blogica
Obećava
- Poruka
- 89
to je jedan od ruznijih delova,pa se i ne moze porediti sa novim ali dobro.....Na Novom Beogradu su najlepši stari blokovi, izmedju opštine, auto-puta i starog Merkatora.
Oni novi pored Save -.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je jedan od ruznijih delova,pa se i ne moze porediti sa novim ali dobro.....Na Novom Beogradu su najlepši stari blokovi, izmedju opštine, auto-puta i starog Merkatora.
Oni novi pored Save -.
to je jedan od ruznijih delova,pa se i ne moze porediti sa novim ali dobro.....![]()
NBGD ce biti za nekoliko godina elita za stanovanje..
Pa ubedljivo najruzniji deo NBGD-a je potez od bloka 64 do 61.
Ona druga strana ka Savi bi mozda i bila ok da je malo sredjenija i da je taj savski kej sredjeniji..
Definitivno najlepsi deo NBGD-a je prema Zemunu i oko starog Merkatora i hotela Jugoslavija kao i oko Arene a ok su i oni blokovi 34,37.... prema Genexu
Vracarci gde ste bre vi?Malo nesto vidjam..
Je li ima nekog iz Lozničke,Požarevačke,Plato,Mileševska,Crveni Park,taj deo?
Bele Vode zakon. Nema sta. Sad mi dodje da placem jer se selim na Bezaniju ali sta ces, i to je zivot...
[/B]
to je jedan od ruznijih delova,pa se i ne moze porediti sa novim ali dobro.....![]()
Moj. U stvari, on više i nije u pripremi, već u čekanju da se završi prelom, i rešenje korica, a tu je i razmatranje koja izdavačka varijanta će mi najviše odgovarati.A ciji je to rukopis? Ako nije tajna?![]()
Hvala.Dopada mi se.
Nadam se da cemo biti obavesteni na vreme...