Vaš lični doživljaj protesta

da li ste bili na mitingu?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jucerasnja slika sa beogradskih ulica je samo pokzatelj kako ce izgledati Srbija kad njom zavladaju SRS i DSS.

20pynfo.jpg

Mi smo vrlo lep i slobodoljubiv narod.

Ali imamo malo nedostataka. Potrebno je vrlo ozbiljno raditi sa ljudimakoji ucestvuju na mitingu.

U skolama treba da se obrade teme
:
Ponasanje na mitingu,
Cuvanje javne imovine,
Samo rad stvara vrednosti , rusenje ih unistava,
Postovanje sluzbi javnog reda i mira
Postovanje reda i zakona

U buduce svaki organizator mitinga treba da obezbedi uverljive dokaze da na miting nedolaze lopovi,huligani,piromani,bombasi,atentatori i drugi ekstremisti, pa da dobije dozvolu za odrzavanje mitinga. Takodje, ako postoje opasnost od nereda, miting netreba odrzavati u centru grada, vec tamo gde ce steta biti najmanja. Organizator mitinga treba da navede u svojoj prijavi mitinga, od cega ce i kako nadoknaditi stetu koja nastane na mitingu (komunalni troskovi i sistne stete do 100 din. po ucesniku mitinga se mogu tolerisati).

Bice jos puno puno mitinga, ali ovakve negativne drustvene pojave treba da prestanu.

Rusili su i palili Beograd kao da ih je organizovao Hasim Taci.
Moze li neko da tvrdi da nije.?

Ocekujem od organa reda da pregledaju kamere sa mitinga i bezbednosne uredjaje i da se izgrednici
nereda evidentiraju,pohapse, kazne a imovina stradala u neredima nadoknadi ljudima bas od strane vinovnika tolike stete. O rezultatima takvih aktivnosti najsira domaca i medjunarodna javnost treba da bude sistematski obavestavana.

Posle ovog rusenja Beograd treba da se zamisli kad ce sledeci put da prihvati da bude domacin nekog mitinga.

Na sledecem mega mitingu treba uvesti kriterijume ocenjivanja mitinga, kao npr, rusilacki potencijali mitinga, ugrozeni objekti , potrebno obezbedjenje, troskovi obezbedjenja, steta evidentirana posle mitinga i analiza mitinga, uporedjenje sa predhodnim mitinzima, evidentiranje pozitivnog ili negativnog trenda .

O tome treba da budu obavestavani svi koji hoce da organizuju mitinge i d.

Ljudi imam utisak da vrlo mala grupa ljudi to radi organizovano i koordinirano (pravi nerede na skupovima)..

Molim javne sluzbe da precizno utvrde o kome se toradi i da se to u budce preventivno sprecava.
Takvim ljudima nesme se dozvoliti da prisustvuju bilo kakvim javnim skupovima. To je tehnicki izvodivo
i to danas u vreme kompjuterske tehnike moze da se radi efikasno.

S postovanjem svima.

Mi smo vrlo lep i slobodoljubiv narod.

Ali imamo malo nedostataka. Potrebno je vrlo ozbiljno raditi sa ljudimakoji ucestvuju na mitingu.

U skolama treba da se obrade teme
:
Ponasanje na mitingu,
Cuvanje javne imovine,
Samo rad stvara vrednosti , rusenje ih unistava,
Postovanje sluzbi javnog reda i mira
Postovanje reda i zakona

U buduce svaki organizator mitinga treba da obezbedi uverljive dokaze da na miting nedolaze lopovi,huligani,piromani,bombasi,atentatori i drugi ekstremisti, pa da dobije dozvolu za odrzavanje mitinga. Takodje, ako postoje opasnost od nereda, miting netreba odrzavati u centru grada, vec tamo gde ce steta biti najmanja. Organizator mitinga treba da navede u svojoj prijavi mitinga, od cega ce i kako nadoknaditi stetu koja nastane na mitingu (komunalni troskovi i sistne stete do 100 din. po ucesniku mitinga se mogu tolerisati).

Bice jos puno puno mitinga, ali ovakve negativne drustvene pojave treba da prestanu.

Rusili su i palili Beograd kao da ih je organizovao Hasim Taci.
Moze li neko da tvrdi da nije.?

