Vaš omiljeni igrač?

messi je mozda najbolji kojeg sam ikad gledao i obozavam ga,tu je i zidane <iako sam ga mrzio> ,ronaldo zuba ,baggo, henry,rivaldo ....ali samo zbog jednog sam ostajao i do 2 ujutru kako bi ga gledao u juznoamerickim kvalifikacijama ,samo zbog jednog mi se ledila krv u venama i kroz mozak misao sijevala *o boze ,da li je ovo moguce*..ronaldinho gaucho ,,moze se diskutovati do besvjesti o tome da li je najbolji u ovom odabranom drustvu ili da li uopste tu pripada <po nekim fudbalskim *znalcima* , ali je jedno sigurno,najvise sam uzivao gledajuci njega..to je prirodni talenat ,nista izvjestaceno,nevjerovatna improvizacija ,tehnika, vizija,....ne volim milan ali bih volio da se roni vrati sledece sezone,da ponovo sija njegova zvijezda na evropskom fudbalskom nebu..

roooooooooooooooooooooooonaldooo dame i gospodo. Jedan, jedini i neponovljivi R9! Imao sam tu veliku cast da ga uzivo gledam 96-te u beogradu. Tesko da ce se takav ikada vise roditi.
Od "nasih" to su savicevic, prosinecki, belodedic :)!

Jay Jay Okocha, Gabriel Batistuta, Pedja Mijatovic, Roberto Badjo

a od aktivnih igraca :

Rambo Petkovic, Sebastian " Loco" Abreu, Diego Forlan, Ronaldinjo, Martin Palermo, Del Pjero, Havijer Zaneti, Rajan Gigs, Mladen Krstajic, Zoran Tosic, Luka Modric, Zervinjo, Maluda, Keisuke Honda.....

Tottenham-Ledley-King+cropped

:worth::worth::worth:

Back