Vaš lični doživljaj protesta

da li ste bili na mitingu?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dobro zamišljeno... moglo je i ispasti dobro, lepo i veličanstveno... a onda se pretvorio u nešto ružno, izopačeno, odvratno...
Naneli smo štetu sebi, svojoj imovini, svome ugledu...
Mediji su mogli da prenose sliku o Veličanstvenom milionskom protestu dostojanstvenih i kulturnih Srba i bla bla bla...
Ovako smo opet ispali divljaci...
A o tome da je materijalna šteta ogromna, da smo za te pare mogli da kupimo nešto za ljude na KiM što bi im više pomoglo (npr. agregate za struju i gorivo, da im opremimo škole računarima, da im napravimo uslove za život...)... Ovako smo im samo odmogli.
Krivac - SRS (branili huligane i nakon prvih demonstracija), Velja Ilić i Slobodan Samardžić (tkđ. branili postupke huligana)... i na kraju onaj ko umesto Jocića obavlja posao ministra policije jer nije na vreme doveo policiju i osigurao sve važne objekte (ambasade, Mc Donalds restorane, banke...).

Dobro zamišljeno... moglo je i ispasti dobro, lepo i veličanstveno... a onda se pretvorio u nešto ružno, izopačeno, odvratno...
Mediji su mogli da prenose sliku o Veličanstvenom milionskom protestu dostojanstvenih i kulturnih Srba i bla bla bla...
A o tome da je materijalna šteta ogromna, da smo za te pare mogli da kupimo nešto za ljude na KiM što bi im više pomoglo (npr. agregate za struju i gorivo, da im opremimo škole računarima, da im napravimo uslove za život...)... Ovako smo im samo odmogli.
Krivac - SRS (branili huligane i nakon prvih demonstracija), Velja Ilić i Slobodan Samardžić (tkđ. branili postupke huligana)... i na kraju onaj ko umesto Jocića obavlja posao ministra policije jer nije na vreme doveo policiju i osigurao sve važne objekte (ambasade, Mc Donalds restorane, banke...).

Upravo isto mislimo... respect...:D:wink:

BTW drugare, dok su trajale sankcije za mene i tebe, a SFRJ se cepkala i rat u Bosni odvijao a nevin narod ginuo, gospoda su nosila pare na Kipar i u Švajcarsku, ja sam cigarete kupovao na komad i gorivo točio na bonove. Da i ne govorim o školovanjima partijskih sinova po zapadnoj Evropi, sinova istih onih koji su narodu prosipali priče o trulom zapadu...
Lopovski smo narod brate, Genšer i Jašari nisu nosili pare preko dok je narod primao platu po evro meselno...

BTW drugare, dok su trajale sankcije za mene i tebe, a SFRJ se cepkala i rat u Bosni odvijao a nevin narod ginuo, gospoda su nosila pare na Kipar i u Švajcarsku, ja sam cigarete kupovao na komad i gorivo točio na bonove. Da i ne govorim o školovanjima partijskih sinova po zapadnoj Evropi, sinova istih onih koji su narodu prosipali priče o trulom zapadu..

.....i ja isto drugare ...............i ko je uhapshen drugare .............

Изузимајући кампању Б92 и очигледно ДС-овску бригу о старначким интересима митинг је одлично прошао, а ових неколико разбијених излога, 90 лакше повријеђених лица је ништа наспрам поруке коју смо послали свијету! Па зар је могуће да нам хулигани буду значајнија вијест од отуђењан дијела територије против свих закона, против правде и принципа на којима је изграђен данашњи свијет!

vazni objekti:....Mc Donalds,banke....alo pameti,ne smeta ti sto drzava ne moze da brani Kosovo i narod dole ali ti smeta sto neces moci neko vreme da jedes splacinu od 100gr. soje koja kosta 500din? i sto neces uzimati kredu po kamati kakvu daje "Mile-zelenas sa buvljaka"????:-x

Изузимајући кампању Б92 и очигледно ДС-овску бригу о старначким интересима митинг је одлично прошао, а ових неколико разбијених излога, 90 лакше повријеђених лица је ништа наспрам поруке коју смо послали свијету! Па зар је могуће да нам хулигани буду значајнија вијест од отуђењан дијела територије против свих закона, против правде и принципа на којима је изграђен данашњи свијет!