Ocekujem od organa reda da pregledaju kamere sa mitinga i bezbednosne uredjaje i da se izgrednici
nereda evidentiraju,pohapse, kazne a imovina stradala u neredima nadoknadi ljudima bas od strane vinovnika tolike stete. O rezultatima takvih aktivnosti najsira domaca i medjunarodna javnost treba da bude sistematski obavestavana.

Posle ovog rusenja Beograd treba da se zamisli kad ce sledeci put da prihvati da bude domacin nekog mitinga.

Na sledecem mega mitingu treba uvesti kriterijume ocenjivanja mitinga, kao npr, rusilacki potencijali mitinga, ugrozeni objekti , potrebno obezbedjenje, troskovi obezbedjenja, steta evidentirana posle mitinga i analiza mitinga, uporedjenje sa predhodnim mitinzima, evidentiranje pozitivnog ili negativnog trenda .

O tome treba da budu obavestavani svi koji hoce da organizuju mitinge i d.

Ljudi imam utisak da vrlo mala grupa ljudi to radi organizovano i koordinirano (pravi nerede na skupovima)..

Molim javne sluzbe da precizno utvrde o kome se toradi i da se to u budce preventivno sprecava.
Takvim ljudima nesme se dozvoliti da prisustvuju bilo kakvim javnim skupovima. To je tehnicki izvodivo
i to danas u vreme kompjuterske tehnike moze da se radi efikasno.

S postovanjem svima.

dzebote....jel ti to ozbiljno ili se zaebaesh?:shock:

Da li znate ko je jos onomad izmislio i priredjivao OPSTE NARODNE MITINGE I ZBOROVE ???

pa SLOBA

ono bese pre 18-15 godina sve je pocinjalo bas ovako kao ovo juce

I sad znate sta nam sledi, izolacija, inflacija, pa i rat, pa i sankcije......

Eto, zatvorio se pun krug, tu smo gde i pre 15 godina, nismo se ni makac makli.
Isto ko i pre 15 godina tetke sa ladnim trajnama, pijani srednjoskolci, jos pijaniji studenti i dede sa sajkacama koje su snajke poslale u veliki grad (po principu juri deda za kokoskom po autoputu) kako bi kod kuce na miru radile radnju, vicu: ne damo Kosovo.
Dali smo šansu da se ludilo ozvaniči...
I sad serdar i barjaktar (jer vojvoda je indisponiran) imaju legitimitet i legalitet (podrsku naroda) da nas drze na mrtvoj tacki (10om februaru) sve dok se ne ponovi brojanje, sto bi reko Kusta (ala se taj covek drogira).
Da lako je njemu taj se belosvetski napio finih francuskih vina, najeo svih svetskih specijaliteta, obisao ceo svet, ***** koju je stigao po Kanskim i slicnim festivalima, navatao se love, proziveo i iziveo i sad njemu i moze zivot da stane 17og, al sta ostali ? Da li stvarno zelite da stoji zivot na 17om februaru ?

Šta na kraju bidne? Putnici za Sidnej, izlaz taj i taj...

Eto to je moj licni dozivljaj od sinoc, obrali smo obstan, sad sve i da drzimo 100 molebana za prijem u EU oni nas nece pustiti.
I posle Slobe Sloba i njegova vremena.
Vala nam je ostavio amanet, svaka mu cast

A svaka cast i onim curama, sto ih sada po internetu prozivaju, one dve iz ''dokumentarnog filma'' Kosovo za patike, al svaka im cast, carice su.
Jer dok ste se vi svi ostali bacali u nacionalisticki trans, i histeriju sveopsteg pokusaja da se busanjem u grudi i pevanjem odredjenih pesama od malih, mizernih i nebitnih postane znacajan, vazan, i veliki Srbin, njih dve su iskoristile priliku (opstu pometnju koju ste vi svi stvorili) i uzele ono sto je bilo na izvolte, sirotinja se obukla a po onome koliko su sve nosile izgleda da je obukla i blizu i dalju rodbinu.
E bas mi je drago da je u ovom sveopstem haosu i poniranju bar neko dobro prosao.
Toliki su i bolji i gori ukrali u ovoj zemlji tolikima i poslednju koru hleba iz usta pa sto sad njih dve da ispadnu poslednje budale i da stoje pored tolikih polupanih izloga i gledaju u to dok drugi nose.
A u ostalom kad je mogao pokojni nam predsednik da krade i svercuje cigare pa ko su njih dve da sad moralisu i izigravaju velicinu, niko nije veci od NJEGA, a upravo on je krao dok je cela Jugoslavija i to isto Kosovo propadalo i cepalo se.
One su samo produkt svoga vremena.
Steta samo sto one ne mogu sad te stvari da pohrane u neku Kiparsku banku pa da im se ne moze uci u trag.

