Jucerasnja slika sa beogradskih ulica je samo pokzatelj kako ce izgledati Srbija kad njom zavladaju SRS i DSS.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jucerasnja slika sa beogradskih ulica je samo pokzatelj kako ce izgledati Srbija kad njom zavladaju SRS i DSS.
U skolama treba da se obrade teme
:
Ponasanje na mitingu,
Cuvanje javne imovine,
Samo rad stvara vrednosti , rusenje ih unistava,
Postovanje sluzbi javnog reda i mira
Postovanje reda i zakona
Биће репризаPropo protest.
Nismo olupali sve ambasade.
Nismo zapalili ni B92 ni srusili Merkator....a trebali smo.
Mi smo vrlo lep i slobodoljubiv narod.
Ali imamo malo nedostataka. Potrebno je vrlo ozbiljno raditi sa ljudimakoji ucestvuju na mitingu.
U skolama treba da se obrade teme
:
Ponasanje na mitingu,
Cuvanje javne imovine,
Samo rad stvara vrednosti , rusenje ih unistava,
Postovanje sluzbi javnog reda i mira
Postovanje reda i zakona
U buduce svaki organizator mitinga treba da obezbedi uverljive dokaze da na miting nedolaze lopovi,huligani,piromani,bombasi,atentatori i drugi ekstremisti, pa da dobije dozvolu za odrzavanje mitinga. Takodje, ako postoje opasnost od nereda, miting netreba odrzavati u centru grada, vec tamo gde ce steta biti najmanja. Organizator mitinga treba da navede u svojoj prijavi mitinga, od cega ce i kako nadoknaditi stetu koja nastane na mitingu (komunalni troskovi i sistne stete do 100 din. po ucesniku mitinga se mogu tolerisati).
Bice jos puno puno mitinga, ali ovakve negativne drustvene pojave treba da prestanu.
Rusili su i palili Beograd kao da ih je organizovao Hasim Taci.
Moze li neko da tvrdi da nije.?
Ocekujem od organa reda da pregledaju kamere sa mitinga i bezbednosne uredjaje i da se izgrednici
nereda evidentiraju,pohapse, kazne a imovina stradala u neredima nadoknadi ljudima bas od strane vinovnika tolike stete. O rezultatima takvih aktivnosti najsira domaca i medjunarodna javnost treba da bude sistematski obavestavana.
Posle ovog rusenja Beograd treba da se zamisli kad ce sledeci put da prihvati da bude domacin nekog mitinga.
Na sledecem mega mitingu treba uvesti kriterijume ocenjivanja mitinga, kao npr, rusilacki potencijali mitinga, ugrozeni objekti , potrebno obezbedjenje, troskovi obezbedjenja, steta evidentirana posle mitinga i analiza mitinga, uporedjenje sa predhodnim mitinzima, evidentiranje pozitivnog ili negativnog trenda .
O tome treba da budu obavestavani svi koji hoce da organizuju mitinge i d.
Ljudi imam utisak da vrlo mala grupa ljudi to radi organizovano i koordinirano (pravi nerede na skupovima)..
Molim javne sluzbe da precizno utvrde o kome se toradi i da se to u budce preventivno sprecava.
Takvim ljudima nesme se dozvoliti da prisustvuju bilo kakvim javnim skupovima. To je tehnicki izvodivo
i to danas u vreme kompjuterske tehnike moze da se radi efikasno.
S postovanjem svima.
