topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.631
Vicu mi brat i tata na mene tako da mi srce stane za trenutak uvek kad se proderu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
betmenov_prijatelj:uzmi i ubij ih velikim cekicem na spavanju
))phenomenon:Ajde naravno, napravicemo komunu ako treba![]()
))Tuzni_patak:Seks sa garancijom.....
bundeva:Opusti se, teta elena.. bas nas briga sta ce biti, vazno je da nam je sad lepo.. rasudjivanjem mozemo samo sve pokvariti
sd76:...sto sam nedavno izgubila bebu u 4. mesecu trudnoce zahvaljujuci zdravstvenom sistemu i needukovanim lekarima u zapadno-evropskoj zemlji gde zivim :-(
Hellen:Не, није то у питању...у питању је што ЈА нисам сигурна шта хоћу и колико хоћу, што сам ЈА у дилеми....
На емотивној разини све дивно функционише, али када се рационално удубиш онда видиш да ту има толико препрекаааа....
sd76:...sto sam nedavno izgubila bebu u 4. mesecu trudnoce zahvaljujuci zdravstvenom sistemu i needukovanim lekarima u zapadno-evropskoj zemlji gde zivim :-(
Torrente-BG:Em sto si gabor jos si i retard.Gore kombinacije nema.
kakvom garancijom?Tuzni_patak:Seks sa garancijom.....
shaddow:Koji biste problem označili kao trenutno najznačajniji u vašem životu?
Ja imam problm sa nedostatkom vremena. Ne znam da li je to zato što mnogo hoću, ili je to u današnje vreme jednostavno normalno, ali mnogo mi je kratak dan.![]()
PS: Problemi sa parama se podrazumevaju. Svima bi nam dobro došlo više para.![]()

medved_bg:E, ovo je jedini ozbiljan problem do sad...
Žao mi je, sd76.
alya:Zaista mi je zao...stagod rekla mozda ce biti pogresno s obzirom, da nemam pojma o cemu je rec...u svakom slucaju drz se...![]()
Hellen:Од којих?
Размишљам, размишљам...и нешто не могу да одаберем један проблем....а од многих ситних проблема ни један ми није нешто животно битан...
Можда будућност садашње емотивне везе.....ни сама не знам шта желим у вези са тим...Упадам у различите фазе смењивања емотивног и рационалног приступа будућности те везе....и све ме то збуњује....
Ето!