jeste prijatelju...mnogo je nesrecnika u ovoj danasnjoj Srbiji kojima je to mnogo znacajnije...

vazni objekti:....Mc Donalds,banke....alo pameti,ne smeta ti sto drzava ne moze da brani Kosovo i narod dole ali ti smeta sto neces moci neko vreme da jedes splacinu od 100gr. soje koja kosta 500din? i sto neces uzimati kredu po kamati kakvu daje "Mile-zelenas sa buvljaka"????:-x

Kakav si ti licemer pa to nema nigde na svetu...
Da važni su objekti jer u njima rade naši građani i primaju platu za to. Za pare koje zarade ishranjuju svoje porodice.
Šteta koja je nanesena moraće biti namirena. Namiriće je opet građani Srbije.
Pare koje na to potroše mogli su preusmeriti na korisinje stvari, na agregate i gorivo za stanovnike KiM, na izgradnju smeštaja za raseljena i izbegla lica, na opremanje škola i bolnica....
Ne, pametnjakoviću, meni ne fali McDonalds jer sam ga jedini i zadnji put jeo kada je otvoren dakle 1990. godine ili tu negde...
Banke o kojima ti pričaš su omogućile ovim građanima da uzmu kredite kojih ranije nije bilo i da za njih kupe stanove i kola koja sada viđaš po gradu ili po Srbiji...
Ako osim ovih sr***nja koja si napisao nemaš ništa pametnije da napišeš, onda te lepo molim da me se kloniš jer sam morao da napravim pauzu i ispovraćam se kada sam pročitao tvoj post...

Katastrofa!!! Pitam se na kraju koja je svrha proteklog protesta. Da se iskaže mišljenje o novonastaloj situaciji ili da gomila manijaka iskaže svoje seljačke norme pa porazbija pola grada, zapale čoveka u ambasadi i pokradu sve prodavnice čije su izloge porazbijali! Užasnut sam!

У глобалу митинг је остварио циљ. Показано је свијету да нам није свеједно. А уосталом и грађани Западних земаља ће обратити већу пажњу на Србију и КиМ, а када то учине почеће да размишљају зашто је створена та квазидржава трговаца дроге, бијелог робља, терориста... Зар шачица хулигана може да буде значајнија од тога што на узимају дио најсветије територије, само срце и душу српског народа. Па Британија је због Фолкланда слала цијелу флоту преко Атлантика да би бранила тај камењар јер је дио њихове територије! Зар смо ми Срби некакви губавци, Марсовци за које никаква правила не важе. Ево ти бјелосвјетски лицемјери се данас прозивају на исто међународно право које су у недјељу и ових дана жестоко кршили!

А ми Срби, какви смо, несложни... Па нека нам је Бог на помоћи!

Izvini, ali meni je mnogo značajnija vest da su manijaci uspeli da spale čoveka u ambasadi!

Није било баш најбоље организовано...велики број људи! А најсмешније ми је било кад сам видео да сви чланови ДСС носе заставе странке. То је очајно да ДСС и СРС користе овакав протест за своју промоцију! Добра ствар је што су нападани новинари који шире лажи! Као и то што је народ увидео да мирним путем неће ништа постићи па је постао агресивнији! А види се да нажалост само агресивним наступом се може заиста нешто постићи! Сад се многи двоуме кад виде да ће њихова роба бити бојкотована, да ће им због бомби сваки дан на пар сати бити затварани мегамаркети одакле имају добре приходе, да ће се на одређено време њихови локали палити,да ће њихови грађани бити непожељни у Србији...Најбољи део протеста молебан испред храма а најгори део излагање Додика!