I jos nesto, ovaj skup od sinoc predstavlja krsenje ustavnosti Republike Srbije, jer je bio akt namernog i isplaniranog raspirivanja nacionalne i verske mrznje, a to je napad na ustavni poredak /mislim na one pesme: ubi zakolji, Siptar da ne postoji, i slicne).
Kako mislimo da neko drugi postuje nasu suverenost i ustavnmost kad je ni mi sami ne postujemo

Znamo ko je taj miting organizovao, a samim organizovanjem je bio svestan da ce do raspirivanja nacionalne i verske mrznje doci pa je na to i pristao (eventualni umisljaj), i time je povredio ustavnost ove zemlje, i sad treba da odgovara.
Takodje organizovanjem istog doveo je one dve devojke u situaciju u kojoj su se nasle, i za to isto treba da odgovara, oni su ih doveli u situaciju da nemaju pa im jos omogucili i priliku da ukradu.
Oni su krivi, al krivi smo i mi svi sto tako lako manipulisu nama, naucili su i oni nesto od Slobe.
e medena vremena

ti si bre šiptar isto ko i tvoj čeda pajdoman..prodane duše ŠTA *****TE BRE ZA RADIKALE MAJKU LI VAM JEBBEM VAŠU TOMA JE VEĆI PATRIOTA OD SVIH VAS ZAJEDNO A VI GA PLJUJETE :evil: PLJUUU EVO JA NA VAS

videli smo taj patrijotizam na delu nebrojeno puta...kad vas sve budem video kako idete na Kosovo i tamo se borite za isto onda cu se sloziti...ovako je sve laprdanje,zloupotreba Kosova i borba za poziciji na politickoj sceni

Da li znate ko je jos onomad izmislio i priredjivao OPSTE NARODNE MITINGE I ZBOROVE ???

pa SLOBA

Isto ko i pre 15 godina tetke sa ladnim trajnama, pijani srednjoskolci, jos pijaniji studenti i dede sa sajkacama koje su snajke poslale u veliki grad (po principu juri deda za kokoskom po autoputu) kako bi kod kuce na miru radile radnju, vicu: ne damo Kosovo.
I sad serdar i barjaktar (jer vojvoda je indisponiran) imaju legitimitet i legalitet (podrsku naroda) da nas drze na mrtvoj tacki (10om februaru) sve dok se ne ponovi brojanje, sto bi reko Kusta (ala se taj covek drogira).
Da lako je njemu taj se belosvetski napio finih francuskih vina, najeo svih svetskih specijaliteta, obisao ceo svet, ***** koju je stigao po Kanskim i slicnim festivalima, navatao se love, proziveo i iziveo i sad njemu i moze zivot da stane 17og, al sta ostali ? Da li stvarno zelite da stoji zivot na 17om februaru ?

Eto to je moj licni dozivljaj od sinoc, obrali smo obstan, sad sve i da drzimo 100 molebana za prijem u EU oni nas nece pustiti.

A svaka cast i onim curama, sto ih sada po internetu prozivaju, one dve iz ''dokumentarnog filma'' Kosovo za patike, al svaka im cast, carice su.
Jer dok ste se vi svi ostali bacali u nacionalisticki trans, i histeriju sveopsteg pokusaja da se busanjem u grudi i pevanjem odredjenih pesama od malih, mizernih i nebitnih postane znacajan, vazan, i veliki Srbin, njih dve su iskoristile priliku (opstu pometnju koju ste vi svi stvorili) i uzele ono sto je bilo na izvolte, sirotinja se obukla a po onome koliko su sve nosile izgleda da je obukla i blizu i dalju rodbinu.
E bas mi je drago da je u ovom sveopstem haosu i poniranju bar neko dobro prosao.
Toliki su i bolji i gori ukrali u ovoj zemlji tolikima i poslednju koru hleba iz usta pa sto sad njih dve da ispadnu poslednje budale i da stoje pored tolikih polupanih izloga i gledaju u to dok drugi nose.
A u ostalom kad je mogao pokojni nam predsednik da krade i svercuje cigare pa ko su njih dve da sad moralisu i izigravaju velicinu, niko nije veci od NJEGA, a upravo on je krao dok je cela Jugoslavija i to isto Kosovo propadalo i cepalo se.
Steta samo sto one ne mogu sad te stvari da pohrane u neku Kiparsku banku pa da im se ne moze uci u trag.

