Vas omiljeni/najbolji trener

Ne,ozbiljno mislim da je Bilić bolji selektor od Antića..
Na klupskom planu tek treba da se pokaže ali to je druga priča...
Po čemu je onda bolji od Antića, po kojim kriterijumima? Bilić je nikakav trener, to će vrijeme i pokazati, inače on je bio ikebana na klupi Hrvatske...

Iza Antića stoje rezultati u dosadašnjoj karijeri i on je svjetlosnim godinama ispred mutavog Bilića...

Po čemu je onda bolji od Antića, po kojim kriterijumima? Bilić je nikakav trener, to će vrijeme i pokazati, inače on je bio ikebana na klupi Hrvatske...

Iza Antića stoje rezultati u dosadašnjoj karijeri i on je svjetlosnim godinama ispred mutavog Bilića...

Bolji je selektor od Antića rezultati govore u njegov prilog napravio je od ništa posebne ekipe fudbalsku velesilu,otišao je na dva Evropska prvenstva i tamo se kidali sa svima živima, a otišao bi i na svetsko da Englezi nisu namerno pustili Ukrajinu da bi se osvetili Hrvatima za ono ponižavanje na Vembliju pod vođstvom mutavog Bilića.Na ovom evropskom sada se kidao sa evropskim prvacima čak su bili i bolji od njih,sa Italijanima isto i gotovo svaku utakmicu od kada je on selektor rvati kidaju koliko se bore,a Antara??

Uveo je neki red u reprezentaciji ,koji je bio prividan jer je sve otišlo u p.m od kad je krenula španska serija između njega i Toleta(već sam pisao o ovome X puta i neću više),odveo je reprezentaciju na SP i tamo bio 4.(u grupi),protiv Francuske u BG-u izvukao X i to posle izmišljenog penala kada su gosti ostali sa 10 igrača praktično celu utakmicu,u kojoj smo se btw sa igračem više branili,dobio Rumune sa 5-ardom u nameštenoj utakmici kada je krenuo od sebe da pravi nekakav mit koji vidim i dalje traje.Na samom prvenstvu Rajevac ga pročitao ko najgoreg amatera,tek je protiv Nemaca nešto menjao,da bi protiv Australije doživeli debakl i ako smo imali ono čuveno"dobro poluvreme"ali bez datog gola itd.to se kod Bilića ne dešava i zato je bolji selektor od Antića,eto ukratko.:D

Poslednja izmena:
Vermezović, odnosno za neprijatelje Čika Crni.

:hahaha::hahaha:

vermezmagazin.jpg

Alo bre, ne sprdajte se sa srpskim Arigo Sakijem.
Ne kontate vi njegovu veličinu. Ona se sastoji u tome da se stavi 200e na Tromso i lagano zaradi mesečna plata u Srbiji.

I umesto da singliram Tromso, koji je takođe amaterska ekipa, kao i čika crnijevi puleni, ne, ja majmun dodam prokleti, odvratni, grozni, bedni Trabzon. Ko me **** kad sam glup...

Po meni.

1. Murinjo
2. Hidink
3. Lipi, Venger i Ferguson.
4. Lev i sadašnji trener Aston Vile(Pol Lambert).

Od domaćih bih naveo i one koji su i sportski radnici sada ali se razumeju u trenerski posao.

A. Janković, Nikolić iz Rada, (ima nularica frizuru , u slučaju da sam promašio prezime), onda još jedan koji je
nekada vodio rad, stalno je nosio i nosi bradu, visok, Muslin, nije ni Prosinečki loš, Antić i Pižon.

Back