Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
pa nije valjdazato sto nije dobio jedino sto je zeleo od mene![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nije valjdazato sto nije dobio jedino sto je zeleo od mene![]()
Imam 2 najodvratnija izlaska u životu
Prva osoba je bila u horoskopu lav-rak.
Druga rak- lav.
Obe su imale istu egocentričnu crtu. ja pa ja i ja.
Prvi mi je rekao da mi je pas (kog sam volela beskrajno mnogo) ružan, i da odvratnije stvorenje u životu nije video (verovatno namerno s namerom da me namerno provocira), na šta sam ja odvratila: "I ti si užasno ružan, i ovoj zemlji oduzimaš kiseonik pa živiš. Ja sam svoje piće popila i sad bih krenula". To nam je bio prvi i poslednji izlazak. I ako se on ložio na mene i ja na njega.
Rak lav i Lav rak su dvije potpuno drugacije kombinacije, i nijedna ne garantuje veliki ego.
Kako mi je muka od ljudi koji lupaju o astrologiji a ne znaju ni osnovno.
Sta mozes da zakljucis iz znaka i podznaka? Ja cu ti reci-jedno veliko NISTA.
Kad se samo setim... kao putujemo za prvi maj u njegov kraj, idemo na uranak, s tim sto idemo kod nekog njegovog prijatelja u kolibu, negde kraj Morave... prenocimo, vatra, rostilj, picence, drustvo... sve je bilo super i organizacija i prevoz i sve dok nismo stigli do kolibe tog prijatelja, koji tu nije navracao odavno... koliba oronula, zarasla u travu i korov... otkljucava katanac i otvara vrata, ona spadaju sa sarki... unutra mrak ko u pecini, nema struje a prozor zarasli u korov... na krevetu pet prstiju prasine i crknuta macka... bilo mi doslo da se okrenem i vratim samo nisam znala kuda, samo mi falilo da se izgubim u morvskim vrbacima
i tako, izdrzala sam tu jednu dugacku noc u vreci za spavanje, cekajuci da mi udje neki mish u vrecu pa da se pridruzim onoj macki, koja je garant crkla od straha.
![]()
HAhaha, u pravu si, to moze xDkako niiiiiiišta?
može da zna kad je, otprilike, rođen![]()
Opet ista situacija?A zašto ne možeš/ne želiš da primaš privatne poruke?
![]()
Pa normalno da je svako lose iskustvo kad nece nikom da![]()
Dobro, daću ti reputaciju.iz principa (zabrljala sam nesto u profilu) + ne delim reputacije al volim kad dobijem![]()
Zar je bitno koliko poruka imam? Čekaj, sad ću da se raspišem i da naguram preko 1000 poruka, možda onda budem delovao ozbiljnije.pazi majstora! ima 35 poruka ukupno a jos ce da nam smuva Andju![]()
Treća sreća! Čemu takav stav? Ja samo hoću da pomognem.nece mene vise niko sa foruma muvati imam 2 losa iskustva - 1. me ispalio, 2. me isprepadao, 3. mi ne treba
Zar je bitno koliko poruka imam? Čekaj, sad ću da se raspišem i da naguram preko 1000 poruka, možda onda budem delovao ozbiljnije. Ja sam mislio da je bitnije od toga koliko poruka imaš ono što u njima piše.
3. mi ne treba
Zar je bitno koliko poruka imam? Čekaj, sad ću da se raspišem i da naguram preko 1000 poruka, možda onda budem delovao ozbiljnije.Ja sam mislio da je bitnije od toga koliko poruka imaš ono što u njima piše...
jel' ti ja drmam kavez? ja te pohvalio a ti tako![]()
Aaa, to je bila pohvala? Ok, onda hvala.jel' ti ja drmam kavez? ja te pohvalio a ti tako![]()
Andrea, pobiše se oko tebe!
...znas ti da moja cuka samo tebi pripada![]()
Igra sluchaja dovela je do izlaska sa devojkom koja je o sebi govorila u infinitivu, i o sebi iz tretjeg lica. Sad zvuchi kao da sam ja neki zheshtji shtreber kad su mi takve stvari bitne ali
Heh shta voli, pitash Micu shta voli, Mica voli zapevati, ponekad i popiti, ume i preterati.
I tako neprestano, da je neka super sjajna devojka pa i da ne zamerish, al imala je lichnost koja je sasvim odgovarala ovom uvrnutom govoru.
pa nije valjdamogli ste bar malo da se mesite ako nista drugo
![]()
kad se neceg setim kao da je tad zivot krenuo u drugom pravcu ali verovatno bi bilo na drugi nacin glupo da nije bilo toga. nisam sigurna ni da moze da se opise bas ni kao lose ni cudno ni dobro, mozda lose, ni opasno na granici neprijatnog a nije ni neprijatno i dan danas ne znam sta znace ...
ali se u ovoj praznini cesto toga secam i kao nekad je svejedno a nekad je tragicno a nekad se kajem sto se secam i sto preuvelicavam a mozda i ne. kad sve sto obicno mislis da si preterano zamislio bude bas tako i da nekakvi ljudi zaista postoje i pored tebe su i kad odjednom vidis svoje granice a ne znas ni sta vidis. to me je iskustvo dosta naucilo ali nekad zaboravim. i kad pokusam drugacije zadavim se. ili nije jos vreme za drugacije. ali nije bilo nicega u smislu dodira a recenice nisam smela ni da pomislim. a pre toga sam odbijla aznala sam da ne smem.
ako pokusam da opisem kao lose znaci ima nacina da je dobro a samo taj nacin je ok. pozdravljam vas zajedno sa mis vranja :I
sad to ne bih izdrzala i mislim d aje odbro:?
ajd nazvacu to losim izlaskom ali neuporedivo losim mozda jer se kontakt ipak nastavio na neki nacin ali nisam mogla vise nkako ni da glumim ludilo niti da se ponasam veselo. a cak ne bih ni nazvala losim ali valjda treba. a zasto da glumim ali isto nije islo
pa nije valjdamogli ste bar malo da se mesite ako nista drugo
![]()