gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Problemi sa slobodom...nemam je ...xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji biste problem označili kao trenutno najznačajniji u vašem životu?
Ja imam problm sa nedostatkom vremena. Ne znam da li je to zato što mnogo hoću, ili je to u današnje vreme jednostavno normalno, ali mnogo mi je kratak dan.
PS: Problemi sa parama se podrazumevaju. Svima bi nam dobro došlo više para.
Ma, ja se navukoh na ovu Krstaricu, bem ti!!!
...sa 15 poruka![]()
Ha, ha, dobra si, dobra!
Ma čekaj samo!Kapacitet sam ja!
Što sam u dilemi,otići ili ostati ovde.
A,nedostatak vremena i parica..to nije ništa novo,kada sam ja u pitanju...Meni bi najmanje morao da traje dan 30 h,da bih ja stigla sve što želim i hoću,a parice...trošadžija kao i ja,nikada i ne može da ima neke ogromne parice,kada uglavnom sve potrošim na meni najmilije......
![]()
Velika je verovatnoca da ako odes problem sa nedostatkom vremena ostajeal su parice svetlija strana medalje
![]()
ukljuchujutji i volonterske radove u jadnim zemljama. .
ukljuchujutji i volonterske radove u jadnim zemljama
Osnovni problem sa kojim se susrecem na dnevnoj osnovi je sto se ne uklapam u ustaljeni sistem vrednosti pa me okruzenje cesto smatra chudakom, a ja se smaram ko jadnik u tom shabloniziranom okruzenju i stalno moram da argumentujem budalama svoje stavove i postupke da bi me ukapirali i odobrili, a time trosim energiju koju bih mogla iskoristiti na pametniji nacin.
Pa jeste ti malo čudan avatar....Osnovni problem sa kojim se susrecem na dnevnoj osnovi je sto se ne uklapam u ustaljeni sistem vrednosti pa me okruzenje cesto smatra chudakom, a ja se smaram ko jadnik u tom shabloniziranom okruzenju i stalno moram da argumentujem budalama svoje stavove i postupke da bi me ukapirali i odobrili, a time trosim energiju koju bih mogla iskoristiti na pametniji nacin.
Lepo kažu: "Problem koji se može rešiti parama i nije problem".![]()
Pa jeste ti malo čudan avatar....
Nije. To je samo lepa devojka sa lepom ogrlicom na kojoj mi se svidja kombinacija glatke kristalne ogrlice i grubog cebeta kojim se umotala.![]()
Koji biste problem označili kao trenutno najznačajniji u vašem životu?
Ja imam problm sa nedostatkom vremena. Ne znam da li je to zato što mnogo hoću, ili je to u današnje vreme jednostavno normalno, ali mnogo mi je kratak dan.
PS: Problemi sa parama se podrazumevaju. Svima bi nam dobro došlo više para.
Nije. To je samo lepa devojka sa lepom ogrlicom na kojoj mi se svidja kombinacija glatke kristalne ogrlice i grubog cebeta kojim se umotala.![]()