VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

Koji biste problem označili kao trenutno najznačajniji u vašem životu?

Ja imam problm sa nedostatkom vremena. Ne znam da li je to zato što mnogo hoću, ili je to u današnje vreme jednostavno normalno, ali mnogo mi je kratak dan.

PS: Problemi sa parama se podrazumevaju. Svima bi nam dobro došlo više para.

Što sam u dilemi,otići ili ostati ovde.

A,nedostatak vremena i parica..to nije ništa novo,kada sam ja u pitanju...:) Meni bi najmanje morao da traje dan 30 h,da bih ja stigla sve što želim i hoću,a parice...trošadžija kao i ja,nikada i ne može da ima neke ogromne parice,kada uglavnom sve potrošim na meni najmilije......:)

Ma, ja se navukoh na ovu Krstaricu, bem ti!!!

...sa 15 poruka
a045.gif

Ha, ha, dobra si, dobra!

Ma čekaj samo!Kapacitet sam ja!

Stvarno kapacitet =)

Što sam u dilemi,otići ili ostati ovde.

A,nedostatak vremena i parica..to nije ništa novo,kada sam ja u pitanju...:) Meni bi najmanje morao da traje dan 30 h,da bih ja stigla sve što želim i hoću,a parice...trošadžija kao i ja,nikada i ne može da ima neke ogromne parice,kada uglavnom sve potrošim na meni najmilije......:)

Velika je verovatnoca da ako odes problem sa nedostatkom vremena ostaje:roll: al su parice svetlija strana medalje:)

Velika je verovatnoca da ako odes problem sa nedostatkom vremena ostaje:roll: al su parice svetlija strana medalje:)

Na nemanje dovoljno vremena sam vec navikla,pa makar da znam zbog cega je nedostatak istog.:):) Šalu na stranu,stvarno želim da prodjem malo,da vidim svet..život je samo jedan i ja želim tako puno da doživim i vidim makar,da proputujem...to volim...da putujem..ako i pritom iskrsne neka dobra prilikica pa i da se skrasim tamo negde,što da ne...:)

Srbija, moj najvetji problem sada a i u proteklih nekoliko godina je zhivot u ovoj zemlji. Sada sam stigao do toga da bih svaku opciju prihvatio, ukljuchujutji i volonterske radove u jadnim zemljama. Samo da ne gledam ovo vishe, sve drugo prihvatam s osmehom.

Osnovni problem sa kojim se susrecem na dnevnoj osnovi je sto se ne uklapam u ustaljeni sistem vrednosti pa me okruzenje cesto smatra chudakom, a ja se smaram ko jadnik u tom shabloniziranom okruzenju i stalno moram da argumentujem budalama svoje stavove i postupke da bi me ukapirali i odobrili, a time trosim energiju koju bih mogla iskoristiti na pametniji nacin.

ukljuchujutji i volonterske radove u jadnim zemljama

pa volontiraj u srbiji.

ineč, problema nemam. ili bar ubeđujem sebe da ih nemam jer sama reč problem frustrira i kad kreneš da ih tražiš možeš da ih nađeš milijardu, a nijedan nije nešto kruciji, mada takvi su i retki inače.

ako treba baš da apostrofiram jedini problem mi je disciplina i samosređivanje

Osnovni problem sa kojim se susrecem na dnevnoj osnovi je sto se ne uklapam u ustaljeni sistem vrednosti pa me okruzenje cesto smatra chudakom, a ja se smaram ko jadnik u tom shabloniziranom okruzenju i stalno moram da argumentujem budalama svoje stavove i postupke da bi me ukapirali i odobrili, a time trosim energiju koju bih mogla iskoristiti na pametniji nacin.

Problem bi bio da se uklapas:sad2: a ovako:whistling:

Pa jeste ti malo čudan avatar....

Koji biste problem označili kao trenutno najznačajniji u vašem životu?

Ja imam problm sa nedostatkom vremena. Ne znam da li je to zato što mnogo hoću, ili je to u današnje vreme jednostavno normalno, ali mnogo mi je kratak dan.

PS: Problemi sa parama se podrazumevaju. Svima bi nam dobro došlo više para.

Trenutni problem mi je što nemam dovoljno kamenja za uređenje dvorišta.

Treba mi kamenje :besna:

Nije. To je samo lepa devojka sa lepom ogrlicom na kojoj mi se svidja kombinacija glatke kristalne ogrlice i grubog cebeta kojim se umotala. :neutral:

Sto se umotala u grubo cebe? Bolje da je kupila jaknu nego ogrlicu...bice da je to neka sponzorusa uhvacena u svaleraciji pa stigla samo cebe da da pokupi :mrgreen: a ono levom rukom pokazuje da je bilo super!

Poslednja izmena:

Back