I jos nesto, ovaj skup od sinoc predstavlja krsenje ustavnosti Republike Srbije, jer je bio akt namernog i isplaniranog raspirivanja nacionalne i verske mrznje, a to je napad na ustavni poredak /mislim na one pesme: ubi zakolji, Siptar da ne postoji, i slicne).
Kako mislimo da neko drugi postuje nasu suverenost i ustavnmost kad je ni mi sami ne postujemo.

Znamo ko je taj miting organizovao, a samim organizovanjem je bio svestan da ce do raspirivanja nacionalne i verske mrznje doci pa je na to i pristao (eventualni umisljaj), i time je povredio ustavnost ove zemlje, i sad treba da odgovara.
Takodje organizovanjem istog doveo je one dve devojke u situaciju u kojoj su se nasle, i za to isto treba da odgovara, oni su ih doveli u situaciju da nemaju pa im jos omogucili i priliku da ukradu.
Oni su krivi, al krivi smo i mi svi sto tako lako manipulisu nama, naucili su i oni nesto od Slobe.
e medena vremena
I negi drug je opet digao glas,
drug nam je ponovo zbog svega dr`zo govor.
Da, on je opet malo vik'o na nas,
do kraja govor je postao cisti horor!
Tuga bolna, jadna i bedna dve hiljade osma!

Slučaj tih gradjana je zamršen,
niko im još ne sme reći da štede snagu,
i da je rat nedavno završen i da su Rusi već na Reichstag-u.

pa SLOBA

Kako mislimo da neko drugi postuje nasu suverenost i ustavnmost kad je ni mi sami ne postujemo.

e medena vremena
I negi drug je opet digao glas,
drug nam je ponovo zbog svega dr`zo govor.
Da, on je opet malo vik'o na nas,
do kraja govor je postao cisti horor!

Slučaj tih gradjana je zamršen,
niko im još ne sme reći da štede snagu,
i da je rat nedavno završen i da su Rusi već na Reichstag-u.

Ceda nikako ne bi mogao da bude za govornicom sa ljudima kojima je i cilj bio da inspirisu nasilje...to su radili i 90-ih godina sad je ponovo njihov trenutak.

.......ldp-ova zastava slichna onoj kosovskoj samo ima tri zvezdice ,a mogli su se nazvati i lsd partija razuma .........i shto reche vash predsednik moramo povuci liniju izmedju njih i nas ,nego bash se primio pa povlachi linije svaki dan ,tj. crtu ........:lol::lol:

videli smo taj patrijotizam na delu nebrojeno puta...kad vas sve budem video kako idete na Kosovo i tamo se borite za isto onda cu se sloziti...ovako je sve laprdanje,zloupotreba Kosova i borba za poziciji na politickoj sceni
u pravu si ti...postaću i ja pristalica LDP!!! NARKOMANA ZA PREDSEDNIKA!!!! zašto li su hteli da ga likvidiraju? :? i zašto nije potpisao jedini on da se protivi nezavisnosti? nema veze...LDP ZAKON

a sto lepo ne odes na u92 forum...tamo bi se svi slagali sa tobom i mogao bi bez velikih teskoca da pljujes po svemu sto se desilo juce....moj mentalni sklop je u skladu sa mojim srcem....a tvoj samo u skladu sa strahom od "sta ce zapad reci" i novcanikom...sto se kradja tice,apsolutno sam protiv toga,ali mi one razbijene ambasade nisu nimalo zasmetale...glavni dogadjaj je svakako bio Moleban kod Hrama ali sitnicama od ljudi kao sto si ti to verovatno nista nije predstavljalo...jer bi svakako to istakao kao najbitnije u ovom trenutku...