...nezadovoljstvo se mora nekako kanalisati....a sta bi bilo da je za govornicom bio Ceda... cak se ni predsednik nije smeo pojaviti
ti si bre šiptar isto ko i tvoj čeda pajdoman..prodane duše ŠTA *****TE BRE ZA RADIKALE MAJKU LI VAM JEBBEM VAŠU TOMA JE VEĆI PATRIOTA OD SVIH VAS ZAJEDNO A VI GA PLJUJETEPLJUUU EVO JA NA VAS
Ceda nikako ne bi mogao da bude za govornicom sa ljudima kojima je i cilj bio da inspirisu nasilje...to su radili i 90-ih godina sad je ponovo njihov trenutak.
u pravu si ti...postaću i ja pristalica LDP!!! NARKOMANA ZA PREDSEDNIKA!!!! zašto li su hteli da ga likvidiraju? :? i zašto nije potpisao jedini on da se protivi nezavisnosti? nema veze...LDP ZAKONvideli smo taj patrijotizam na delu nebrojeno puta...kad vas sve budem video kako idete na Kosovo i tamo se borite za isto onda cu se sloziti...ovako je sve laprdanje,zloupotreba Kosova i borba za poziciji na politickoj sceni
a sto lepo ne odes na u92 forum...tamo bi se svi slagali sa tobom i mogao bi bez velikih teskoca da pljujes po svemu sto se desilo juce....moj mentalni sklop je u skladu sa mojim srcem....a tvoj samo u skladu sa strahom od "sta ce zapad reci" i novcanikom...sto se kradja tice,apsolutno sam protiv toga,ali mi one razbijene ambasade nisu nimalo zasmetale...glavni dogadjaj je svakako bio Moleban kod Hrama ali sitnicama od ljudi kao sto si ti to verovatno nista nije predstavljalo...jer bi svakako to istakao kao najbitnije u ovom trenutku...
Ceda nikako ne bi mogao da bude za govornicom sa ljudima kojima je i cilj bio da inspirisu nasilje...to su radili i 90-ih godina sad je ponovo njihov trenutak.
Možda će biti na govornici u Prištini, kada Šiptari održe kontramiting![]()
Nisam radikal, nisam ni za koga. Ne glasam vec godinama. Bila sam na mitingu jer smatram da je trebalo da izadje i vise ljudi, cisto da pokazemo da nismo apaticni. Znam da se ne moze mnogo postici ali ne treba vise ni ici sa stavom "pa nista se ne moze uciniti"...imam samo jedan komentar na sve sto se juce desilo.....miting je bio ekstra miran kakav je mogao biti i koliko su ljudi ogorceni svime sto se desava....eto. Naravno da ne opravdavam rusenje, paljenje i mislim da svi koji su to radili da treba da odgovaraju. Ali, zlo mi je vise, danas ceo dan samo neko zgrazavanje, od celog mitinga i stotina hiljada mirnih ljudi koji su bukvalno bez ikakvog incidenta prosli gradom, ostalo je samo "divljanje, rusenje"....mislim se, koji mi problem imamo u glavi?
Otvori novine, videces ubistva, tuce, prebijanja, lopovluk...pa nerealno je ocekivati da i ti ljudi nece izaci na ulicu, da nece iskoristiti trenutak za divljanje i kradju. Ali sta je sa stotinama hiljada onih normalnih i mirnih ljudi? Nasi sve vreme pricaju o nekoj bajnoj slici, kao sta ce svet pomisliti...a jel Pariz goreo nekoliko dana zbog jednog zakona, jer su muslimani polomili sve ambasade zbog karikatura, jel je u Budimpesti haos bio nekoliko dana zbog toga sto ih je premijer nesto kao slagao...o cemu pricamo? Treba pohvatati te koji su divljali, treba ih strogo kazniti i javno objaviti kazne za nauk, ali dosta vise ove manipulacije. Danas vise nije bitno ni Kosovo, ni priznanje ni nista, ni miting nije postojao, samo je bitno da je par stotina debila lomilo. Pitam se samo, ko ovo sve rezira? Nesto su mi stvari cudne...prvo policija koja vrlo blago reaguje i ne obezbedi na vreme sve potencijalne mete napada, onda pristrasno izvestavanje....sve mi se cini da je mnogima bilo u interesu da se malo skrene paznja sa Kosova, pa kao udri sada, kakva nam je mladez, pa obrazovanje, pa roditelji...ma nije nego. Opet namestaljka kao i uvek, samo se uvek iznenadim koliko ljudi nasedaju na te stvari.