crazyboy
Obećava
- Poruka
- 95
Kes brate, samo mi kes treba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
violetad:Moj najveci problem, trenutno, je da odranizujem svadbu.![]()

Betty:E pa može mi se![]()
Da li nekad i STVARNO glupi ljudi misle da su glupi? Nemam pojma.
Moj problem se sastojao u nedostatku odmora. Ali ne fizičkog, nego psihičkog....samo sam vrtela neki unutrašnji dijalog ...a to zamara. Plus nigde se ne stiže tako.
Sada imam gomilu pitanja ali napisanih i poslaganih u svesku. 8)
I gomilicu planova (nekoliko) i barem duplo više opcija (od kojih su neke protivrečne drugima, tako to ide )...imam i neke nerealizovane stvari, a osećam se preslabo za njih ovog momenta.
Zbunjena![]()
(traži se LUD)
), pa unutrasnji monolog postane moderan vid umetnickog izrazavanja MONODRAMA, publika tapse i umire od smeha... Oh moji obozavaoci, kako me vole!!1
E to je da umres od blama...
ops:

A zašto to radiš?hello_world:smaram
figgy:ja nemam problema sa parama....moji su mi sve pružili...vozim audija tt imam extra mob.. garderobu medjutim problem je u tome sto nemam slobodu...ako mi se casovi zavrsavaju u 19h. ja moram da sam kuci u 19:30h najkasnije...drustva nemam jer svi misle da sam uobrazena jer i kada me pozovu na kafu ja moram kuci,u grad izlazim sa bracom ili rodjacima....decka imam(krijem se i retko se vidjamo), ali svi misle da je sa mnom zbog para....eto
Ali danas to gledam iz potpuno drugačijeg ugla i veoma sam im zahvalna.figgy:ja nemam problema sa parama....moji su mi sve pružili...vozim audija tt imam extra mob.. garderobu medjutim problem je u tome sto nemam slobodu...ako mi se casovi zavrsavaju u 19h. ja moram da sam kuci u 19:30h najkasnije...drustva nemam jer svi misle da sam uobrazena jer i kada me pozovu na kafu ja moram kuci,u grad izlazim sa bracom ili rodjacima....decka imam(krijem se i retko se vidjamo), ali svi misle da je sa mnom zbog para....eto
e barbika!figgy:ja nemam problema sa parama....moji su mi sve pružili...vozim audija tt imam extra mob.. garderobu medjutim problem je u tome sto nemam slobodu...ako mi se casovi zavrsavaju u 19h. ja moram da sam kuci u 19:30h najkasnije...drustva nemam jer svi misle da sam uobrazena jer i kada me pozovu na kafu ja moram kuci,u grad izlazim sa bracom ili rodjacima....decka imam(krijem se i retko se vidjamo), ali svi misle da je sa mnom zbog para....eto
)))
))ZvezdanKa:Pa dobro, preterano su zastitnicki nastrojeni, slazem se. Ali imas sestre, bracu, s njima ti moze biti isto tako lepo kao i s nekim opaljenim drustvom, gde su svi pijani, drogirani, ne zna se ko koga, u cijim kolima...)))
Natasa, slazem se!!!!))
Pogledaj malo s te strane... i shvatices o cemu oni misle, samo zato sto su svesni tvoje sredine, pa ti znas te ljude bolje od mene, ne treba da ti pricam...
A kad budes pokazala da znas da se nosis sa zivotom pustice te, to ti je skola!!
Iskoristi to sto imas, to ti je najpametnije!! New York, Paris, Lisabon, Kapetown...koliko jos ljudi moze to??

shaddow:A zašto to radiš?
Dopada ti se da, kako sama kažeš, smaraš?hello_world:uf...to su moji najbolji momenti...kad ih posle pogledam uvek mi se dopadnu...ovi ozbiljni su shitina
Polo83:ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1 - fali mi dečko!
Eee.....fali nam Njega:......he he he ...

Struja:ako smem da primetim, rekla bih da ako vam fali neki konkretan decko onda jbga!
a ako je u pitanju samo decko kao opsta zamenica za konkretnu osobu suprotnog pola onda je vibracioni aparat savrsena zamena. em mozes da biras dimenzije, boje, kvalitet materijala.em nema bolestina, nema preuranjenog snosaja, ne znoji se, nije dlakav, ne zanoveta, prevariti te sigurno nece i sve one sprdacine od gluposti koje nose sa sobom
drugo resenje da nadjete devojku. prednosti iste da ne navodim, smislite same.
molim, da ovo sto sam napisala ni slucajno ne probate da uradite sami kod kuce, jer su u nasem programu korisceni iskusni kaskaderi.