- Poruka
- 388.205
Kako je izgledalo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je izgledalo ?
pa nije valjda bio za 18+Nije u redu da pričam, ovde ima i maloletne dece.![]()
Traži se najromantičniji izlazakNije u redu da pričam, ovde ima i maloletne dece.![]()
Na kraju...jeste.pa nije valjda bio za 18+![]()
Tako meni bilo u bulgariji nasli se na plwzi setnja po plazi onda kokteli poljibac....posle se nasli u Istanbul 3 godine kasnije pojeli burek i prosetali kraj Bosforamoj najromanticniji je bio davno..upoznali smo se na moru..terasa hotela, muzika, plesali smo
posle smo šetali obalom mora, secam se šuima talasa i da su borovi božanstveno mirisali
držali se za ruke i pricali..i dogovarali nastavak kada se vratimo sa odmora ..tako je i bilo
bilo je kasnije još lepih izlazaka i upoznavanja ali ovaj mi je bio najlepsi i ostao mi je u secanju
Pa pre jedno mesec sa jednom ruskinjom...pili smutije smeskali se onda prosetali do vidikovca gledali grad I zvezde I pao poljibacDa cujem vas![]()
Сели смо у природу, на траву, месечина, загрљени, романтично, она рекла: баш ме голица. Мислио сам од мојих додира.Кад оно мравињак, црвени мрави, изуједали нас.Kako je izgledalo ?