A što ti lepo ne odeš na forum SRS, Obraza, Dveri ili još bolje (vidim da si u tom fazonu) na neki neonacistički forum. Tamo bi te lepo shvatili, rekli bi ti, pa šta i mi smo isto tako imali "Kristalnu noć" kada smo sjebali i ruinirali sve što je bilo Jevrejsko...
Što se moga "sklopa tiče" ja sam za razliku od tebe (foteljaškog borca) bio u BiH 1992. U Krajini 1993. i celo vreme NATO bombardovanja 1999. u uniformi tadašnje Vojske SRJ... pitam se samo jado gde si ti tada bio???
Što se tiče protesta i molebama, da ti je pamćenje malo duže od jezika i nekulture, onda bi pročitao i moj prvi post na ovom podforumu, kao i sve moje dosadašnje postove i shvatio koliko si glup i ostrašćen i koliko lupetaš gluposti.

Ttreba razdvojiti dva dogadjaja. Organizovan miting i moleban od nereda.

Za miting i moleban da kazem, kao neclan partija, da je bio skup naroda, a ne samo politickih aktivista neke partije. I to naroda koji zna sta je Kosovo i Metohija, i sta su siptari i sta se sve ubuduce moze ocekivati od njih.

Reakcije protivnika mitinga ocekivane. Neki kao da smatraju da imaju tapiju za demonstracije, mitinge, pa su besni i neredima opisuju svoje vidjenje mitinga. Pa valjda je demokratija da se stvari menjaju, moze i neko drugi da se bavi politikom, kada vama ovako ide.

Sto se nereda tice stvari su jasne. Videli smo ko je tamo bio i sta je radio i to nema blage veze sa mitingom i molebanom, a ni sa ucesnicima mitinga i molebana. Da smo mi krenuli na nesto znali bi ste.
Ako je revolt u pitanju i mogao bih da razumem, ali mi se cini da su to prvi socijalni nemiri u demokratiji i da ce ih ubuduce biti. I malo je neobicna taktika nereda. Na razna mesta u gradu u isto vreme. Slucajno ? Bogami !?

Nisam radikal, nisam ni za koga. Ne glasam vec godinama. Bila sam na mitingu jer smatram da je trebalo da izadje i vise ljudi, cisto da pokazemo da nismo apaticni. Znam da se ne moze mnogo postici ali ne treba vise ni ici sa stavom "pa nista se ne moze uciniti"...imam samo jedan komentar na sve sto se juce desilo.....miting je bio ekstra miran kakav je mogao biti i koliko su ljudi ogorceni svime sto se desava....eto. Naravno da ne opravdavam rusenje, paljenje i mislim da svi koji su to radili da treba da odgovaraju. Ali, zlo mi je vise, danas ceo dan samo neko zgrazavanje, od celog mitinga i stotina hiljada mirnih ljudi koji su bukvalno bez ikakvog incidenta prosli gradom, ostalo je samo "divljanje, rusenje"....mislim se, koji mi problem imamo u glavi?

Otvori novine, videces ubistva, tuce, prebijanja, lopovluk...pa nerealno je ocekivati da i ti ljudi nece izaci na ulicu, da nece iskoristiti trenutak za divljanje i kradju. Ali sta je sa stotinama hiljada onih normalnih i mirnih ljudi? Nasi sve vreme pricaju o nekoj bajnoj slici, kao sta ce svet pomisliti...a jel Pariz goreo nekoliko dana zbog jednog zakona, jer su muslimani polomili sve ambasade zbog karikatura, jel je u Budimpesti haos bio nekoliko dana zbog toga sto ih je premijer nesto kao slagao...o cemu pricamo? Treba pohvatati te koji su divljali, treba ih strogo kazniti i javno objaviti kazne za nauk, ali dosta vise ove manipulacije. Danas vise nije bitno ni Kosovo, ni priznanje ni nista, ni miting nije postojao, samo je bitno da je par stotina debila lomilo. Pitam se samo, ko ovo sve rezira? Nesto su mi stvari cudne...prvo policija koja vrlo blago reaguje i ne obezbedi na vreme sve potencijalne mete napada, onda pristrasno izvestavanje....sve mi se cini da je mnogima bilo u interesu da se malo skrene paznja sa Kosova, pa kao udri sada, kakva nam je mladez, pa obrazovanje, pa roditelji...ma nije nego. Opet namestaljka kao i uvek, samo se uvek iznenadim koliko ljudi nasedaju na te stvari.

