Vaš lični doživljaj protesta

da li ste bili na mitingu?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
e da, vi ste svi RETARDI što krivite radikale za nered, radikali su totalno u pravu, svi ih vole i vučić kad se javio za b92 SVAKA MU ČAST vi ste budale kad možete da krivite bilo koga za lomljavu sem samih huligana i eventualno miinstra policije (zamenika) koji je dopustio NAMERNO da se sve to desi..

Bila...I..uh...
Nas 15-oro, zapalili iz firme ranije...Dobili dozvolu uz obavezu da sate nadoknadimo u subotu :(
U šetnju smo krenuli Bulevarom...iz daljine po svetlucanju oko Mc-a shvatili smo da nije u pitanju "dostojanstven i miran protest". Pokušavajući da izbegnemo neke ratoborne momke...skrenuli smo u neku uličicu i izleteli na kordon koji je ispaljivao suzavac...
Nisu nam dozvolili da se povučemo nazad prema gradu...ostali smo zarobljeni u nekom ulazu u blizini zgrade Vlade...
Sva sreća natrčao je neki momak koji je u ruci nosio mineralnu vodu...Nikad mi više Knjaz nije prijao nego sinoć...
Sve u svemu....Imali smo dobre namere, nema veze što ćemo šljakati sutra, cilj je bio divan...
ali ....

Moleban, sjajan nacin. Prestolonaslednik na bini, zajedno sa svojim zakletim neprijateljima, metafora srpske sloge i zajednistva kada treba da smo jedinstveni... - nije loše. B92 koji je prenosio samo slike o huliganima - kec iz svih ispita: i objektivnosti (to nije objektivnost, što ne prikazuju i miting, kako je zaista izgledao!) i PR-a (kakva je to slika u svetu o Srbima, a kakvu sliku šalju Albanci o sebi?!)... ma iz svega!
Devojke, čista desetka iz marnjavanja.
A sad ozbiljno: ako postoje snimci, da se svi pohapse, mislim naravno, svi koji su jučerašnji dan koristili za krađu!
I još ozbiljnije: hajde da u ovoj zemlji spašavamo ono što se još uvek može spasiti, Kosovo je dao prvo Tito, pa svi redom uz njega, pa Sloba... pa... svi redom, kao što rekoh. Hajde da se ne pravimo naivni. Kosovo traži mudre političare koji će smisliti dugoročnu strategiju i eventualo, ako je po pravdi i Bogu, vratiti Kosovo jednoga dana. Uz pomoć iste ove Evrope, koja je autistična na izraze tradicija, pravda, istina i govori samo jezikom cifara: toliko i toliko srpskih glava (o živima pričam, jašta!) po kvadratnom kilometaru i toliko i toliko evara po fabrici, radnom mestu... sada kako stoje stvari, zna se ko je u prednosti i zašto.

Jucerasnja slika sa beogradskih ulica je samo pokzatelj kako ce izgledati Srbija kad njom zavladaju SRS i DSS.

........pa valjda su za srs seljaci i ovi iz unutrashnjosti a za dss impotentni i neobaveshteni intelektualci i kornjache od ljudi ,znachi juche su krali,palili u urnisali grad omladina ldp-a,ds-a i g17+,ovi prvi otishli ispred americhke ambasade po vize pa sluchajno dok su varili zapalili je ,ovi drugi krali po buticima i parfimerijama da bi obukli svog manekena ,a ovi treci a gde bi vec navikli da upadaju u banke pa doshli po josh malo "dzebane" ........:lol::lol:

Jucerasnja slika sa beogradskih ulica je samo pokzatelj kako ce izgledati Srbija kad njom zavladaju SRS i DSS.

...ajde milance ne lupaj - ovakve stvari nam se desavaju i desavace se zato sto vlasti odgovara da narod tako misli...u svakoj civilizovanoj zemlji vlast bi morala da snosi posledice zbog ovakvih desavanja.. samo banana drzavave imaju ovakva opravdanja i pozivaju na "spaljivanje vestica"

...ajde milance ne lupaj - ovakve stvari nam se desavaju i desavace se zato sto vlasti odgovara da narod tako misli...u svakoj civilizovanoj zemlji vlast bi morala da snosi posledice zbog ovakvih desavanja.. samo banana drzavave imaju ovakva opravdanja i pozivaju na "spaljivanje vestica"

Ne lupam uopste sve ovo je sto podrzano sto opravdavano od od lidera tih partija Nikolica,Vucica,Ilica

Ja mislim da drzava koja je uzgojila ovakvu omladinu ne mora da se brine za svoju buducnost- zna se kakva ce ta buducnost biti.

U tim mladim ljudima ima jako puno potenciala, treba ih sve naoruzati pa ce im roditelji od kojih su ucili pljackaski i piromanski zanat izgledati kao ljekari bez granica. Samo naprjed, svi u okruzenju vam se divimo.

PS
I oni govori juce na mitingu su bili ko da ih je drugarica Mira svojom bijelom rukom napisala a bistrim umom osmislila, bravo jos jednom.

