ehhh tema za mene

)))
sareno, veselo, neobicno, slatko...
od pantalona nosim farmerke, dosta njih imam, jedine ne-farmerke pantalone koje imam su neke lanene bele pantalonice i lanene braon kenvelo pantalone kupljene pre par godina u koje nema sanse da stanem osim ako postanem anorexic, ali ipak stoje u ormaru, ko zna kakva vremena ce da dodju

..
cesce nego farmerke nosim SUKNJICE...
od dzinsa, somota, tankih materijala, raznih boja, krojeva, dezena, vecinom su duzine oko kolena, ne previse dugo, ne previse kratko ali ipak dovoljno slatko...
sto se majica i toga tice, volim ih kratkih rukava, opet razlicitih boja, sa printovima(oooobozavam ih, cak sam neke napise sama davala stampati

) sa nekim slicicama i tako...
a kad je hladnije, na majicicu obucem neki dzempercic ili tako nesto

))
vrlo vrlo cesto nosim marame, imam ih u skoro svim bojama, od detalja jos oooobozavam mindjuse(nekih 70 pari u kolekciji) najvise volim sarene, od nekog cudnog materijala slicnog plastelinu koje kupujem ispred Manga u NS(mozda ce neko znati na koje mislim)...
satove ranije nisam nosila, ali sam se onda zaljubila u jedan muski swatchov tatin pa sam mu ga maznula a pre mesec i nesto dana kupila jos jedan swatch u swiss, crno beli, preeedivan...
prstenje ne podnosim, ono koje imam nosim na ogrlici, narukvice <3 i to jako...
u poslednje vreme.. HALJINICE. opet po mojim pravilima.. sarene, leprsave, vrckave

od cipela.. zimi cizme, koje kad, ima ih dosta, leti baletankice ili japankice, mada se za moju nogu vrlo sexi velicine 42 tesko nalazi obuca... a obozavam i svoje espadrilice visoke 9 cm, crne boje sa pertlama koje se mogu menjati pa su svaki put drugacije, iako me ljudi u njima bas ne vole posto sam tada visoka skoro 190cm.. naglasavam SKORO

i jedva cekam letoooooooooooooooooo... moje letnje haljine.. mmmmmmm...