijem se i retko se vidjamo), ali svi misle da je sa mnom zbog para....eto

figgy:
ja nemam problema sa parama....moji su mi sve pružili...vozim audija tt imam extra mob.. garderobu medjutim problem je u tome sto nemam slobodu...ako mi se casovi zavrsavaju u 19h. ja moram da sam kuci u 19:30h najkasnije...drustva nemam jer svi misle da sam uobrazena jer i kada me pozovu na kafu ja moram kuci,u grad izlazim sa bracom ili rodjacima....decka imam(krijem se i retko se vidjamo), ali svi misle da je sa mnom zbog para....eto

Nisi rekla koliko imaš godina,ali rekla bih da nemaš više od 20.I ja dok sam živela sa roditeljima najveći problem su mi bili izlasci i ograničena sloboda.I bila sam užasno ljuta na njih zbog toga.Doduše,nikada nisam imala problem viška para,kod mene je bilo uvek manjka.Tek posle nekoliko godina sam shvatila tu njihovu potrebu da me drže pod kontrolom i uvidela da su bili u pravu.Verovatno neću uspeti da te ubedim da su oni u pravu i da ti misle najbolje.Niko nije ni mene mogao u tim godinama.Znaš,kad imaš 18 godina misliš da je ceo svet tvoj i da si ti uvek u pravu,a da svi ostali samo hoće da te sputaju da živiš tih svojih 18 god.! Ja to znam,prošla sam to.A sada znam da su bili u pravu u svemu.Niko ne može više da te voli i da ti misli bolje od tvojih roditelja,veruj mi! Meni je trebalo više godina da shvatim to,ali verovatno je to normalno,to je period odrastanja i te duge faze buntovništva.Tvoji roditelji imaju još veće razloge da se ponašaju tako baš zbog vaše finansijske situacije.Oni su svesni džungle u kojoj živimo i znaju sa čime bi sve mogla da se suočiš,pa pokušavaju tako da te sačuvaju od svega toga.Pa i od raznih razočarenja,a i nekih mnogo gorih stvari koje mogu da ti se dese.Mislim da si ti srećna što imaš takve roditelje,jer obično se dešava da roditelji koji imaju dosta para,nemaju vremena da se bave vaspitanjem svoje dece ili jednostavno misle da su dovoljno učinili time što su im obezbedili lagodan život,pa kompenzuju nedostatak brige davanjem novca i previše slobode svojoj deci.Živim u kraju gde ima dosta gasterbajtera,čija deca žive sama ili eventualno sa babama i dedama.Ti ne možeš ni da zamisliš šta ta deca sve rade i kakvi ljudi postaju.Sve životne i ljudske vrednosti su svedene na nulu.Lešinari,koji vrebaju takvu decu se momentalno okomljuju i malo po malo ih uništavaju,na razne načine.

Zato mislim da ti imaš nešto što većina dece bogatih roditelja nemaju-njihovu ljubav i stalnu brigu.Budi srećna zbog toga jer je to veoma retko i zato je tako dragoceno.Znam,da ti smeta to što nemaš onoliko slobode koliko bi ti želela.Ali doći će i to vreme kad ćeš je imati.A tada ćeš je iskoristiti na pravi način i znaćeš šta da uradiš sa tom slobodom.Nemoj da misliš da ti ja sad nešto popujem ovde, pričam iz svog iskustva.Nemoj da žuriš da odrasteš,to će se ionako desiti,živi svoje godine i videćeš da će sve doći na svoje mesto.I čuvaj se lešinara.Mnogo je zlih ljudi oko tebe.Moraš mnogo da imaš iskustva da bi se sačuvala od takvih.Verovatno su zato tvoji roditelji takvi prema tebi..A,to tvoje društvo koje misli da si uobražena i nije onda pravo društvo za tebe.Verovatno su ljubomorni na tvoj novac i tvoj život.Onom kome je stvarno stalo do tebe neće tako misliti,pa makar ti živela kao pepeljuga još narednih 10god.Pojaviće se i takav.
Znam da mi ne veruješ.Ali pokušaj da razmisliš (ali stvarno) bar 10 minuta o ovim mojim rečima.Verovatno ćeš i reći ko sam pa ja da ti delim neke savete ovde i da ti popujem(i bićeš u pravu i tu),ali,ne znam,toliko si me podsetila na mene od pre nekih desetak godina(izuzevši novčanu stranu,naravno),mislim na taj odnos roditelji-deca.Bože,što sam ih tada mrzela :( Ali danas to gledam iz potpuno drugačijeg ugla i veoma sam im zahvalna.
Pozdrav i srećno... ;-)

figgy:

Onda imash gadan problem...

figgy:
e barbika!

