VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

Srećom, nemam neke velike probleme, u jednom periodu života sam imala problem koji sam sama sebi natakarila na vrat. Kad sam taj problem skinula sa vrata, kao da mi je sinulo sunce!

Sad samo mogu reći da imam preokupaciju -da uskoro završim fakultet, što znači još jedno 8-9 meseci žestokog rmbačenja, ali ne mogu da kažem da mi je to problem, kad imam podršku roditelja i finansijsku i moralnu...ima mnogo ljudi koji sami moraju da se bore, a ja sam zahvalna Bogu što imam takvu porodicu s kojom je sve lakše...Jedini problem u svemu tome je moja preterana želja da im što pre siđem s grbače (iako to oni ne nazivaju tako) i da počnem što pre da zarađujem, pa se u toj želji i žurbi da se to što pre desi satirem i stresiram ako se ne uklopim u svoje unapred određene planove...e da, eto to je moj najveći problem- što ponekad stvarno ne znam da se opustim...

Moj zivotni problem broj 1....hm....pa nemam neki poseban problem....svi problemi su povezani medjusobno i jako bitni....ali zbog jednog problema nemogu, da resim ovaj drugi i zbog tog drugog treci...i zbog treceg ni prvi ni drugi...
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_104.gif
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_26.gif
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_130.gif

Znaci zdrava sam
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_117.gif
i to je najbitnije..pa nek ide zivot...
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_101.gif

Tuzni_patak:
Seks sa garancijom.....

Не, није то у питању...у питању је што ЈА нисам сигурна шта хоћу и колико хоћу, што сам ЈА у дилеми....
На емотивној разини све дивно функционише, али када се рационално удубиш онда видиш да ту има толико препрекаааа....

Hellen:
Не, није то у питању...у питању је што ЈА нисам сигурна шта хоћу и колико хоћу, што сам ЈА у дилеми....
На емотивној разини све дивно функционише, али када се рационално удубиш онда видиш да ту има толико препрекаааа....

E ovaj deo savrseno razumem....ali isto tako znam, da ljudi sami sebi postavljaju mnoge prepreke....verujem, da stosta moze, da se resi ako postoji obostrana zelja...pogotovu ako na emotivnoj razini SVE STIMA!!! Tesko je to naci..dok ne probas neces znati!!

Ako bi prepreke zaista bilo nemoguce savladati i 100% bi znala, da od te veze nista nema, nebi sada bila u dilemi....mozda i nije toliki problem u preprekama, vec..? :confused:

shaddow:
Koji biste problem označili kao trenutno najznačajniji u vašem životu?

Ja imam problm sa nedostatkom vremena. Ne znam da li je to zato što mnogo hoću, ili je to u današnje vreme jednostavno normalno, ali mnogo mi je kratak dan. :(

PS: Problemi sa parama se podrazumevaju. Svima bi nam dobro došlo više para. ;)

Krupniji problem je što nemam svoj stan ... ali se nadam da će se to regulisati do kraja godine :)

medved_bg:
E, ovo je jedini ozbiljan problem do sad...
Žao mi je, sd76.

alya:
Zaista mi je zao...stagod rekla mozda ce biti pogresno s obzirom, da nemam pojma o cemu je rec...u svakom slucaju drz se...
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_71.gif

Hvala.
@ alya: "problem" je nastao iz necega sto se i ne smatra problemom, sve zbog nemarnosti i neznanja, ali da se ne udaljavam od teme, hvala ti na podrsci u svakom slucaju.

Hellen:
Од којих?

Размишљам, размишљам...и нешто не могу да одаберем један проблем....а од многих ситних проблема ни један ми није нешто животно битан...

Можда будућност садашње емотивне везе.....ни сама не знам шта желим у вези са тим...:roll: Упадам у различите фазе смењивања емотивног и рационалног приступа будућности те везе....и све ме то збуњује....
Ето!

E, bwe vi mladi ste mnogo emotivno nestabilni... ;-) :-D

Back