Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
...bio reprezentativac YU ali ,
to brojim u teski promasaj zivotni jer pogubio sam se
u naivnim predstavama o prijateljstvu i beogradskom velegradstvu,
pogresno ocijenio asfalt i pozoriste na njemu...
Osmeh i prihvatanje sveta onakvim kakav jeste.
Upravo večeras sam sa sestrom šetala klincezu i na jednom mestu je sestra glasno skenirala drugu mladu mamu i ocenjivala je po garderobi, obući, po tome kako zove svoju ćerkicu.
U sebi sam pomislila: ''Samo čekaj!''
Deca su se zaigrala, ona je sa tom mladom mamom porazgovarala i...
na putu do kuće je sama rekla: ''Kako je fina ova žena! I ćerku je lepo vaspitala!''.
Da sam ona stara, lepo bih je podsetila šta je rekla pre nego što je sa tom osobom razmenila koju reč.
Ne...
Znala sam da ima prostora gde se naše uvaženo mišljenje može drastično promeniti, jer faktor su zajednički interes, u ovom slučaju, da se deca lepo igraju.
1. Imao sam prekomernu kilažu, sve sam spustio i postao takva atleta da i sam pravim planove treninga za tkzv "ulični trening" iliti "street workout". Sve to već traje 5 godina i trajaće dok me zdravlje bude služilo
2. U osnovnoj školi sam u petom razredu prešao sa procentom 3,08, svi su mi se izrugivali, srednju sam mogao da završim kao đak generacije da sam imao 5 iz matematike, ali sam totalni promašaj za matematiku .
To je nešto značajnije, tek sam počeo i ne nameravam da se zaustavim.
Sto sam postala I ostala osoba kakva jesam, prizemna, stabilna, bez frustracija, otvorena a ipak distancirana, osoba od poverenja....ima jos puno toga. Mozda nekome zvuci pretenciozno sve ovo sto sam navela....Ali je rad na tome bio presudan...