Kakav si ti licemer pa to nema nigde na svetu...
Da važni su objekti jer u njima rade naši građani i primaju platu za to. Za pare koje zarade ishranjuju svoje porodice.
Šteta koja je nanesena moraće biti namirena. Namiriće je opet građani Srbije.
Pare koje na to potroše mogli su preusmeriti na korisinje stvari, na agregate i gorivo za stanovnike KiM, na izgradnju smeštaja za raseljena i izbegla lica, na opremanje škola i bolnica....
Ne, pametnjakoviću, meni ne fali McDonalds jer sam ga jedini i zadnji put jeo kada je otvoren dakle 1990. godine ili tu negde...
Banke o kojima ti pričaš su omogućile ovim građanima da uzmu kredite kojih ranije nije bilo i da za njih kupe stanove i kola koja sada viđaš po gradu ili po Srbiji...
Ako osim ovih sr***nja koja si napisao nemaš ništa pametnije da napišeš, onda te lepo molim da me se kloniš jer sam morao da napravim pauzu i ispovraćam se kada sam pročitao tvoj post...

evo ti paste da ne bi morao ja tebi mnogo da piskaram...pa ti meni reci ko je od nas dvojice licemer...a,da...i meni se povraca od vas "zgrazenih"...

koje negativne strane?nekoliko stotina hiljada ljudi je u najboljem redu prosetala kroz grad i dosla na zajednicku molitvu za spas svih nas u ovom zlom vremenu....istovremeno,nekoliko stotina mladica je svoj opravdan bes izrazila pokusavajuci da zapali zgrade ambasada zemalja koje su nam zapalile drzavu....sami smo svoj grad mnogostruko vise razrushili 5 oktobra..tada nas je "svet" a i mi sami sebe "pohvalio" da smo tako postali demokratski narod...i niko se nad tim nije zgrazavao i iscudjavao...............................to je "moralo" da se uradi!!!())
....danas nadam se vidimo,a ovo su i posledice toga,da smo ustvari 5 oktobra bili budale koje su najvise urusile sopstvenu drzavu...a 17og smo dobili najbolji dokaz za to....i ne pada mi napamet da kukam za zapaljenim ambasadama Amerike i Hrvatske...Ako je i bilo zrtava u tim paljenjima zalim zbog toga, ali kad su nas tiu isti bombardovali nase zrtve su zvali kolateralnom stetom...

Izvini, ali meni je mnogo značajnija vest da su manijaci uspeli da spale čoveka u ambasadi!
Kao i činjenica da je 17.februara napravljena šteta od pola miliona evra, a sada bar deset puta veća.
O činjenici da će Ameri u SB UN tražiti osudu napada na ambasade, da će sada Hrvati (koji su se dvoumili oko priznanja KiM) sada imati argument da to učine, da će i ruski mediji da pišu o tome kako su prebijeni ruski novinari, da će (ako se zatvore ove banke i restorani) mnogi ljudi ostati bez posla... verovatno ne treba ni pričati.
A o činjenici da je jedan čovek poginuo, a više od 150 ih povređeno - verovatno ne treba ni raspravljati...

evo ti paste da ne bi morao ja tebi mnogo da piskaram...pa ti meni reci ko je od nas dvojice licemer...a,da...i meni se povraca od vas "zgrazenih"...

koje negativne strane?nekoliko stotina hiljada ljudi je u najboljem redu prosetala kroz grad i dosla na zajednicku molitvu za spas svih nas u ovom zlom vremenu....istovremeno,nekoliko stotina mladica je svoj opravdan bes izrazila pokusavajuci da zapali zgrade ambasada zemalja koje su nam zapalile drzavu....sami smo svoj grad mnogostruko vise razrushili 5 oktobra..tada nas je "svet" a i mi sami sebe "pohvalio" da smo tako postali demokratski narod...i niko se nad tim nije zgrazavao i iscudjavao...............................to je "moralo" da se uradi!!!())
....danas nadam se vidimo,a ovo su i posledice toga,da smo ustvari 5 oktobra bili budale koje su najvise urusile sopstvenu drzavu...a 17og smo dobili najbolji dokaz za to....i ne pada mi napamet da kukam za zapaljenim ambasadama Amerike i Hrvatske...Ako je i bilo zrtava u tim paljenjima zalim zbog toga, ali kad su nas tiu isti bombardovali nase zrtve su zvali kolateralnom stetom...

Sačuvaj nas Bože takvih kao što si ti !!!
Zbog takvih nam se sve ovo i dešava i dešavaće se dok god takvih kao što si ti bude u ovoj zemlji...

Back