Vas stil oblachenja je...

To na njenom avataru je mushko, te stoga nikako ne mozhe iritirati mushki rod. :mrgreen: (inache, chitam i ja Bleach :P )
mozhe Hitsugaya svakog da iznervira :mrgreen: :p i ae sad dosta s tim....

ne znam shta danas da obuchem...za eHit... :/ nemam vishe ideja...:lol: jao shto sam kjut majicu dobila....ustvari,naterala sam majku da mi uzme juche poshto je ona ishla...crna majica s nekom dJevojkom...bash je leeepa :heart:

moj stil oblacenja: trokrilni ormar pun puncijat nove garderobe iz inostranstva, a ja stalno u tregericama, najkama od pre tri godine koje niko ziv vise ni ne nose i dve majice :hahaha: bukvalno i metaforicki jest tako...
mada, moram da dodam, tuga je bozija sto mene tako totalno ne-zenski obucenu vise i gledaju i startuju likovi nego polu gole 92/3 i ostala boranija.... jadna deca :rotf:

Kako se oblacite?
Da li imate odredjeni stil...da li ste originalni, prepoznatljivi?
Koji modni detalj najvise volite? Kako se oblacite kad idete u grad a kako za skolu?
:smile: :smile: :smile:

pozzz... 8)

:smile: :smile: :smile:

Duboke starke ,skinny jeans i jednobojne majce sa bedzevima su moja svakodnevna kombinacija.Od boja najvishe nosim crnu,sivu,pink i plavu.

moi stil...uglavnom se bazira na nekom sportskom,klasičnom odevanju..najnormalnija urbana odeća:farmerke,patike,sportske majice,košulje,džemperi šareni, trenerke i neki klasični detalj, pošto ne volim da se kitim mnogo (dovoljan je neki sportskiji sat)...inače,da imam petlje,istog trena bih na ulicu izašla natapirana, u odeći koja se nosila sredinom 80ih...

Back