- Poruka
- 4.765
Levi's
Majica
Starke![]()
Bravo i za tebe!!! Sjajno, prelepo...mmmm starke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Levi's
Majica
Starke![]()
Super su starke samo sto se sad ne nose. Ja inace stalno kupim sportske patike u zadnjih 5 godina, a uopste ih ne nosim.Nosila sam puma duboke cipele patike kozne, ali patike kao patike uopste vise ne nosim. Vise se ne oblacim jednostavno. Oblacim se zanimljivo uvek. A kad skinem sa sebe sve te dzidza midza stvari upadljive, onda tek dolazi do izrazaja moja prava lepota, oci, kosa, tad ne blenu svi u moje odelo, nego u mene, tako da je meni super i kad se obucem upadljivo pa se svi dive mom stilu i kad se obucem malo jednostavnije pa se svi dive mojoj prirodnoj lepoti.
Moooolim?!!:shock:starke izasle iz mode...??!!:shock:one su legendarne,to se nikada nece desiti...A sve i da se desi,onaj ko ih voli,nosice ih bez obzira na druge(moj primer)..
.Inace,moja skola je puna dece koja nose starke
!
evo ti jedan veeeeeliki H8!!!
ja obučem šta nađem u ormanu![]()
Moooolim?!!:shock:starke izasle iz mode...??!!:shock:one su legendarne,to se nikada nece desiti...A sve i da se desi,onaj ko ih voli,nosice ih bez obzira na druge(moj primer)..
.Inace,moja skola je puna dece koja nose starke
!
Cizmice su ti cool...ja bih se pre odluchila za crne tole jer nekako bele nisu za zimu...al ne treba ni da izgledash ko darkerka
topmodelsice, jel si ti liza denis?
obozhawam swe stwari koje su drechawih boja,odnosno, fluorescentne.............PINK najwishe i mozhe da prodje plawa,ali electric blue.......a inache stil je opushten...farke...trendze....udobne tike......duksitji....maje [sa loodim printom]........A TO ZA KUPOHOLICHARKE..........to su je tako gotiwna "osobina"....moram da priznam......jedna sam od "takwih".........obozawam da idem u shopping.....=)(=
Pomazhe ti da se ne smarash?
Chudo jedno, ne bi to znala ochigledno, ali postoje i druge stvari koje zabavljaju, a ne koshtaju ni dinara. :rolleyes: