Vaš lični doživljaj protesta

da li ste bili na mitingu?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
#gdzd968#
a sto se tice ovih tvojih kukumavcenja,sto ne zakuka za ovim lopovski privatizacijama..koliko je tu ljudi izgubilo posao...ovi ce renovirati lako par izloga..ne brinem se ja za njih...a tek za ove silne nove A8 I A6 sto pokupovase "silni" nam ministri da se vozaju...sta je tu traktora za onu sirotinju moglo da bude pa nista...ne pichkeci bre vise ...

Sačuvaj nas Bože takvih kao što si ti !!!
Zbog takvih nam se sve ovo i dešava i dešavaće se dok god takvih kao što si ti bude u ovoj zemlji...

alo,govedo...po mom misljenju nam se ovo bas i desava zbog takvih lelemooda ko ti...i gde smo sada kad smo ovo zakljucili?...ti se sigurno osecas mnogo "demokratskim,svetskim i kao mnogo dobar coek" sigurno...a ja se osecam posrano zato sto nam je zemlja u qrcu..a ona nije tamo zbog ovih razbijenih izloga ovih dana...vec zbog onih 5og oktobra.....

Изузимајући кампању Б92 и очигледно ДС-овску бригу о старначким интересима митинг је одлично прошао, а ових неколико разбијених излога, 90 лакше повријеђених лица је ништа наспрам поруке коју смо послали свијету! Па зар је могуће да нам хулигани буду значајнија вијест од отуђењан дијела територије против свих закона, против правде и принципа на којима је изграђен данашњи свијет!

...a poruka je bila "screw off America...we don`t give a damn what you think"

koje negativne strane?nekoliko stotina hiljada ljudi je u najboljem redu prosetala kroz grad i dosla na zajednicku molitvu za spas svih nas u ovom zlom vremenu....istovremeno,nekoliko stotina mladica je svoj opravdan bes izrazila pokusavajuci da zapali zgrade ambasada zemalja koje su nam zapalile drzavu....sami smo svoj grad mnogostruko vise razrushili 5 oktobra..tada nas je "svet" a i mi sami sebe "pohvalio" da smo tako postali demokratski narod...i niko se nad tim nije zgrazavao i iscudjavao...............................to je "moralo" da se uradi!!!(:|))
....danas nadam se vidimo,a ovo su i posledice toga,da smo ustvari 5 oktobra bili budale koje su najvise urusile sopstvenu drzavu...a 17og smo dobili najbolji dokaz za to....i ne pada mi napamet da kukam za zapaljenim ambasadama Amerike i Hrvatske...Ako je i bilo zrtava u tim paljenjima zalim zbog toga, ali kad su nas tiu isti bombardovali nase zrtve su zvali kolateralnom stetom...

sve je to super samo što je bagra iskoristila ovaj protest samo da bi opljačkali radnje...lebac im ebem, pa da im ćalac drži radnju neku, video bih kako bi pljačkali...sad nas svi u svetu gledaju ko kriminalce.......sve bi bilo super samo da nisu krali :(

sve je to super samo što je bagra iskoristila ovaj protest samo da bi opljačkali radnje...lebac im ebem, pa da im ćalac drži radnju neku, video bih kako bi pljačkali...sad nas svi u svetu gledaju ko kriminalce.......sve bi bilo super samo da nisu krali :(

Neće mnogo pogoršati sliku o Srbima:
Da te podsetim, pa 90-tih se naveliko pričalo da su Šešeljevci i Arkanovci išli na vikende preko Drine i Dunava u 'šoping', a usput malo i vežbali gađanje u žive mete:D

Bio. Kad je Dodik zavrsio svoje, krenuo do Hrama. Tamo je atmosfera bila nekako smirujuca, svecana, pa sam se podosta zadrzao. Posle sam krenuo kuci i usput video dicnu srpsku omladinu kako sutira saobracajne znake sve pevajuci Svetitelju Savi.

Ovo sto se posle desavalo u gradu ne treba ni komentarisati. Sto rece medvedica, dzabe smo krecili. Fuj.

alo,govedo...po mom misljenju nam se ovo bas i desava zbog takvih lelemooda ko ti...i gde smo sada kad smo ovo zakljucili?...ti se sigurno osecas mnogo "demokratskim,svetskim i kao mnogo dobar coek" sigurno...a ja se osecam posrano zato sto nam je zemlja u qrcu..a ona nije tamo zbog ovih razbijenih izloga ovih dana...vec zbog onih 5og oktobra.....

Slušaj degeneriče, ovaj forum ne služi da se bolesnici poput tebe na njemu ovako izražavaju. A što se goveda tiče... pa pogrešio si adresu... goveda su juče u stampedu jurišala po gradu i razbijala prodavnice, krala stvari, palila šta su stigla itd.
A to što se ti tako osećaš je sasvim normalno jer ti je takav i mentalni sklop.

ma koje pozitivne,sramota bre...hebem ti drzavu koju deca od 16 god ovako reklamiraju,kakvi smo mi to roditelji hebem nam sunac kad smo vas tako vaspitali,idioyti mali pijani...zbog njih ce nas zapad opet nauciti pameti

Pa ti nisi nikakva mamba a jos manje ljuta 8) Ti si neka belouska u najboljem slucaju...

Dokazali smo da smo jedna obična stoka i ništa više od toga.
Znas, niste trebali da dokazujete to tako sto ste pljackali i palili. To je no-no...8) btw, jesi li obavestio roditelje o poreklu?

@tema

Na molebanu je bilo dosta svecano ali se osecala naelektrisanost. Nekoliko klinaca se jos pre pocetka dogovarala mobilnima o "sastanku kod americke ambasade" tako da ovi incidenti nisu bas potpuno stihijski.
Osim sto su pojedinci vise pravili slike za uspomenu i dugo secanje ili se zagrevali alkoholom ili pricali viceve za vreme molebana, ostalo je bilo u redu. Svidelo mi se to sto su delili svece i sto je oko hrama bilo prijatno u smislu da nije bilo zurbe, guzve, strke (kao sto je umelo da bude ranije)...

Изузимајући кампању Б92 и очигледно ДС-овску бригу о старначким интересима
Ја нисам видео заставе ДС-а, а било је жутих, али од застава СРС-а се није могло живети, иако је врх СРС-а рекао да се не долази са страначким обележјима. Такође је било и застава ДСС-а, али симболично.

митинг је одлично прошао, а ових неколико разбијених излога, 90 лакше повријеђених лица је ништа наспрам поруке коју смо послали свијету!
Неколико разбијених излога? :shock: Си ти био на митингу? Хебо.те., Немањина изгледа као да су падале авионске бомбе.

Па зар је могуће да нам хулигани буду значајнија вијест од отуђењан дијела територије против свих закона, против правде и принципа на којима је изграђен данашњи свијет!
Јесу, све светске станице прво приказују паљење америчке амбасаде.

Полиција је доказала зашто их зовемо кљуновима, али заслужују посебну тему.

fenomenalne demonstracije. drago mi je sto sam srbin. zalim zbog grupice od par stotina huligana koja je bacila senku na ceo protest al sve u svemu za to krivicu snosi vlast tj demokrate.
То нису били хулигани и било их је више.

Kakav si ti licemer pa to nema nigde na svetu...
Da važni su objekti jer u njima rade naši građani i primaju platu za to. Za pare koje zarade ishranjuju svoje porodice.
Šteta koja je nanesena moraće biti namirena. Namiriće je opet građani Srbije.
Оно што је у надлежносту града, биће тако. Остали из својих средстава. Да ли си чуо некада за осигурање? :)

Banke o kojima ti pričaš su omogućile ovim građanima da uzmu kredite kojih ranije nije bilo i da za njih kupe stanove i kola koja sada viđaš po gradu ili po Srbiji...
Ako osim ovih sr***nja koja si napisao nemaš ništa pametnije da napišeš, onda te lepo molim da me se kloniš jer sam morao da napravim pauzu i ispovraćam se kada sam pročitao tvoj post...
Банке су осигуране.

Није било баш најбоље организовано...велики број људи!
Слажем. Организација јако лоша, поготово ми који смо долазили са стране. Морали смо пешачити од Сава Центра до трга преко Бранковог моста... :evil:

А најсмешније ми је било кад сам видео да сви чланови ДСС носе заставе странке. То је очајно да ДСС и СРС користе овакав протест за своју промоцију!
Тачно је да је било застава ДСС-а, али ми нисмо носили. Али застава је СРС-а је било небројено више!

Najlakše je krivicu prebaciti na drugoga!
Dokazali smo da smo jedna obična stoka i ništa više od toga. A onim ljudima koji su bili na protestu sa pravom namerom svaka čast.
Највећи кривац је МУП!!!

Na molebanu je bilo dosta svecano ali se osecala naelektrisanost. Nekoliko klinaca se jos pre pocetka dogovarala mobilnima o "sastanku kod americke ambasade" tako da ovi incidenti nisu bas potpuno stihijski.
Није прошло ни 10 минута на молебану стижу неки и кажу "запаљена америчка амбасада". Ја шаљем поруку пријатељу који гледа ТВ и потврди ми.
Демолирање МекДоналдса на Славији сам мало гледао...

Miting je bio dostojanstven i zao mi je sto nije samo ta slika otisla u svet.Ovako ce slika biti naruzena i Evropa i svet nece videti nista novo od onoga sto su navikli da gledaju sa ovih prostora.Na zalost. Mislim,da bi lideri nekih partija trebalo da se uzdrze od izjava koje dolivju ulje na vatru, ionako lako zapaljivih mladih ljudih.
Takodje sam utiska da nismo jedinstveni po pitanju Kosova.Gde su predstavnici Ds-a juce na mitingu.Ako su za miting ,gde su bili juce!!!??
Neko bi vec trebalo da izadje pred srsku javnost i glasno i jasno saopsti: da li postoji konsenzus po pitanju Kosova!! Ima li vladajuca koalicija jasan stav da je Kosovo sada prece od svega ili su pak svi misljenja da je EU jednako vazna kao i Kosovo ,ako ne vaznija!
Bojim se da je na pomolu nova kalicija (DSS/SRS) , da nam preti ozbiljna institucionalna kriza ,sto bi dovelo do unutrasnje nestabilnosti koja ide na ruku onima koji nam danas otimaju Kosovo. Sve mi lici na to da ce se u danima koji dolaze pitanje Kosova negde zaturiti i da ce na cistac izaci gola politicka borba i ubiranje poena.

Bio sam neko vreme tamo, do Slavije pa sam otisao kuci. Jes protest, ali i ispiti su jos uvek tu :P Sve u svemu ok je bio miran protest, al ovo sto se desavalo sa strane totalna havarija.

Изузимајући кампању Б92 и очигледно ДС-овску бригу о старначким интересима митинг је одлично прошао, а ових неколико разбијених излога, 90 лакше повријеђених лица је ништа наспрам поруке коју смо послали свијету! Па зар је могуће да нам хулигани буду значајнија вијест од отуђењан дијела територије против свих закона, против правде и принципа на којима је изграђен данашњи свијет!
Samo se ti tesi, taj tvoj "SVIJET" vise obraca paznju na vandalizam, nego na onaj vazniji deo

Па ако гледаш њихове вијести то и није баш тако! Наравно слике паљевине и рушења су увијек интересантне тако да боду очи, али хулигана има свугдје на свијету, баш као и убица, лопова, наркомана, педера (осим у Ирану:)... Мислите да се оно синоћ могло спријечити, па наравно да није осим по цијену неодржавања митинга а тиме би учинили једно 1000000000 пута већу штету себи и својим националним интересима него што је направила ова група хулигана која је само тражила мјесто и вријеме да нешто полупа!

Па ако гледаш њихове вијести то и није баш тако! Наравно слике паљевине и рушења су увијек интересантне]тако да боду очи, али хулигана има свугдје на свијету, баш као и убица, лопова, наркомана, педера (осим у Ирану:)... Мислите да се оно синоћ могло спријечити, па наравно да није осим по цијену неодржавања митинга а тиме би учинили једно 1000000000 пута већу штету себи и својим националним интересима него што је направила ова група хулигана која је само тражила мјесто и вријеме да нешто полупа!
Upravo tako. To je ono sto ce vecini ostati u glavi nazalost

Није прошло ни 10 минута на молебану стижу неки и кажу "запаљена америчка амбасада". Ја шаљем поруку пријатељу који гледа ТВ и потврди ми.
Демолирање МекДоналдса на Славији сам мало гледао...

Saljes poruke prijatelju za vreme molebana???:confused:
A, da, o tome sam vec pisao...:cool:

Saljes poruke prijatelju za vreme molebana???:confused:
A, da, o tome sam vec pisao...:cool:
Стојао сам на крају платоа поред булевара и само долазе неки и шире вест како је запаљена амбасада САД. Наравно да сам послао одмах поруку да проверим да знам којим путем да се враћамо ка Сава Центру да не улетимо у нереде и настрадамо, а да немамо везе с тиме.
Мада смо се враћали Немањином јер нам је најближе и наудисали смо се "свежег" ваздуха.

Back