[

I oni govori juce na mitingu su bili ko da ih je drugarica Mira svojom bijelom rukom napisala a bistrim umom osmislila, bravo jos jednom.[/QUOTE]

.........a zna se i koje bio miri omiljeni novinar i lektor,ko je pratio slobicu po putovanjima i pio sa njima kaficu u uzichkoj ................curuvija .................

17.2.2008.
Скуп је био ''леп за видети'' али као да је свима стајала кост у грлу.
Отпоздрав говорницима је зато био доста тих. Да је било ентузијазма као некад на ушћу, сви би околни кровови били одувани. Тома није био у праву; овај скуп није надмашио ушће али он је добио највеће ''овације''. У сећању ће ми остати оно што је Кустурица рекао: ''наш календар се зауставио 17.фебруара 2008. а даље ће кренуту кад Косово буде опет наше''! Зато сам одлучио да овај датум убудуће увек користим кад нешто пишем.:!:

Veličanstveno paljenje i pljačkanje u isto vreme dok se popovi mole bogu uz svoje političke patrone. Podseća na srpske ratove u Hrvatskoj,BiH i Kosovu.

.....sva sreca pa ne podseca na chuvene ratove amerike :irak dosad preko 450.000 mrtvih ali dobishe zapadnu demokratiju i negde nestade taj bioloshki otrov ,afganistan preko 150.000 mrtvih do sad i povecaj industriske proizvodnje posebno maka ,prebachaj za 100% ,sledi demokratizacija irana ,verovatno opet "pametnim " bombama i pazeci na civilne zrtve ........

Veličanstveno paljenje i pljačkanje u isto vreme

17.02.2008.

Па јесте ли гледали слеке кад у неком већем граду у Америци нестане струја на пар сети?
Најсмешнији су били Амери кад кажу да је паљење њихове амбасаде кршење међународног права. :shock::mrgreen: Дотле сам осуђивао али од тог тренутка оправдавам. Е кад сам то чуо :heart: ми је било на месту.

Upravo sad gledam one dve ribe sa klipa, pravdaju se da nisu one krive nego drzava. Uzas. GLupe kao............Inace ja bi sve te kretene u zatvor na pet godina pa na seksualno zlostavljanje svaki dan pa da vidimo kako ce posle toga da oblace pidzame na vreme i ne da unistavaju sopstveni grad. Neka idu da beru jabuke ceo dan i nesto da rade pa ce sva negativna energija tako lepo da im ispari. Nevaspitane budale pijane. I njihovi roditelji treba da se ispitaju o tome kakve su svinje odgajili! Uzas, zbog kretena da stradamo, zbog neukih navijaca koji nemaju preca posla. Sve registrovane navijace bi u zatvor sada.

Upravo sad gledam one dve ribe sa klipa, pravdaju se da nisu one krive nego drzava. Uzas. GLupe kao............Inace ja bi sve te kretene u zatvor na pet godina pa na seksualno zlostavljanje svaki dan pa da vidimo kako ce posle toga da oblace pidzame na vreme i ne da unistavaju sopstveni grad. Neka idu da beru jabuke ceo dan i nesto da rade pa ce sva negativna energija tako lepo da im ispari. Nevaspitane budale pijane. I njihovi roditelji treba da se ispitaju o tome kakve su svinje odgajili! Uzas, zbog kretena da stradamo, zbog neukih navijaca koji nemaju preca posla. Sve registrovane navijace bi u zatvor sada.

........slazem se ,ali za to je potrebna umerena diktatura a mi smo za demokratiju ,nije za nas "demokratija" vec chvrsta ruka gde 85% naroda zivi od svog rada a ostali nek budu u zatvorima i vechiti disidenti ............

Slušaj degeneriče, ovaj forum ne služi da se bolesnici poput tebe na njemu ovako izražavaju. A što se goveda tiče... pa pogrešio si adresu... goveda su juče u stampedu jurišala po gradu i razbijala prodavnice, krala stvari, palila šta su stigla itd.
A to što se ti tako osećaš je sasvim normalno jer ti je takav i mentalni sklop.

a sto lepo ne odes na u92 forum...tamo bi se svi slagali sa tobom i mogao bi bez velikih teskoca da pljujes po svemu sto se desilo juce....moj mentalni sklop je u skladu sa mojim srcem....a tvoj samo u skladu sa strahom od "sta ce zapad reci" i novcanikom...sto se kradja tice,apsolutno sam protiv toga,ali mi one razbijene ambasade nisu nimalo zasmetale...glavni dogadjaj je svakako bio Moleban kod Hrama ali sitnicama od ljudi kao sto si ti to verovatno nista nije predstavljalo...jer bi svakako to istakao kao najbitnije u ovom trenutku...

pa nije ponasanje tih navijaca UZROK onoga sto nam se desava,vec POSLEDICA...a ovo sto izjavljujes nisu svakako reci "normalne" osobe,sto ti svakako mislis za sebe da jesi...

Back