Pa dobro, preterano su zastitnicki nastrojeni, slazem se. Ali imas sestre, bracu, s njima ti moze biti isto tako lepo kao i s nekim opaljenim drustvom, gde su svi pijani, drogirani, ne zna se ko koga, u cijim kolima... :))))

Natasa, slazem se!!!! :)))

Pogledaj malo s te strane... i shvatices o cemu oni misle, samo zato sto su svesni tvoje sredine, pa ti znas te ljude bolje od mene, ne treba da ti pricam...
A kad budes pokazala da znas da se nosis sa zivotom pustice te, to ti je skola!!

Iskoristi to sto imas, to ti je najpametnije!! New York, Paris, Lisabon, Kapetown...koliko jos ljudi moze to??

ZvezdanKa:
Pa dobro, preterano su zastitnicki nastrojeni, slazem se. Ali imas sestre, bracu, s njima ti moze biti isto tako lepo kao i s nekim opaljenim drustvom, gde su svi pijani, drogirani, ne zna se ko koga, u cijim kolima... :))))

Natasa, slazem se!!!! :)))

Pogledaj malo s te strane... i shvatices o cemu oni misle, samo zato sto su svesni tvoje sredine, pa ti znas te ljude bolje od mene, ne treba da ti pricam...
A kad budes pokazala da znas da se nosis sa zivotom pustice te, to ti je skola!!

Iskoristi to sto imas, to ti je najpametnije!! New York, Paris, Lisabon, Kapetown...koliko jos ljudi moze to??

E,da se i nas dve jednom složimo! :shock: :lol:
Mora da zato napolju pljušti kiša ovoliko ! :)

ako smem da primetim, rekla bih da ako vam fali neki konkretan decko onda jbga!
a ako je u pitanju samo decko kao opsta zamenica za konkretnu osobu suprotnog pola onda je vibracioni aparat savrsena zamena. em mozes da biras dimenzije, boje, kvalitet materijala.em nema bolestina, nema preuranjenog snosaja, ne znoji se, nije dlakav, ne zanoveta, prevariti te sigurno nece i sve one sprdacine od gluposti koje nose sa sobom
drugo resenje da nadjete devojku. prednosti iste da ne navodim, smislite same.
molim, da ovo sto sam napisala ni slucajno ne probate da uradite sami kod kuce, jer su u nasem programu korisceni iskusni kaskaderi.

Struja:
ako smem da primetim, rekla bih da ako vam fali neki konkretan decko onda jbga!
a ako je u pitanju samo decko kao opsta zamenica za konkretnu osobu suprotnog pola onda je vibracioni aparat savrsena zamena. em mozes da biras dimenzije, boje, kvalitet materijala.em nema bolestina, nema preuranjenog snosaja, ne znoji se, nije dlakav, ne zanoveta, prevariti te sigurno nece i sve one sprdacine od gluposti koje nose sa sobom
drugo resenje da nadjete devojku. prednosti iste da ne navodim, smislite same.
molim, da ovo sto sam napisala ni slucajno ne probate da uradite sami kod kuce, jer su u nasem programu korisceni iskusni kaskaderi.

kad ti fali dečko, verovatno ti ne fali SAMO sex, već i sve ostalo, I DEČKO! tako da ne vidim kako bi vibrator mogao da zameni. a i devojka ne bi mogla da ga zameni, jer ako tebi treba dečko, treba ti osoba muškog pola i sa svim odlikama tog pola koje ti voliš (muško telo, dubok glas, brada koja izbija, muške teme za razgovor, testosteron, ...), a ne vidim šta će ti onda ženska osoba.

Back