Vas stil oblachenja je...

Па добро, некоме се то свиђа, мени се нпр. не свиђа. Ја не би розо обукао па да је законом прописано да морам да обучем, а неко прати моду па му се свиђа. Свако има право на свој избор ;)

Ni meni se ne svidja... pogotovo drechavo roze,baby roze,prljavo roze...ma roza boja u bilo kom izdanju mi se nesvidja...:?
A imam 2 zida okrecheno u roze...:x

foto1.jpg

Ja ne teram modu

pa ja sam u fazonu znaci volim da se oblacim kao reper(siroka trenerka,malo duzi duks,skejterke..) a pritom volim da ispod toga mogu da nosim i neku metalsku majcu(maideni,rammstein) i kacket na glavu i preko njega kapuljacu(obavezno duks sa kapuljacom)....a kad je ladno preko toga big smith jaknu...koja kombinacija jos imam i duzu kosu...lakse receno reper u izgledu metalac u srcu...

moj stil oblačenja je extra sigurno!! Garderoba mi je nešto mnoooooooogo bitno, imam 1000 stvari i isto toliko različitih kombinacija i nakita...uvek volim da uklopim boje koje nosim sa nakitom, lakom, šminkom...retko se oblačim sportski, čak ni u školu..uglavnom sam na nekim štiklicama, u skladu sa prilikom!!! Suknjice, haljinice, topići, pojasevi, korseti su zakon!!!!!:)

Kao sto je TINCHI rekla jeans je uvek u modi...... ja skoro svakodnevno nosim farmerke , texas suknjice .... a ovako ne volim nesto posebno da se oblacim sportski ... tj obucem trenerku ,patike, samo kada mi nesto dodje tako - al retko je to.... uglavnom farmerke , gore neku tunikicu,bodic... neki stil NN ................

Back