Sandy_BG... lepo si ti to napisao i većina (neostrašćenih) forumaša ima isto takvo mišljenje.
Naravno kao i uvek dijametralno suprotni su stavovi pristalica i simpatizera ekstremnih stranaka SRS i LDP koji su veoma aktivni na ovom forumu. Naravno i njima pripadajućim elementima (nacionalnom stroju, Obrazu, Dverima... s jedne i BE92, NVO i sl. s druge strane)...
Jedni svojom starom pričom o izdajncima i patriotama, podržavanjem "nekoliko razbijenih stakala naspram razbijene države" i sl.
A drugi umanjivanjem značaja i velčanstvenosti većine na ovom protestu i demonstraciji odlučnosti ovog naroda da sačuva KiM, a u isto vreme prenaglašavanjem divljanja i huliganstva koje se (hteli mi to priznati ili ne ipak desilo).
Dakle, pitanje nije zašto su strani i neki domaći mediji toliko potencirali ova divljanja, nego je pitanje ZAŠTO SE TO UOPŠTE MORALO DESITI kada od toga nema ama baš nikakve koristi.

Ja razumem čak i da neko podržava bes tih huligana, ali ne razumem da neko može da podrži onog mrtvog i živog spaljenog demonstranta ili npr. spaljivanje ona dva stana pored hrvatske ambasade.
Uostalom vlasnik jednog od tih stanova se zove Slobodan Milošević i ne verujem da ima i reči opravdanja za to što mu se desilo.

Nisam radikal, nisam ni za koga. Ne glasam vec godinama. Bila sam na mitingu jer smatram da je trebalo da izadje i vise ljudi, cisto da pokazemo da nismo apaticni. Znam da se ne moze mnogo postici ali ne treba vise ni ici sa stavom "pa nista se ne moze uciniti"...imam samo jedan komentar na sve sto se juce desilo.....miting je bio ekstra miran kakav je mogao biti i koliko su ljudi ogorceni svime sto se desava....eto. Naravno da ne opravdavam rusenje, paljenje i mislim da svi koji su to radili da treba da odgovaraju. Ali, zlo mi je vise, danas ceo dan samo neko zgrazavanje, od celog mitinga i stotina hiljada mirnih ljudi koji su bukvalno bez ikakvog incidenta prosli gradom, ostalo je samo "divljanje, rusenje"....mislim se, koji mi problem imamo u glavi?

Otvori novine, videces ubistva, tuce, prebijanja, lopovluk...pa nerealno je ocekivati da i ti ljudi nece izaci na ulicu, da nece iskoristiti trenutak za divljanje i kradju. Ali sta je sa stotinama hiljada onih normalnih i mirnih ljudi? Nasi sve vreme pricaju o nekoj bajnoj slici, kao sta ce svet pomisliti...a jel Pariz goreo nekoliko dana zbog jednog zakona, jer su muslimani polomili sve ambasade zbog karikatura, jel je u Budimpesti haos bio nekoliko dana zbog toga sto ih je premijer nesto kao slagao...o cemu pricamo? Treba pohvatati te koji su divljali, treba ih strogo kazniti i javno objaviti kazne za nauk, ali dosta vise ove manipulacije. Danas vise nije bitno ni Kosovo, ni priznanje ni nista, ni miting nije postojao, samo je bitno da je par stotina debila lomilo. Pitam se samo, ko ovo sve rezira? Nesto su mi stvari cudne...prvo policija koja vrlo blago reaguje i ne obezbedi na vreme sve potencijalne mete napada, onda pristrasno izvestavanje....sve mi se cini da je mnogima bilo u interesu da se malo skrene paznja sa Kosova, pa kao udri sada, kakva nam je mladez, pa obrazovanje, pa roditelji...ma nije nego. Opet namestaljka kao i uvek, samo se uvek iznenadim koliko ljudi nasedaju na te stvari.

Od rechi do rechi.Bravo.I ne samo shto preuvelichavaju i izjednachavajju nego i josh pokushavaju da nametnu kako su oni sa protesta svi kriminalci kako reche ona klinka retard"kad je 300 000 ljudi pljachkalo"...missim strashno.Nema shanse da je sve to u sprezi sluchajno i to josh sluchajno plasirano na takav nachin.Ja nisam isto chlan niti simpatizer ni jedne stranke ali onaj ko ne vidi koliko se pre svega neredima manipulishe je slep.

Back